IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

FTF.Sunnuntai 30.05.2010 03:41

eilen oli erittäin kiva päivä!

aamulla piti käydä siellä planned parenthoodissa, mutta PHEW, ei tarvinu ottaa housuja pois :DDDDDdddd se löysi identtiset pillerit niille mitä mulla on ollu ennen. sitäpaitsi ne oli ihan ilmaset ja ne heitti siihen "kaupanpäälle" vielä vaikka mitä muuta tavaraa. ILMASEKS.
america, fuck yeah!


käytiin sarahn kans siellä cabrillo monumentilla, upeet näköalat! näki meksikoon asti ja meille tuli molemmille viestit meidän operaattoreilta että "welcome to mexico".
cabrillolta mentiin takas north parkiin, ja löysin mahdollisesti ainoan sushi ravintolan koko north parkissa, joten mentiin sinne syömään.
sarah ei oo ennen tykänny raa'asta kalasta niin se tilaa aina crunch rolls (niissä ei oo kalaa ollenkaan) ja sain sen maistamaan mun tonnikala rainbow rullaa :o se tykkäs, olin ylpeä itestäni :D x)

sit käytiin hakeen 6 packit kaljaa ja hengailtiin meillä ja sit sara ja jason tuli kans. juotiin kaljaa ja pelattiin sonicia.
sit robertki tuli kotiin töistä ja jee!

jason tuo mulle tunnin päästä ylläreitä! käytiin valmistautumassa robertin kans hakemalla tarvikkeita. onneks on jätskiä pakastimessa.

postissaki pitäis käydä. onneks on lämmin. oon ruskettunu yllättävän paljo.

vittu, euroviisut taitaa mennä ihan ohi tänä vuonna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.