IRC-Galleria

juhannusviikkoMaanantai 26.06.2006 16:55

Nyt alkaa tuntuun pahasti siltä, että täällä alkaa alkoholisoitua... Juhannusviikon saldo? Viitenä iltana bilettämässä! Tiistaina otettiin suunta kohti Petrboroughta. Matkustettiin Annan kans jäniksinä junalla. Perillä meitä odotti Ulla, ja yhdessä kiiruhdettiin College Armsiin kattomaan Ruotsi-Englanti -peliä. Miksi juuri sinne? Ainoa paikka mistä saa Kobbarbergin siideriä! Ilta sujui hyvin, baarimikot suojeli meitä häiriköiltä eikä mukaanotettuja hälyttimiä ja "pippurisuihkeita" tarvittu lainkaan.
Torstaina suunnistettiin Annan kans Golden Lioniin "yhdelle kaljalle". Takoituksena oli olla kotona viimeistään kymmeneltä. Noh, kotona oltiin puoli kolmelta. Tavattiin Englannin ehkä hulluin mies, ja tämähän tahtoi naida Annan jo yhden minuutin tuttavuuden jälkeen. Noh, ei siinä mitään, meidän ei tarvinnut maksaa juomista mitään. Kierrettiin sitten Ivesin jokainen pubi ja baari läpi Jackin ja ystäviensä kanssa. Mutta juttuhan meni niin, että eihän Anna ollut oikein suostuvainen Jackin kosiskeluihin, joten poika päätti ottaa kohteekseen minut. Yritin ensin torjua herran suuteluyritykset hienotunteisesti, mutta kun tämä ei oikeen ottanut onkeensa, niin piti ottaa vähän kovemmat otteet käyttöön...
Perjantaina: jälleen music boxis... Tällä kertaa seurueessamme olivat myös Päivi ja Ed. Illan saldo: baarimikko pelkää minua kuollakseen... hmmmm... se on aika paha juttu ku kännisä tuppaa oleen liian rehellinen. noh, We don't eat babies for breakfast. Think about that.
Lauantai... Hävettää myöntää, mutta jälleen Music boxis. Tällä kertaa vain minä ja Anna. Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Anna oli hirmuisessa humalatilassa. Taisi se puhua itsekseenkin loppuillasta... Aamuneljältä oltiin Annan portailla istumassa, ja tällöin Anna laukas ehkä illan parhaan kommentin: 12 hours till kick-off... jep... sillepä sitte käkätettiin varmaan puoli tuntia..
Sunnuntai.... herättiin neljä tuntia ennen kick-offia. Golden Lionis seurattiin peliä ja täytyy sanoa, että kyllä nämä englantilaiset on hulluja! Ja mulla on todisteina videokuvaa! Paska mäihä vaan, että en saa niihin ääntä.. se on just se juttu! Noh, ehkä Atti voi auttaa mua sen kanssa... Meitsi oli kännissä ku käki, arvatkaa vaan oliko kiva nousta seittemältä tänä aamuna?! Jälleen uusi tuttavuus: Steven. Tosin Anna sen oli jo tavannu torstaina, ja oli Anna ehtiny lyödä Stevenin kans vetoaki siitä, että Ruotsi voittais World Cupin. Heh, Anna ei ollu oikeen ilonen, ku poika tuli perimään rahoja. Mutta Jenna pelasti päivän. Tupla tai ei mitään! kaks tuntia se otti, mutta lopulta saatiin poika suostumaan. Nyt vetona on että Englanti ei voi voittaa World Cupia (siis Anna on tämän puolella). Jep, että semmosta tällä viikolla... Viikon sana: tipsy = vain vähän ottanut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.