IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

!Maanantai 31.05.2010 03:45

sain sellasen wacky idean että jospa järjestäisin juhannuspippalot.
vaikkei kukaan tiiäkkään että mikä vittu juhannus on, niin aattelin että se vois olla sellanen ihan hauska idea, saa muut kokeilla vähä jotain erinlaista ja on hyvä syy pyytää kaverit käymään ja, to put it in the simplest of terms, ryypätä yhessä.
ja tietenki syödä yhessä :D jos meillä ois vaikka tuoleja siihen mennessä -__- epäilen suuresti. tää kämppä ei valmistu koskaan jne.
vois grillailla tossa pihalla, laittaa uusia perunoita ja gravlaxia ja kaikkee sellasta, mitä sitä nyt syödään juhannuksena. kuppiperunoita, åååååååååhhhh.


tänään aattelin tehä pinaattikeittoa! en oo syönny pinaattikeittoa kohta vuoteen. viime kesänä fammulla söin sitä, ja nyt aattelin ku olin muutenki menossa hakeen maitoa kaupasta että voisin ostaa pinaattikeittotarvikkeet. jos löydän sen hyvän reseptin jostain, ku en tykkää näistä mis on jauhoja -__- kaikki ruoat mihin tulee jauhoja epäonnistuu mun käsissä aina tavalla tai toisella. wah wah waah.


piti nähä andyä huomenna ku se on yksin kotona ja sillä on vapaapäivä, mutta sit robert kysy et miksei nähtäis tänään, jos andyllä kerran on huomenna vapaata niin se on todennäkösesti täällä vielä ku robert tulee töistä ja ku robertki haluaa nähä andyn. niinpä kyselin andyltä että oisko tämä ilta mikään, ja se sano että tottakai. sillä on muutenki perhejuttuja viidestä alkaen, niin se tulee meille sit vähä myöhemmin, mikä sopii hyvin ku robertki pääsee myöhään töistä. jee! litaki tulee kahen viikon päästä :D:D:D:D:D <3 ootan innolla :D <3

nyt meen ettiin näitä reseptejä että pääseen kauppaan joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.