IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

yuppie hip hop ad.Torstai 31.03.2011 07:00

urtc <3


meiltä palo sulake viime yönä. oli aika vittumaista koska kolmen asunnon sulakerasiat on tossa meidän ulkoseinällä ja loput on sellasessa kaapissa niiden keskellä ja siihen kaappiin tarvii avaimen. no meillä ei tietenkään ollu tätä kyseessä olevaa avainta ja jouduttiin soittaa sähkömiehelle joka sitten kahdelta aamulla päätti taskulamppunsa kans kurkistaa sinne kaappiin. koska oli pimeää ja myöhä niin kyseinen sähkömies ei oikeen hoitanu hommaansa niinkun piti ja ei muka löytäny mitään vikaa sieltä kaapista. tämän tuloksena soitin sitte meidän landlordille (hehehehe lordille) joka kävi ite nyt päivällä kattomassa ja kyllähän se oli se sulake joka oli menny! näky varmaan vähä paremmin päivänvalossa :P jokatapauksessa landlord kiltisti näpäytti sulakenapin takas ylös ja kun tulin kotiin oli taas jääkaapissa valot :D hallelujah. saadaan avaimet tohon sähkökaappiin perjantaina että voidaan ens kerralla hoitaa tämä asia ihan ite kun se sulakenapin on-asentoon säätäminen ei vaadi mitenkään sähkömiehen taitoja :P toivotaan vaan ettei se landlord tuu käymään täällä meillä sisällä.....ei varmaan tuu. en nyt tiiä että miks sen tarvis kun tää homma on tossa ulkona.


sarah menee perjantaina kattoon THE apartmentia. ja oon lupautunu sen mukaan vaikka kyseinen aika onkin vähän ennen mun normaalia heräämisaikaa. mutta ystäväthän on sitä varten että kun joku tarvii makutuomaria/henkistä tukea niin sitähän annetaan sitten oikeen olan takaa :D arvelin että se vois tarvita an extra pair of eyes tätä asuntoa varten. jos sarah tykkää siitä niin se menee heti pois markkinoilta ja se saa sen koska se on ensimmäisenä jonossa! tosin se ei pääse muuttaan ku ens kuun 25 päivä vasta mutta ei se mitään. just in time for the pool season! kun siellä pihalla on uima-allas ja kaikkee :D jee!


ja hyvät tunnelmat jatkuu kun oon huomisen labrapaperit jo tehny ihan kokonaan niin ei tarvi niitäkään miettiä. jospa tänään pitäisin sen spa-illan itteni kans mitä oon suunnitellu jo pidemmän aikaa :D

ja mainittakoot vielä että tein aivan älyttömän hyvää green bean casserolea meille eilen. ahhh.

mutta nyt teen kaikkee muuta ku kirjottelen jotain typerää galleria entryä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.