IRC-Galleria

jen-nu

jen-nu

get lost with love.

Uusimmat blogimerkinnät

väsyttääkö?Lauantai 08.12.2007 01:47

Laivareissu oli kiva.
Käytii syömäs buffetissa masut täyteen ja juotiin vähän valkkaria. Viereisessä pöydässä istu porukka kundeja joiden jutut oli aika ruokapöytään soveltuvia. :D
Yhellä käytävällä jotku jätkät oli keksiny leikkii hieman ja käytävää pitkin oli joku 200 pallomerenpalloa ! Alettiin kisaa et kuka heittää pisimmälle :D Otin yhen muistoks.

Kun olin menos nukkuu, niin naapuri hytissä oli sitte ne 7 seinähullua sieltä buffetista. Pakko oli ottaa muutamat vielä. Mielenkiintosta seuraa. Hauskaa.
Olin sitte nukkumas 5:07. Aamulla oltiin ulos laivasta 7:00. Käveltiin Tallinnan vanhassa kaupungissa ja mentiin aamupalalle heti 8:00 ku paikka avas ovet :D syötiin englantilainen aamiainen. nam.
väsytti muuten ihan pirusti kokoajan. Käytiin kaupoissa. Ostin kengät. Valkoset bootsit.
Kierrettii varmaa sama kortteli ympäri 5 kertaa ja siskon poikaystävä jo lopuks vitsailikin et "vois ottaa kuvia, ainiin oon ottanukki jo täältä". Sitte käytii syömäs ravintolassa. Talo tarjos ilmaset shotit.
Terminaalissa nukuin jonku tunnin. Sitte päästiin laivaa niin nukuin parituntia hytissä. väsynyttä.
Ostettiin 2 laatikkoa siideriä, yks lonkeroa ja yks bisseä. pitäis riitää hetkeks :B

Tänään olin taas töissä ja huomen kans. kamalat ruuhkat.

Kävin ostaa takin. Harmaa. päältä villakangasta ja sisältä toppavuori. ei kovin paksu mut toivottavasti sil pärjää kylmässä, vaikkei varmaan kovassa pakkasessa. Tykkäsin siitä kovasti.

sweet dreams.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.