IRC-Galleria

jenisku_

jenisku_

sähkösauna ;D chkissssss...

Blogi

- Vanhemmat »

stididii!!Maanantai 17.04.2006 03:03

tää päivä meni kyl ihan punaselle ristille.. seittämän aikaan illal vasta heräiltiin. ja sit käytiin tompan kaveritten luona marjalas ja ylämyllyllä.

eile oltiin vähän ottendaalenila.. :) ei tullu ees krapulaa, voi hitsi! :/ no hyvä juttu vaan..

kyllä voi sanoo ettei ihmisel oo paljoo itsekurii ku vasta vappuna piti ottaa.. nöyy!!no kerrankos sitä ittensä pettää.. :( jospa tässä nyt yrittäs porskuttaa vappuun.. enää yx v.loppu ois..

IHANAA, sai uusia kuvia tännekkin.. ja tosiaan kohtalokkaalta booli illalta.. :) kerranki kaikki miusta otetut kuvat onnistu.. mikä on aika harvinaista. pitäs viel oma filmi kehittää.. sie ois lisää sekoilu kuvii.. :o

jea,jea..

ärripurri avautuu..Sunnuntai 19.03.2006 00:37

voi juusto vaan iski kiukun vaik ei mitään virallista syytä.. ääh!! ei jaksa kiukutella.. oiskohan pikku-jennin unen aika? :)

ei ollu mikään ihme päivä.. keskiverto tylsyys..

meen nurkkaan häpeemään ja rauhottumaan.. ehkä ne on vaan horkat mitkä jyllää.. :D

just,just,joo-o!!

iltoja vain!!Perjantai 10.03.2006 22:31

kai se pitää sortua kirjottamaan jotai shittiä kun ei nyt muutakaan jaksa tehdä.. :) tylsä päivä ollu..

tänään huvitti pikkusen miun ostos reissu.. kävin eka ostaa nikotiinipurkkaa ja sit tupakkaa.. eli paheet ja paheet!! :) no ei. kun ei oo hyveitä niin hyvä se on olla paheita! *ajattelen liikaa* :)

niin se lomaki taas hurahti..sairastellessa ekat päivät ja sitten vaan önöttäen.. missä on kaikki sisältö elämästä? hirmusesti tekis mieli mennä ja tehdä, mutta tuntuu että ihan turhaan haaveilen. kun ei saa aikasex mittää ni ei saa.. :(

..mut jos huomenna sais ainakin kämpän siivottua.. mukavampi ois elellä. pitäs palkata siivooja. semmonen komea adonis alasti siivoamassa.. uu,mama! ;) oisko ehdokkaita?? ruoka palkalla lähtiskö? miten ois?! :)

juups. mut illan jatkoja kaikille! muistakaa olla TUHMIA!! :)

kaikkien täytyy tehä mulle tää.Lauantai 04.02.2006 20:36

kaikkien täytyy tehä mulle tää.

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

niiih..Sunnuntai 08.01.2006 14:21

taas uusi päivä edessä päin.. ja viimenen vapaa päivä.. huomenna alkaa armoton opiskelu.. :) johan tässä ollaan 2kuukautta saatu lepäillä. :) yritin nauttia aamulla pitkään nukkumisesta, mutta eiköhän tomi-terroristi herättäny.. :( soo-soo!

kahvikin on niin pahaa et silmät pullistuu päästä.. yök!!

aina ei voi saada hyvää kahvia.. kohtaloon on tyydyttävä!

hoi hoi..Lauantai 07.01.2006 19:34

nyt se on testattu ettei miulla oo selkärankaa.. eilen meni rikki tipaton tammikuu.. parilla tuli käytyy vain kylläki... :) nyt konalassa oon nuolemassa haavojani.. eh he! tänään sekin tuli todettua et oon mie aika jannu ku yli vuoden oon "sokeudessa" eläny.. no hyvin on menny vaik näkö oli -3,75.. (oli muuten hyvän näkönen optikko) ;) *flirt* :D en ainakaan pahemmi oo puihin törmäilly.. vielä! :) *koputtelee puuta* vielä yks elämäni ihmeitä.. sain syötyä jopa 4kokonaista kalapuikkoa marisematta.. olen onnellinen pienistä asioista.. nyt saa olla ylpeä.. leikisti!! ;)

päiviä!!Keskiviikko 04.01.2006 15:27

ajattelin kirjottaa ekaa kertaa tänne.. kaikkea pitää kokeilla paitsi mummoja ja kansantanhuja.. :) (vaikka eihän kai niissäkään vikaa ole?!?) ;D tänään pitäs lähteä shoppailemaan.. asia mistä en tykkää..mut pakko kai se sitten on? maanantaina loppuu sit vapaus.. työkkärin kurssille vaan.. pelottaa aamuherätykset, mut kai mie ehkä jopa saatan saada itteni ylös.. ehkä! :) joo, mutta hauskaa päivää kaikille ja pysytään ritilällä.. :D
- Vanhemmat »