IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ååh!Tiistai 26.04.2011 08:09

jesssssss! VIHDOINKI saatiin olohuoneeseen pöytä!
koska löysin toissapäivänä ikean sivulta halvan tumman pöydän joka sopi meille just hyvin niin käytiin sit hakeen se tänään.
otettiin kyllä vahingossa tumman ruskee ku piti ottaa musta että se ois matchannu meidän tv-pöytää mut oh well .___. kyllä tuoki sopii tosi hyvin ku meidän toinen sohva on ruskee! vähänkö näyttää kivalta olohuone nyt ^___^ ihan vaan noin pienestä asiasta. ootappas vaan ku saan ostettua vähä tukevampia nauloja että saan pari kuvaa seinälle vielä ja sit verhot! ååh. nii ja cd-hyllyjä oon lupaillu robertille. kun sillä on noita levyjä vaikka muille jakaa ja ne on ärsyttävässä paikassa just nyt -___-


koulu alko. ja kiinnostaa tosi vähän. onneks on enää kuukausi jäljellä. kesäkurssit kiinnostaa entistä vähemmän koska ei oo mitään kivoja aineita tarjolla -____- mutta pakkohan se on jos meinaa itteensä elättää kesän yli jollain tapaa. oon onnistunu nostamaan biologian arvosanan c:hen. åhå!

että sellasta. robert menee unille kait nyt ja mä datailen. ja varmaan leikin sitte rotskujen kans <3 ku ne on hereillä ja aktiivisella tuulella!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.