IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

petin itseniKeskiviikko 07.10.2009 23:27

liityin facebookkiin :(

moiMaanantai 05.10.2009 03:59

moimoi
:)

[Ei aihetta]Lauantai 12.09.2009 19:58

mitätänääääääääään!!!!!?????? boreboreborebore!

hörvelihärveliiPerjantai 11.09.2009 23:05

on ollu kiire viikko. liian kiireinen. vaikka olin lusmu ja pidin yhen vapaapäivän duunista.
kiirettä.
en oo ehtinyt soittaa ees oikeen kellekään...eiku oonhan!
okei koko viikko lyhyesti. jatketaan siis viime lauantaista...
lauantain muotinäytös oli ihan huippu, kaapelitehtaalla muutenkin kivaa, illalla maijan synttärit, päädyin roballe....olin koko illan katolla?
sunnuntain lagasin, maanantaina duunia, vähän askartelupäivää, tiistaina oma vapaapäivä, kävin työkkärissä ja törmäsin siel kahteen kaveriin...näin lama aikana näyttää olevan stadin kuumin kohtaamispaikka. keskiviikkona duunissa jonk galleriassa, vähä lisää askartelupäivää. torstaina, duunissa, ajoissa, näin erikaa keskustassa ja jatkoin askartelupäivää illalla kotona, tänään duunissa, myöhässä, kohta lähen kaverille...yritän ehkä houkutella sen korkeasaaren kissojen yöhön!
huomenna en tiedä, sunnuntaina MEEN LINTSILLE!!
phaha!

vähänkö viikko menee muute nopeesti jos on kauheesti tekemistä ja vähä itseotettua vapaata ja vähä kavereit siihe väliin ja ja ja emmä tie!!!

nyt meen jatkaa un askartelupäivää...piirrän printtiä paitaan koska ilmeisesti hienoja printtipaitoja on mahdotonta löytää!!! miksi!

askartelupäiväLauantai 05.09.2009 03:32

eka fiilistelin huolella sitä että tänään (tai no oikeestaan eilen jos haluu viilaa pilkkua) on perjantai!.....kunnes sitten muistin toki meneväni huomenna (viilataan taas sitä pilkkua, tänään) töihin
joten pidin askartelupäivän!

osa 1.
yhtäkkiä perjantain "menetys" ei tuntunut enää yhtään niin pahalta kun muistin mun kuumaliimapistoolin! ja sulat!!
pakersin näpsäkästi muutaman sulka päähineen....todellisuudessa ei niin näpsäkästi.
kuumaliimapistoolin lämpeäminen kestää hirmu kauan, ainakin kun sitä odottaa innoissan, joten päätin kokeilla josko sen pää olisi jo kuuma, KYLLÄ kuuma oli, ai stna!!!!
seuraavaksi tursutin liimaa sulalle ja painoin toisen sulan sen päälle, kyllä, ihan veeetusti kuumempaa ku se pyssyn kärki..tästä opimme, älä vittu laita sormees siihen sulaan liimaan, se sattuu!!!

osa2.
kun sulat hienosti kiinnitetty päähän on aika miettiä vaatetusta.
elikkäs, tekonahkapalaset kaapista esille ja sumplimaan variaatioita. päädyin kahteen vyöhön.
joo no ei menny ihan putkeen.
palmikkovyötä tehdessä kannattaa tietysti ottaa huomioon että palmikointi syö aikalailla pituutta...ja noin siitä vyöstä tulikin sitten 15 senttiä liian lyhyt.
vyö numero kaksi...ei oikeestaan mitään valittamista, aika hyvä yksilö kimonovyöksi.

osa3.
kun nyt kerran innostuin niin miksikäs en samalla korjaisi myös farkut.
ei ollu yhtään hauskaa ja vei mun innostuksen hetkessä!
tukikankaan alta on vaikea nähdä onko kangas rutussa joen tietenkin ompelin siksakilla haarovälin täyteen vekkejä. iloisesti edes takas ommellessa ei mieleenkään tullut tarkisaa asiaa.
noin miljoonan vuoden purkamisen jälkeen ja uuden ompelun tulos oli kuitenkin mitäs muutakaan kuin loistava!!

osa4.
halusin vielä jotain jäljelle jääneistä nahoista joten kynä käteen ja luonnostelemaan niille paikkoja.
noin tunnin tuhertelun jälkeen paperilla näkyi kuitenkin vain doodling piirrustusta, mitä tapahtui!
kellokin oli jo 23.30. ehkä nahkapalojen paikka selvittä tiensä uusiksi vaatteiksi sunnuntaina.

pitkä päivä.

