IRC-Galleria

fekfiweide<3Maanantai 29.10.2007 23:50

Wähäks mun Fifko on inana<3 Oikeen kunnon fekfiweide :D
Fanna mä tykkään fusta ihan fikkenä :P

[Ei aihetta]Maanantai 22.10.2007 00:49

Niin sinä ompelet sulan kerrallaan pieniin siipiin
Että lentäisit taas
Ja niin annat kivun sun surun puuduttaa
Vaikka arvet se jättää
Sun mentävä on

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 22:41

Idiksii?

Täytän ens viikonlopun sunnuntaina 20 ja ois tarkotus lauantaina mennä jonnekkin.
MUTTA minne?

Kanye west - strongerLauantai 06.10.2007 16:38

Th-th-thät thät tont kil mee
kän only meik me strongöör
ai niid juu to harri ap nau
Cause I cän't weit mats longöör
I nou I got to be rait nau
Cause I cän't get mats wronger
Män I biin weitin' ooll nait nau
Thät's hau long I've been on ya

[Ei aihetta]Lauantai 06.10.2007 15:38

Beibi kän juu lisen tooo meeee .

[Ei aihetta]Torstai 04.10.2007 02:09

Herttinen sentään, tajusin just että mulla alkaa olee ne synttärit tässä ihan just.! herranjumala! täytän 20!!!!!

vanhuus.....

Mul on riisi (pirkka pasmatii).

Tuunia teen minkä kerkeen.

Niin ja joo! oon tosiaan istunu kohta kaks ja puuol viikkoa säkkituoleilla :D
Sohva tulloo jos on tullakseen. piti meinaan mennä varaamaan se tossa torstaina (viimeviikon) mutta se nyt taas vähän jäi. Ylläri-pylläri.

Thiilia thaalia tallallaaa, thaalia thiilia thillilliii.

Ollaan sanzzzu:n kanssa vähän outoja. Kuunneltiin tossa automatkalla meijän nauhottamia juttuja joskus aikoja sitten kesällä laskin näin äkkiä että siitä olis 12vuotta. kertokaa jos laskin pikkasen pieleen, niin siis sanzzzu kerro sä, mut eni vei! se oli kauheeta kuultavaa. Puhuttiin muummuassa barbeista ja siitä kuinka ne on aika huonoa esimerkkiä pikkulapsille, koska ne on niin laihoja ja lapset voivat ottaa siitä mallia. Eli lapsista tulis sit niinkö anoretkikoita:D osaan kirjoittaa joo :D'

Mut jeespoks. meen goijailleee..

Ovet PaukkuuTorstai 04.10.2007 01:06

Ei jaksa riidellä enää
Voitasko sopia tää jo tänää?
Ovet paukkuu ja taas kerran pyydän sua jäämään
Ei riidellä enää
Sovitaan tää tänää
Ovet paukkuu

E.L.A :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 17:27

Vastaa kysymyksiin saapuneiden viestiesi ensimmäisillä lauseella:

1. Ystävälläsi on huono päivä ja yrität lohduttaa häntä, mitä sanot?
- "Saanko tulla sinne verkkareissa vai pitääkö olla farkut :D" -

2. Jehovan todistaja ovellasi yrittää taas saarnata jotain, miten vastaat?
- "Elä tuo:/ mut jos saat limpparia niin sitä voisit tuoda :)."

3. Myöhästyt tunnilta, mikä on selityksesi?
- "No rakastan tietenkin :)"

4. Mitä kerrot, itsestäsi hakiessasi kesätöitä?
- "Mä nukuin vielä kun lähetit viestin, mut hyvin kuuluu :)."

5. Mitä vastaat, kun söpö poika pyytää sinua ulos?
- "Poltetaan tupakit täs"

6. Salaisuutesi?
- "Pitää käydä k-raudassa koulun jälkeen"

7. Miten tervehdit nähdessäsi vanhan tuttusi?
- "Moi. en kerkiä tulla nyt päivällä käymään siellä kaupassa."

8. Idolisi fanikirjeeseen kirjoitat...
- "Vaihettiin öljyt autoon :D"

9.Kysyttäessä tulevaisuuden suunnitelmiasi vastaat:
- "siel on uus imurinsuulake."

