IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jessssss jessssssssssssssssssssssssssssss!Sunnuntai 30.01.2011 01:43

löydettiin jotain mikä toimii mahdollisesti rottaporttina! (koska nyt sitä tarvii ihan oikeesti. ensin oli ihan okei että ne oli keittiössä ku ne oli nätisti koko viikon siellä mutta eilen garbo päätti viettää 2 tuntia hellan takana ja se piti pelotella luudalla pois sieltä -___-) ei oltu ennen tajuttu että tuo keittiönpöydän lisäosa toimis. ehkä siks koska ollaan niin totuttu siihen että se nojaa tuolla käytävän seinää vasten eikä siihen sen takia kiinnitä huomiota. eiköhän nyt oo vähä helpompi kattoo niitten perään. jos se siis toimii porttina. katsotaan ku päästän ne ulos hetken kuluttua.


jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! south park bar & grillin trivia-ilta on siirretty eleveniin!!!! eli huomenna triviaa ja sit ne alottaa sunnuntai-karaoken nyt kans nii seki alkaa huomenna elevenissä heti trivian jälkeen :D jesss! triviaa ja karaokee. meidän team tällä hetkellä on minä robert sarah ja ray mutta saraa ja jasoniaki on vissiin pyydetty että oon varma että voitto hoidetaan kotiin :D ku on sellanen team missä kaikki tietää vähä eri asioista. esim. viimeks ku olin triviassa sarahn kans niin mä jyräsin koko maantieto-osuuden. sarah ei osallistunu siihen ollenkaan ku tiesin kaiken. w000t! super team! hauskaa.

ja sit maanantaina ehkä motorhead. käydään huomenna kattoon onko vielä lippuja. jos ei oo nii sit ei mennä mutta ihan sama. ois kyllä ihan kiva vaikken kauheesti motorheadista tykkääkkään mut just siks ku se on motorhead nii ne ois kiva nähä. kuitenki sen verran legendaarinen bändi :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.