IRC-Galleria

jenna1

jenna1

odottaa kesälomaa

[Ei aihetta]Tiistai 15.01.2008 22:45

VIILTELY

Viiltely on pissisten ja angstaajien joukossa yleisesti suosittu vapaa-ajan harrastus, joka yleisimmin suoritetaan joko veitsellä, juustohöylällä, kirjastokortilla, kalapuikolla, villasukalla, muovilusikalla, päärynällä, nukkasihdillä, äidin kainalonajelutarvikkeella tai nallekarkilla. Viiltelyllä on monia terveysvaikutuksia, sillä alentaahan se tunnetusti veranpainetta. Pissikset rakastavat viiltelyä ja jokainen tosi pissis harrastaa sitä. Siis viiltely on yksinkertaisesti ihQ. Teinien mielestä viiltelyn arvet "on nii nii hienoja että Ville Valokin rakastais niitä."

Viiltely tekee ihmisen uskomattoman suosituksi. Vähällä viiltelyllä pääset mukaan viiltelypiireihin, joista löydät ihmisiä, jotka voivat tutustuttaa sinut myös muihin terveellisiin harrastuksiin. Vähän rankemmalla viiltelyllä saat perheesi jakamattoman huomion, minkä lisäksi sinut kärrätään kerran viikossa puhumaan pujopartaiselle kallonkutistajalle, jota kiinnostaa kovasti miltä kaikki sinusta tuntuu. Ja jos viiltelet oikein rankasti, saatat jopa päästä Taivaaseen, tai muuhun loppusijoituskohteeseen vakaumuksestasi riippuen.

Monet HIM "fanit" rakastavat viiltelyä Join me:n tahdissa. Ja tahtihan menee: jokaisen Join me in the deathin kohdalla viilletään em. esineillä kyynärpäät melkein auki.

ranteet auki banaanilla


ITSEMURHA


Itsemurha on henkirikos, jonka tekemiseen vaaditaan vain yksi henkilö. Se henkilö olet Sinä. Kyllä, juuri sinä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus paeta tätä julmaa maailmaa kuoleman ymmärtävään syliin! Eikö tunnukin ihanalta ajatella typerien vanhempiesi surua ja itkua ja kuinka he katuvatkaan ja toivovat, että olisit elossa. Voit tehdä itsemurhan vain yhden kerran, joten toteuttamistapa on syytä valita huolellisesti.

Yleisimpiä itsemurhatapoja ovat munuaisten repiminen ulos vesurilla sekä Uusikselle vittuilu. Yksi toimiva tapa on sytytetyn dynamiittipötkön tunkeminen perseeseen. Itsemurhavälineissä suosiota ovat myös saavuttaneet Bilteman pakokaasuletku ja Etolan sininen pyykkinaru. Itsemurhaan kelpaa myös Laura Voutilaisen koko tuotanto, tosin prosessi on hidas ja tuskallinen.
Tämä on yksi monista tavoista tehdä itsemurha.Myös ranteiden auki viiltäminen on varsinkin nuorten keskuudessa kova sana, mutta kovin monet eivät osaa tehdä sitä oikealla tavalla. Ranteiden viiltäminen poikittain ei ole oikea tapa, sillä se ei aiheuta toivottuja tuloksia, vaan ainoastaan tajuttomuuden ja pikaisen hyytymisen. Ranteiden viiltelystä annetaan elokuvissa ja viihteessä tieten tahtoen vääränlainen kuva, jotta angstiset teinit eivät voisi ottaa mallia niistä ja pääsisivät hoitoon, kun heidät löydetään vessasta pienen verilammikon keskeltä. Oikea tapa ovat vinot ja pitkittäiset viillot.

Voit myös yrittää tehdä itsemurhan tyylikkäästi. Jos itselläsi ei riitä mielikuvitusta, voimme tarjota sinulle hyvän peruskaavan, jota voit sitten itse muutella. Tarvitset tähän n. 10m pitkän köyden, 9m pitkän siiman ja jotain hyvin tarttuvaa pikaliimaa. Kiipeä jonkin korkean rakennuksen katolle (leikkimökki ei kelpaa) ja kiedo köysi jalkojesi ympärille ja kiinnitä toinen pää jonnekkin missä se pysyy! Sen jälkeen kietaise siima kaulasi ympärille, ja kiinnitä sekin jonnekkin missä se pysyy. Sen jälkeen ruustaat pikaliimaa käsiisi ja länttäät kädet poskillesi ja hyppäät!! Temppua voi koristaa vaikkapa hienolla silinterihatulla tms.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.