10. Kun joku tuntematon tulee puheillesi:
- "Mä tiedän jo mitä laitan päälle. tiedätsä? :D"

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 04:49

Oon jessellä! kännissä ku käki! tulin hetki sitten baarista ja olo on sen mukainen. :D osaaanko kirijittaa? en varmaankaan.kädet etsii omaa paikkaa..krapula iskee..EI KIVA! huomenna inventaario klo 16 alk. sen jöälkeen Jessen kanssa illanviettö<3 oi että mä rakastan jesseä<3

[Ei aihetta]Maanantai 10.09.2007 02:02

Heräsin aamulla 8.9-07 aika väsyneenä. Keitin kahvit ja menin tupakille, herättelin Jesseä ja toin sille kahvia sänkyyn. Sitten lähdin pitkinhampain duuniin. Töissä ei ollu kivaa. No ei siitä sen enempää muutaku et sitten ku se putiikki meni kiinni ja viimoinen asiakaskin oli lähtenyt rupesin tekemään omia ostoksia.Oltiin sannan kanssa puhuttu perjantaina et lähetään parille westiin. noh. Kori täyttyi sitten kahesta uudesta siideristä (punaherukka ja villivadelma) ja se perus "karpalo"lonkero ( kertaa neljä) siis puolukkakarpaloo. no eni vei. pääsin Jesselle siin vähän vaille seiska. Soitin sannalle ainakin 105 miljoonaakertaa, ei vastannu mulle ollenkaan. Soitin jopa Annallekkin että "missä vitussa se sannna on" ja lupauduin soittaa sille jos sanna soittaa (anna muuten lähti!!! siis lähti! voitteko kuvitella! ei tarvii nähä sitäkään hetkeen :D lähti siis vissiin britteihin). Meni ehkä puol timmaa ja kaks lonkkuu ku sanna soitti sitten lopulta mulle. Tuli hakemaan mut Jesseltä ja suunta kohtasi kohti lähistä (ei.kei.ei lähdenranta).
Mentiin moikkaa (muistikatkos) Sakua. Se oli aika hiljasella tuulella, luulin et se johut musta ku olin niin äänekkäällä tuulella. Lainasin niitten posliinipönttöä ja sakun sänkyä. Sanna sai sen suostuteltuu meille siks aikaa ku suoriudutaan ja niin. Tultiin sit niinkö meille ja rupesin ettii pilehilevaatteit. Muutamat lonkut ja sidukat, niin oltiin jo aika hyväs hapes (meinasin muuten jo sammuu sinne autoon ku tultiin meille). Saku alko selittelee jotain arvotuksia meille, eikä saatu lähtee pois täält kämpästä ennen ku oltiin arvuuteltu ne. Kaks ja puol arvotusta ja lähtetiin minimanille vaihtaa masda sufuun. Matka jatkui ja sanna alotteli jo autossa. Hyi helvetti se mustaherukka viini oli pahaa!. Heitettiin Saku sammakko jonnekkin päin espoota ja poltettiin röökit ja sillain. Nyt me sitten lähettiin kohti west wayta ja sinne parille. (:D) Ainiin haettiin Mikki tuolt matbyystä. Nyt siis lähettiin sinne westiin.

Täällä me ollaan. Drinksui meni ja tuli ja olokin oli sen mukainen. Näin siellä yhden kaverin Kimmon ja ilta kului todella leppoisasti Kimmon seurassa. Suskikin vilahti siellä jossain, en nähny sitä paljoo ku mulla oli omat jutut. (anteeks suski kauheesti ei ollu tarkotus feidaa sua) Sit menin jossain vaihees pyytää diizeilt FIX ME biisiä (mun ja masin biisi :) ) Noh hän suostui soittamaan sen jos vaan tanssin hänen kanssaan viimisen hitaan (TAAS) no tottakai mä lupauduin. Joo ja kävin sit vessassakin muutaman kerran mut tää ensimmäinen oli paras. Jotain laittelin hiuksia siinä peilin edessä ja huomaan sivusilmällä että joku tutkailee mua (NAISTEN VESSASSA) noh. sit tää tutkailia siirty siihen mun viereen pesemään käsiä. Ja tokas suureen ääneen "vitsit että sulla on hyvä perse.!" jaahas. tutkailia oli NAINEN. Sit se vaan sanos et ei hän oo lesbo eikä bi vaan aito hetoro. mut et mulla hyvä perse. aivan sama. (:D) Vitsit ilta kului kyl tosi nopeesti! liian nopeesti. Sit tuli se illan viimoinen hidas ja enkä ees nähny koko diizeit. Kimmo pyys mua tanssimana ja menin. Tanssittiin se hidas ja lähettiin menee. Leiriydyttiin pihalle istuskelemaan, ja mä jäin venailee Jessee ku ne lupas tulla hakee mut. Sanzzzu ja muut jäi siihen viel istumaan ku jesse tuli hakee mut. ja kuullemma ne oli käyny jossain jatkoillakin.

Pääsin sinne Jessen mamman autoon joskus puoli viiden aikaa ja sammuin roopen syliin :D anteeks roope kauheesti. :P Ei kyl oo yllätys et sammun jonku syliin siel autos. Pari viimosta kertaa masi on ollu kivaa nukkumis seuraa. Masi on kyl ihana bilettäjä.

Päätin tässä juuri äsken että Perjantaina lähen kyl vitusti dokaa :D

Katsellaan. MORO!