IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

nå niiiin.Maanantai 11.10.2010 07:19

sarahn assistenttina kävin sen kans kattomassa paria kämppää.
neidillä oli aika kovat kriteerit :D aloin vähä miettiin että otettiinko me robertin kans hädissämme tää kämppä mut sit tuli mieleen että meidän oli pakko löytää kämppä aika nopeeta ja tämä oli kaikista paras (isoin ja hyvällä paikalla ja halpa vielä kaikenlisäks. landlordki oli ihan mukava setä) ja sarahlla taas ei oo mikään kiire muuttaa ulos ku se asuu vanhempiensa kans.

löyty yks sellanen mistä se tykkäs tosi paljo joka on vielä alle kilsan matka tästä meiltä :D mikä oli tietty bonus sarahlle ja meille kans :D jee.


håhååå! voi olla että meen sen kans vielä kattoon paria huomenna.

ja sit torstaina eleven! ja jospa sarah uskaltais pyytää sitä jussea hengaamaan sen kans joku kerta :D håhå. ei tarvis sit enää suunnitella niitä eleven reissuja sen mukaan :D:DD


ja ku noita kämppiä piti katella niin totesin että kyllä tää oma koti vaan on paras vaikka tää vähä pimpiltä välillä näyttääki. mutta oon alkanu arvostaan tätä paljo enemmän ja tiedän just mitä tää paikka tarvii. ei vaan oo kauheesti ylimäärästä mut sit kun on taas lisää rahaa niin pikkuhiljaa voi hommailla niitä asioita mitkä tekee tästä entistä kodikkaamaan <3 ja ku sais porakoneen jostain niin saisin olkkariin ja keittiöön verhot ku löysin verhotangot ja verhot on valmiina jo laitettavaks :D jeeeee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.