IRC-Galleria

jennyjunkpile

jennyjunkpile

on ikuisesti kaljalla.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

shot down.Maanantai 29.08.2011 03:36

us bombs oli ihan hyvä! duane peters on yllättävän hyvässä kunnossa.
siis niinkun ilman paitaa :P
ilta alko ikävästi. joku törppö kehtaski viheltää mun perään (elän vieläki ylä-aste/lukio aikoja jolloin mun perään vihelleltiin ihan vaan läpällä. kuvittelen vieläki että se on joku cruel joke niille viheltelijöille) ja sitte joku asshole kuvitteli olevansa hauska ja vittuili jotain. sitte ku istuttiin robertin kans yhessä pöydässä niin siihent tuli joku ruma kiharatrolli selittään jotain sen turhautumisia concerning til two club. se näytti siltä että se halus vaan jollekki avautua, ja me, tietysti, satuttiin olemaan oikeen aitiopaikalla. ei ees oikeen saatu selvää mitä se siinä vaahtos, mä yritin vaan nojata taaksepäin ku sen suusta lensi muutaki kun niitä sanoja -____- muistan vaan kuulleeni että "fucking nigger ass" jotain. kuvittelen että se tarkotti niitä tummaihosia järjestyksenvalvojia siellä. no. myöhemmin se aikaisemmin mainittu vittuilija tuli "pyytämään anteeks". ei se koskaan sanonu niitä sanoja, mutta sillä oli sellanen hieman nolostunut äänensävy ja se sano olevansa kauhee asshole. yritti hyvittää tekonsa ja halus tarjota meille shotit, mutta robert ei halunnu koska se ajo sinne ja mäkään en halunnu.

muuten oli kyllä hyvä keikka! seistiin takana ettei tarvinu väistellä niitä joka suunnasta lentäviä hikisiä kaljuja paidattomia setiä. aina niitä on jossain -____- yleensä ne on kaikki sellasia pumpattuja vielä kaikenlisäks, paitsi yks niistä esitteli surullisia miestissejään jotka kerto ajasta jolloin senkin miestissit oli ollu pumpattu.

tiedän että mulla on pari sellasta ystävää jotka rakastaa pittejä, mutta mä en ymmärrä niitä ollenkaan. they're like living death traps, and I don't have a death wish. kyllähän siellä autetaan porukkaa ylös, mutta välillä ei oikeen tiiä että tapellaanko vai kaveerataanko siellä. joku hikinen tapaus repäs koko eturivin alas yhessä vaiheessa. oon kuullu parilta sellasia lausauksia kun "mitäs pitää olla siellä edessä jos ei halua pittiin". kyllä mun mielestä esim. omaa lempibändiä pitää pystyä seurata läheltä ilman että siinä samalla kuolee :P joltain murtu käsi eilen. sen käsi oli ihan kauheen näkönen ja sen naamasta näki että siihen sattu ihan vitusti. ja eikö siinä samalla mee vähän se keikka ohi ku pitää miettiä että kenen saapas tuli naamaan? tietysti samaahan voi sanoa juomisesta keikoilla, mutta se on kyllä vähän kyse omista rajoista. esim. me ei yleensä mennä keikoille vetämään mitään övereitä. ne överit voi säästää sinne oman kodin turvaan jälkifiilistelyä varten :P

ens keikka onki sitte tänä viikonloppuna! AWESOME FEST! en tiiä kyllä meenkö pre-festille ollenkaan tänä vuonna. taisinki mainita että pre-fest on paljo isompi tänä vuonna. 2 venues ja 10 dollaria jos haluaa mennä molempiin. viime vuonna se oli sellanen pienempi keikka soda barissa ja makso vaan 5 dollaria. sitäpaitsi tänä vuonna siellä ei soita oikeen mitään kiinnostavaa. näyttää enemmän siltä että ne vaan halus antaa mahdollisuuden sellasille bändeille ketä ei saatu festille soittamaan. sarah on menossa, ja robert on töissä sillon. vi får se. mut sit perjantaina! ja lauantaina! ja sunnuntaina! jee :D pitää varata vähä extra cash tätä viikonloppua varten.

aattelin nyt viikolla värjätä hiukset. ihan sama että ne on sitte paskan näköset koulussa, oon muutenki aina niin paskan näkönen koulussa että tuskin se muuttaa asiaa mitenkään :D muutenki tuli päälle sellanen ei-nyt-jaksa-välittää-kausi, että tähän harvinaiseen tilaisuuteen on tartuttava käsin ja jaloin, ennen kun se menee ohi :DDd aattelin huomenna koulun jälkeen poiketa sally's beauty supply'ssa ja hakea sitä valkaisupulveria ainaki 2 pussia, ja sit huomenna valkaista yhen kerran ja sit vaikka heti tiistaina valkaista toisen kerran. tai keskiviikkona. ja sit jos se onnistuu niin hakea vaikka torstaina sitä hiusväriä ja värjätä heti. jos se menee päin vittua niin kerkeän vaikka perjantai iltapäivänä hakea mustaa ja värjätä päälle ennen festiä. että eiköhän tämä hoidu ihan hyvin. tietysti ois ollu parempi jos oisint tehny tän aikasemmin niin oisin voinnu vaalentaa useamman kerran, nyt en kerkeä ku kahesti. mutta ehkä se riittää. toivotaan :s ellen tee sitä joka päivä, mutta se nyt ei kuulosta kauheen terveelliseltä :D vois ostaa silver shampootaki, sehän vaalentaa kans. ja pestä joka päivä hiukset sillä.

tuli vähä liikaa tekstiä. tänään pitää miettiä että mitä haluan lukea koko luokalle tällä viikolla. aattelin että ehkä jonku hunter s. thompson tekstin. saa nähä. saadaan lukea siis ihan mitä tahansa. biisin tekstejä, kirjasta, runoja, jne. bllsss.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.