IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

lölösgTiistai 30.11.2010 04:52

oottelen tässä andyä ku mennään kattoon lania sairaalaan :)
wee.
en oo nähny lania aikoihin.
kohta se poksahtaa! :o
ei nyt silleen "wee" että se on sairaalassa mutta kiva että pääsen näkemään sitä. oon ollu vähä huono kaveri koko sen raskauden ajan.
mun ainoa excuse on se etten yksinkertaisesti tiedä miten raskaanaolioitten kans hengaillaan. ja sehän riippuu kans siitä henkilöstä kuka on raskaana. esim. sinin kans pysty hengailemaan ihan normaalisti ku se ootti floraa. lani taas ei oikeen halunnu muuta ku että ihmiset menee niille kattoon leffaa. aina tietenki sillon ku mulla ei ollu kyytiä. mutta se siitä.

jesssssssss enää tää viikko ja sitä kaks seuraavaa koulua!
woohoo!
joululoma here I come!

voi olla että mennään vielä tammikuussa arizonaan alanille :D
robert on vähä vihjannu sellasta mulle ja alan soitti eilen ja kerto että robert oli sillekki puhunu asiasta :D eli ei kannata heti euroreissun jälkeen pistää talvivaatteita kaappiin sillä arizonassa tulee lunta.
jee! 1. koska en oo ennen käynny arizonassa ja 2. alan!!!!!
alan on luvannu että pidetään hot tub pbr bileet. eli pbr:ää porealtaassa. kyllä kelpaa! talvivaatteiden lisäks kannattaa siis pakata myös ne pienimmät kesävaatteet eli bikinit.


ihan niinku mua ärsyttäis nyt joku mutten tiiä mikä. ehkä se menee ohi ku en kerran muista mitään mikä vois mahdollisesti ärsyttää :D

yhyy ku en muista että mihin aikaan robert pääsee töistä ku se valitteli sitä etteikö me voidaa oottaa sitä ennen ku mennään sinne sairaalaan. nå ei voi mitään ku se oli andyn idea. oiskohan se äijä kohta meidän ovella?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.