IRC-Galleria

viime yön uneniTorstai 22.03.2007 02:00

mä näin sellasta unta että olin matikan kirjotuksissa (!) ja ne kirjotukset pidettiin yläasteen ja lukion välisessä käytävässä, siinä kohtaa johon meille oli yläasteella remontin takia värkätty enkun luokka. se luokka oli tässä tapauksessa edelleen siis pystyssä. aki oli valvojana ja kirjotukset alkoi kello 12.00. melkein kaikki läksi kun kello tuli 12.40, sinne jäi vaan minä jaakko jukka ja joitain keitä en tunnistanut, ja aki tietysti. ne tehtävät oli jotain ihan älyttömän helppoja, ja muun muassa netin ja puhelimen käyttö koitoksen aikana olivat täysin sallittuja! no mä en vaan kyenny tekemään niitä tehtäviä koska se oli just sellanen ahdistava uni kuten ne joissa pitää päästä johonkin tai tehdä jotain ja se ei onnistu sitten millään. yhtäkkiä aki sitten sanoi että aletaan käymään näitä nyt yhdessä läpi ja sanoin että eieiiieieiieieiei en oo saanu vielä tehtyä!
siinä välissä lähdin käymään soukasten kerhon pihalla koska mun kännykkä oli aiemmin päivällä jäänyt sinne (???!!). muistin et olin ollut siellä keinussa ja mun puhelin jäi sen yhden puskan päälle (?!). siellä oli tosi syksyistä, tuuli tuiversi, tai oikeastaan ulisi ja vinkui, oli kylmää ja oli tosi pelottavaa, koska siellä pusikoissa piileksi karhuja ja susia ja ties mitä villieläimiä, tai ainakin luulin niin. lähdin äkkiä pois sieltä ja saavuin soukasten koulun pihaan. oli justiinsa välkkä menossa ja eräs entinen sen koulun oppilas, jonka kanssa olen samaan aikaan ala-astetta käynyt, pelasi muiden kanssa siinä jalkapalloa, juuri sen kokoisena ja näköisenä kuin silloin muinoin oli. niitä muita en tunnistanut. aki oli sielläkin valvomassa ja mä vaan kuljetin niitä matikan ylppäripapereita edelleen käsissäni kun en ollut päässyt vieläkään alkuun. sitten aki sanoi mulle kun kuljin hänen ohitseen että ne paperit kuuluu antaa hänelle kun saa valmiiksi. vastasin että joojoo mut mulla onkin kesken! menin siitä sitten sinne korkeushyppypatjalle tekee niitä!
sitten oltiin yhtäkkiä siel 5.-6. luokassa musiikintunnilla ja eve istui mun takana ja yritin edelleen tehdä matikkaa. siellä oli kaikkia ihme somalioppilaita muun muassa ja se opettajakin oli joku somalinainen jolla oli kauhee kampaus! siihen kampaukseen sisältyi muun muassa pikkulettejä värikkäillä kumilenkeillä kiinnitettyinä. luokassa ei ollut ketään muita tuttuja kuin ne samat jotka näin jo siellä ylppäritilanteessa plus eve. sitten se ope käski ottaa musiikinkirjat esiin ja olin aivan ymmälläni kun kaikki alkoivat penkoa reppujaan. jokaisella oli musiikinkirjat mukana ja ne olivat samannäköiset kuin gummeruksen ne keltaset pienet sanakirjat mutta nämä olivat värikkäät ja metallinhohtoiset. käännyin ja kuiskasin evelle jolla myös oli sen sortin kirjanen hyppysissään että mikä kumma se tuo on ja miksei kukaan ole kertonut mulle että sellainen kuuluu hankkia?! eve katsoi mua kummissaan ja sanoi että ainahan me ollaan näistä kirjoista täällä laulettu! olin kauhuissani että oonko oikeesti lintsannut niin paljon koulusta!
no sitten OIKEESSA ELÄMÄSSÄ äiti tuli herättää mua ja mulle tuli paniikki et en oo vieläkään tehny niitä matikan ylppäritehtäviä et eeeeiiii saa häiritääää! mut onneks sit kuitenkin heräsin HAHHAHHHAHAH !


en oo koskaan tykänny matikasta kovin paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.