IRC-Galleria

jenisku_

jenisku_

sähkösauna ;D chkissssss...

Blogi

- Vanhemmat »

kaikkien täytyy tehä mulle tää.Lauantai 04.02.2006 20:36

kaikkien täytyy tehä mulle tää.

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

niiih..Sunnuntai 08.01.2006 14:21

taas uusi päivä edessä päin.. ja viimenen vapaa päivä.. huomenna alkaa armoton opiskelu.. :) johan tässä ollaan 2kuukautta saatu lepäillä. :) yritin nauttia aamulla pitkään nukkumisesta, mutta eiköhän tomi-terroristi herättäny.. :( soo-soo!

kahvikin on niin pahaa et silmät pullistuu päästä.. yök!!

aina ei voi saada hyvää kahvia.. kohtaloon on tyydyttävä!

hoi hoi..Lauantai 07.01.2006 19:34

nyt se on testattu ettei miulla oo selkärankaa.. eilen meni rikki tipaton tammikuu.. parilla tuli käytyy vain kylläki... :) nyt konalassa oon nuolemassa haavojani.. eh he! tänään sekin tuli todettua et oon mie aika jannu ku yli vuoden oon "sokeudessa" eläny.. no hyvin on menny vaik näkö oli -3,75.. (oli muuten hyvän näkönen optikko) ;) *flirt* :D en ainakaan pahemmi oo puihin törmäilly.. vielä! :) *koputtelee puuta* vielä yks elämäni ihmeitä.. sain syötyä jopa 4kokonaista kalapuikkoa marisematta.. olen onnellinen pienistä asioista.. nyt saa olla ylpeä.. leikisti!! ;)

päiviä!!Keskiviikko 04.01.2006 15:27

ajattelin kirjottaa ekaa kertaa tänne.. kaikkea pitää kokeilla paitsi mummoja ja kansantanhuja.. :) (vaikka eihän kai niissäkään vikaa ole?!?) ;D tänään pitäs lähteä shoppailemaan.. asia mistä en tykkää..mut pakko kai se sitten on? maanantaina loppuu sit vapaus.. työkkärin kurssille vaan.. pelottaa aamuherätykset, mut kai mie ehkä jopa saatan saada itteni ylös.. ehkä! :) joo, mutta hauskaa päivää kaikille ja pysytään ritilällä.. :D
- Vanhemmat »