IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

jennni---

jennni---

like to move it! :'D

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ahdistaako?Maanantai 26.11.2007 21:23

Tuntuuko joskus, että jotkut asiat ovat monimutkaisia? Alla olevan luettuasi huomaat, että on vielä paljon mutkikkaampiakin asioita...

-
Kertokaa omin sanoin, mika ahistaa, sanoi psykiatri asiakkaalleen.

No joo. Kaikki alkoi, kun menin naimisiin. Vaimolla oli aikuinen tytar, josta siten tuli minun tytarpuoleni. Isani tuli vierailulle, rakastui tytarpuoleeni ja meni taman kanssa naimisiin. Niinpa tytarpuolestani tuli myos aitipuoleni. Vaimoni sai pojan. Siita tuli automaattisesti isani lanko, koska se on isani kanssa naimisissa olevan tytarpuoleni velipuoli. Koska poika on aitipuoleni veli, se on siten myos setani.

Isani vaimo sai myos pojan. Se on minun veljeni, vaikka samalla olen myoskin sen ukki. Onhan se tytarpuoleni poika. Vaimoni on minulle mummo, aitipuoleni aiti. Siita seuraa, etta olen oman vaimoni lapsenlapsi. Ottaen huomioon, etta olen naimisissa isoaitini kanssa, en ole ainoastaan vaimoni puoliso ja lapsenlapsi, vaan myos itseni isoisa.

Siksi ahistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.