IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

blää.Maanantai 28.03.2011 09:33

ei nyt vaan jotenki osaa keskittyä. vaikka nää tehtävät ei oo edes kauheen vaikeita. (paitsi jotku noista exponent rules jutuista koska en oo opetellu niitä kunnolla -___-)
jotenki vaan on sellanen blöööööööööö olo ettei nyt matematiikka mee millään perille.

sitäpaitsi mua ärsyttää kun en tiedä yhtään mitä teen tolle nixonin haavalle. mulle sanotaan että kyllä se siitä paranee itestään ja että ainahan eläimillä on haavoja jne mutta kun varmasti on jotain mitä voi tehdä ettei se tulehdu ja että turvotus laskee. niinkun edellisessä entryssä mainitsin niin oon jotain vinkkejä saannu niin äidiltä kun täältä rotta-yhteisöstä mutta ainoa mitä niistä voin kokeilla on just se kuuma vesi. kyselin yhdeltä kansainväliseltä rottafoorumilta kans mutta eipä oo vastauksia näkynyt sieltäkään. ja siellä nyt kuitenki on amerikkalaista porukkaa suurimmaks osaks niin luulis että joku tietää joistain limakalvoille turvallisista tuotteista .___.
sitäpaitsi nixon kutitti sitä silmää äsken ja tietenki tämä huolestutti mua enemmän. jos se kutiaa niin sehän on huono juttu. vai? .___.
pitääköhän se viedä taas eläinlääkärille? onneks ei tuu mitään chicagon reissua niin on ainaki varaa .___. siellä ne kuitenki voi puhdistaa sen haavan kunnolla ja antaa jotain että turvotus laskee ja että se ei tulehdu. mutta roberthan tietenki sanois tähän että "meetkö säki aina lääkärille kun sua on joku raapassu?" -___-

eikö joku nyt oikeesti osaa auttaa? .___.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.