mulla on pyssy!!!!Keskiviikko 02.09.2009 22:49

ostin OMAN kuumaliimapistoolin ja se on maailman siistein juttu ikinä! clas ohlson pelastaa hintaan 7e!
sulat olikin sit vähän ongelmallisempi tapaus...
koska oikeen värisiä sulkia ei löytynyt ja hobby pointin myyjä katsoi mua oudosti ku kysyin josko saisin nyppästä muutaman höyhenen niiden täydellisen värisestä puuhkasta niiiiiiiiin, päädyin ostamaan silkkiväriä. silkki, sulka, melkeen samaa matskuu.
värjäys.
...pehvasta.
MUTTA, niistä tuli tosi hienon värisiä. voin kuitenkin ystävällisesti ilmoittaa että v*tun höyhenien paska värjäys menee ihan säkeilleen! lopputulos ihan veetun hanurista, sellanen uitettu rotta effect!
ainii, huomenna on ilotulitus!
ja perjantaina lintsille...mikä hupiputki!!!
ja lauantaina töitäää :/// se lauantain muotinäytös on siis kaapelitehtaalla, ja se on ilmanen, ni voitte sit tulla kattelee ku oon painanut hiiieeenoja kankaita, ni!

limaista, mutta maukasta..Tiistai 01.09.2009 21:00

eka työpäivä takana ja oon kuoleman väsynyt. kun kello soi puol kahdeksan tuntu se aamuyöltä. miten ihmeessä voi muka herää niin aikasin melkein joka aamu :O????
nohh eniveis, oli silti sika kiva päivä!
kaikki on oikeestaan just sellasta ku mitä haluun, eli aikalailla unelmatyö :DD
nyt paiskitaan hommia lauantain näytöstä varten, mutta ens viikolla palkitaan itsemme ja tehään itellemme kaikkee kivaa, phahaha täydellistä :D

löysin kuumaliimapistoolin omistajan ja nyt tartten vaan superhypermahti hienoi vihreitä(sellasii riikinkukkovihreitä), harmaita(nättei harmaita) ja mustia hienoi sileitä sulkia....MISTÄ!?

eilentänäänhuomennaMaanantai 31.08.2009 15:32

eilen ehdin olla kotona ainakin muutaman tunnin. koti on aika kiva paikka.
tänään aion jopa nukkua täällä.
mutta vain sen takia että huomenna alkaa duuniiiii!
odotan niin innolla huomista! oon ehkä vähän överi motivoitunut työntekijä. tarjoiduin jo jopa tekemään ens lauantain duunia ilman rahaa ilman korvauksia...what! :D ei mut siis lauantaina on ihan hirveen kiva työpäivä.
huomenna on myös muuta hauskaa. en tiedä missä välissä mun serkku on alkanut järjestää dieselin, tiger of swedenin, replayn, benchin, curlin ja blaablaablaan ystäväpoistomyyntejä :o nohh eniveis sellaset nyt kuitenkin huomenna on 17.30 alkaen ja tahon kaverin mukaan..

SE JOLLA ON KUUMALIIMAPISTOOLI TULEE HUUTAA MULLE "HEI MOI MULLA ON KUUMALIIMAPISTOOLI JEEEE!!" JA LAINAA SITÄ MULLE... tahdon tehdä hatun!

maximussuperosfriikkausSunnuntai 30.08.2009 22:01

kattelin sellasta dokumenttia "virusten imperiumi" tjn en oo ihan saletti...ei olis pitänyt.
nyt oon varma että kuolen koska oon ollu hississä missä on ehkä ollut joku tyyppi jolla on sars ja oon painanut samaa nappulaa mitä se on painanut sen sars-espanjalaistauti-sikainfluenssa-lintuinfluenssa-influenssainfluenssa sormella ja sit sen jälkeen laitan sormen suuhun ja kuolen koska ihme virushärdellit tunkeutuu mun keuhkorakkuloihin ja tukehdun mun omiin nestesiin!!!! mitä helvettiä!
nohh enigeis, tiesittekös että suomalaisilla on eniten jtn geenivirheitä...ja sen takii pelastutaan ehkä aidsilta, siistiä! ..mutta kuollaan kuitenki koska hukutaan koska tapahtuu toi minkä just äsken selitin.

eilinen ilta oli kivanihana. tänäänkin vois. :)

ei haitannu vaikka satoPerjantai 28.08.2009 04:40

koska tänään oli ihan hirveen mukava päivä. näin jennin keskustassa ja ja ja hengailtiinsvengailtiin ja sitten mitä tapahtukaan, shoppaajapöpö iski!! ei siis ollu mun vika taaskaan!
rahaahan mulla oli ruhtinaalliset 75e ja rahaa meni 160e mutta tilillä on silti vielä 50e...????
nohhh en oo koskaan ollut kovin hyvä matikassa joten ehkä mun ei edes tarvitse tajuta mitä just äsken tapahtu.
ainiin, katoin äsken armageddonin...ei hyvä vaihtoehto. itkin koko ajan koska muistin mitä lopussa tapahtuu.
seuraavaksi aion katsoa dr.philin tän päivän jakson...(itken myös dr.philissä ja hurjassa remontissa..varsinki 2/2 osassa)
« Uudemmat -