IRC-Galleria

jennyw

jennyw

Thinking about the things that made me a sad panda.
Olen tuntenut itseni suosituksi tänä viikonloppuna. Ollut vain, ja ihmiset ovat halunneet nähdä minut. Kummallista. Ihan outoa, ei tähän voi tottua hetkessä, jos koskaan. Siitä että ihmiset ovat minua halunneet tavata, on seurannut vain krapulaa ja oman elämän ajattelua. Pääasiallisesti puheenaiheet ovat pyörineet sen ympärillä miten vanhoja sitä jo ollaan, ja kuinka kaikki ne kamalat kymppien kriisit ovat vielä edessä ja pian jo tulossa ne ensimmäiset. Miten parikymppinen ihmisen rääpäle voi tuntea itsensä jo vanhaksi? Katso peiliin ja kutsu itseäsi söpöläiseksi.
Ikävä on raastava, mutta sen tuntuu peittävän kaikki turha ajattelu ja Civilisation II:sen pelaaminen. Miksi siinä aina muka häviää jos päättää "Retire" kesken pelin, vaikka olisikin muita kansoja johdossa ainakin 200 pisteellä? Olen vain persekuningas.

Huomenna Lotta saa tuntea minun valloittavan läsnäoloni. Ja pääsen taas istumaan Fiestan ihanalle, kylmälle, skottiruutukuvioiselle penkille. Fiesta on hieno auto, jos arvostaa paskoja asioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.