IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

-___-Torstai 28.10.2010 09:08

nixon on nyt tosi vitsikäs ja leikkii piilosta mun kans.
kuulostaa tosi suloselta mutta se on ainoastaan ärsyttävää :D
se on nimittäin menny pikkusohvan taakse eikä tuu ulos sieltä -___- on vaan 2 tapaa miten sen saa pois sieltä:
1. nostaa sohvan
2. se tulee ite ulos sieltä

molemmat aika huonoja vaihtoehtoja kun sen sohvan nostamiseen tarvitaan kaks ihmistä (tai silleen että toinen toimii silmäparina joka näkee että missä se rotta oikeen menee ja toinen nostaa) ja nixon ei halua millään tulla pois sieltä. ainakaan jos oon vahtimassa siinä vieressä. äsken se tuli ulos sieltä 2 kertaa ja molemmilla kerroilla ku aloin lähestyä sitä sohvaa niin se juoksi takas sinne -____- aattelin että voisin ehkä mennä kattoon tv:tä ja sit se saa tulla rauhassa ulos sieltä ku siltä tuntuu. kiva vaan että se on varmaan taas ripulilla sitte ku se on syönny ties mitä murusia taas lattialta .____.

garboki yritti huijata mua aikasemmin :o se oli kans menossa sinne pikkusohvan suuntaan ja joka kerta ku yritin ottaa sitä kiinni se päätti kääntyä toiseen suuntaan ja sillävälin ku mä olin menossa sinne se lähti juoksemaan sohvaa kohti. aikamoinen rotta. kauhee huijari :(
pistin sen sitte takas häkkiin kun oli vähä noloo että rotta huijaa omistajaansa :( no en ees sen takia mutta oli jo tarpeeks tuon nixonin kans niin ettei oikeen huvittanu alkaa jahtailemaan toistaki vielä. muuten garbo oli kyllä tosi kiltisti ja tuli syliin ja kiipeili nätisti mun päällä. nixonki oli ensin ihan nätisti ja tuli syliin ja oli lähellä kunnes se sit rohkaistu taas vähän liikaa ja päätti tutkia koko olohuoneen läpi. ens kerralla pitää keksiä jotain millä peittää kaikki sisäänmentävät raot tuossa sohvassa :P blölö.


kauhee hedari vieläki -____-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.