IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

woohoo!Sunnuntai 27.02.2011 01:34

en jaksanu oottaa maanantain matematiikan tunnille asti niin kävin kattoon meidän mattesivulta mitä sain viime quizissa ja JESSSS!!! olin saannu 100% siinä :DDDDDDDD tiesin että se meni hyvin! woohoo! eli A tuli siitä! ja siitä viimesestä mistä sain 15/18 niin olin saannu B:n :D (ja ne 4 ensimmäistä quizia oli kaikki F:n arvosia :s olihan tuo kyllä arvattavissa)

taidan siis kertailla mattea tänään ettei sit huomenna tuu sellanen paniikki kun en muista enää mitä ollaan tehty. että tänään tulee virkistettyä muistia sen verran että huomenna sitte sujuu ne läksyt hyvin :) että tulis taas hyviä arvosanoja! nimittäin tarviin vielä ainaki 20% tässä kurssissa että pääsen läpi. 20% ei oo kauheen suuri urakka joten kun vaan laskee ahkerasti niin kyllä se siitä :) lälläslää opettaja. IN YOUR FACE. se akka kehotti meitä luokan huonoimpia luovuttamaan mutta siinäs näet ämmä että arvosanat on aina parannettavissa :D



ulkona sataa ja on vittumaista. muutenki ärsyttää tän kuun kelit ihan kauheesti ku on pilvistä ja tuulee kylmästi ja nyt viikonlopuks on luvattu sadetta ja jotain 40 astetta -___- (en nyt jaksa kääntää celciukseen) ja yöks pitäis olla jotain 36 astetta. bläää! tiedän että nyt on talvi ja blablabla mutta saa sitä välillä olla lämmintäki .___. onneks täällä on kuitenki niin että kun on lämmintä niin sit kans on lämmintä. mun lämmitin tulee vasta ens viikolla :( eikä olla vieläkään soitettu (land)LORDIlle (hehehehehehehehe) tuosta meidän lämmittimestä että se pitää korjata. blööö.



jjja mulla toimii mese nyt! woohoo! että jos joku vielä käyttää sitä niin koitan kirjautua sinne vähän useemmin nyt kun ei oo tota naamabuukiakaan enää. itseasiassa kun mulla ei oo ollu sitä yli kahteen viikkoon niin mun profiili pitäis olla poistettu kokonaan. jee :D se meinaa sitä että jos joskus päätän sen uusiks laittaa niin saan tehä kaikki uudestaan ja sit vois ehkä olla lisäämättä muutamaa tyyppiä :D tai aika montakin itseasiassa.


ai niin ja mun on kyllä ihan pakko kattoo hopon poppoo tänään koska ollaan jessican kans taas quotattu sitä niin paljo :D mutta taidan kattoo sen englanniks koska katoin sen joululomalla suomeks ja oon nähny sen englanniks vaan yhen kerran. pitää kuunnella mitä ne jotku jutut on englanniks :D tosin mikään ei voita biisiä high hopes sil on <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.