IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

hankkikaa mulle elämä!Sunnuntai 14.09.2008 16:04

Kaks viikkoa pitäis vielä hillua maisa, ennen ku pääsee töihin! Mulla on kyllä lomafiilikset jo käytetty loppuun. Verhot, tyynyt ja rahinpäällinen ommeltu (saatanan hienoja muuten, vaikka sen itse sanonki!) ja muutenki lähes kaikki muuki mun to do -listalta on tehty. Vielä pitäis Karhukopioon raahautua ja lähettää pätevyyskirjojen yms. kopiot Maarianhaminaan. Tiina, jos luet tätä; toivottavasti tunnet suurta häpeää ja syyllisyyttä siitä, että herätit mut ennen kukonlaulua vain kertoakses, kuinka paljon sää Jarnoa rakastat...!!!!!!!! Hieno juttu sinänsä, mutta en mää susta kälyä ota, vaikka rakas ootki :) Vitunmlaa on Viros ja mulla ei ole tv:tä, Vitunmlaan kone on paskana ja mun kone ei suostu avaan dvd-asemaa. Revi siitä sitte huumoria, ei mitään tekemistä! Jos cd-soitin vielä pamahtaa niin mää hyppään katolta! (En tosin tiiä, että miten sinne pääsee, mutta kyllä hätä keinot keksii..) Sain eilen oikeen järjen riemuvoitto -idean ja lähin helevetinmoises krapulas lenkille ja hakeen pyörää Onnikan eestä.. Henkihän siinä meinas lähtiä ja saunan jälkeen koin välikuoleman ja nukuin 12 tuntia (Tosin en putkeen, kiitos Tiinan...). Kyllä! Sauna on valmis ja tupareihin saa tulla sitte ku itse parhaakseen näkee! Lahjatoiveena elämä! :) Ja semmosella varauksella sitte, että nukkumapaikkoja löytyy vaan neljälle vieraalle kerrallaan! Jep, nyt mää yritän henkisesti valmistautua siihen, että meen intiaanihölökkää ratsastustallille kysyyn, että antaisko ne mun ratsastaa niitten kauramoottoreilla... :)

loistopäivä...Perjantai 24.11.2006 22:14

Taas tuli Idan kans tappelu. Voisin vaikka vannoa, että sillä on tullu uhmaikä vähän myöhäsessä vaiheessa. Tällä kertaa ongelmana oli se, että mulla ja Jannilla oli liian hauskaa kentän laidalla ku Ida ratsasti. Jee... Pitääpä sitte tästä lähtien olla puhumatta sille kakaralle joka ei oo sillä hetkellä hevosen selässä. Mutta kyllä seki hauskuus sitte loppu aika lyhyeen.. Kannoin Jannia olkapäälläni ja pidin hänestä kiinni (luotettava lastenhoitaja kun olen) ja olkapää meni taas semmoseen asentoon... Että tuntu vaan että krunts ja olkapää meni sijoiltaan. Jälleen kerran. Eikä sekään paljon kipua helpottanu, ku pyysin Jannia HITAASTI vetämään mun kättä maata kohti että nivelet menis takas paikoilleen, niin tämä otti ja rykäs oikeen kunnolla! Aivan uskomaton kipuhan tuosta seuras ja huuto oli sen mukanen.. Nyt jomottaa niin pirusti... Ens yönä ei varmaan paljon tuu nukuttua..

Jenna vei voiton!Maanantai 20.11.2006 15:47

Jeee!!! Koville se otti ja aamulla joutu heti herätesä ottaan aika monta lieventävää, mutta niin vain sain juotua sen engelsmannin pöydän alle :) Ja sunnuntaina oli kyllä niin kauhee väsy, että jouduin mennä jo kuudelta illallla nukkuun mutta kyllä se oli sen arvosta! Anteeks vaan kaiffarit mutta mulla oli jo perjantaista niin kauhee krapula ettei joululahjaostoksista tullu yhtään mitään, mutta lupaan mennä uudelleen ennen ku tuun sinne Suomeen teitä kiusaan :) Huomena tulee muuten uusi au pair ehdokas sinne Päivin perheeseen opetteleen miten ne hommat toimii... Ja koska Päivi menee ens viikonloppuna Lontooseen Florianin, Peterin ja Melanien kanssa niin mua on pyydetty näyttään tälle uudelle tulokkaalle paikkoja :) Osaako kukaan arvata mihin ensimmäiseks suunnataan??? Mahdollisesti St. Ivesiin... :)

huhhuh...Sunnuntai 19.11.2006 07:54

Anteeksipyyntoni kaikille tata lukeville! Oon aivan hirvittavassa humalatilassa... Oon lyony tana iltana eraan engalantilaisen herran kanssa vetoa, etta pystyn juomaan hanet poydan alle milloin tahansa.. (hei, jonkuhan on pidettava Suomen mainetta ylla!) Ongelma on vaan siina etta oon aivan jumalattoman vasyny ja taalta ei jumalauta saa Batterya vaikka kuinka pyytaa. Eilen illalla tuli jyrkin kans juotua port-viinia ja syotya Rockfortia. Jumalauta seki mies juotti mut sellaseen jurriin etta maailma pyori aika mukavasti silmisa ku sankyyn yritti kavuta... Mutta aion selvita voittajana tasta vedosta vaikka pitas saakelin tulitikut pistaa silmia tukemaan! Minahan en englantilaisille havia!!!!! (+ voittaja saa piirtaa hmmm... irstaita kuvia haviajan naamaaan vedenkestavalla tussilla.... joten motivaatio on korkealla vaikka energiataso onkin matala...) Ja taala kampasa on niin jumalattoman kylma etta mulla on talvitakki paalla sisatiloissa!

juhannusviikkoMaanantai 26.06.2006 16:55

Nyt alkaa tuntuun pahasti siltä, että täällä alkaa alkoholisoitua... Juhannusviikon saldo? Viitenä iltana bilettämässä! Tiistaina otettiin suunta kohti Petrboroughta. Matkustettiin Annan kans jäniksinä junalla. Perillä meitä odotti Ulla, ja yhdessä kiiruhdettiin College Armsiin kattomaan Ruotsi-Englanti -peliä. Miksi juuri sinne? Ainoa paikka mistä saa Kobbarbergin siideriä! Ilta sujui hyvin, baarimikot suojeli meitä häiriköiltä eikä mukaanotettuja hälyttimiä ja "pippurisuihkeita" tarvittu lainkaan.
Torstaina suunnistettiin Annan kans Golden Lioniin "yhdelle kaljalle". Takoituksena oli olla kotona viimeistään kymmeneltä. Noh, kotona oltiin puoli kolmelta. Tavattiin Englannin ehkä hulluin mies, ja tämähän tahtoi naida Annan jo yhden minuutin tuttavuuden jälkeen. Noh, ei siinä mitään, meidän ei tarvinnut maksaa juomista mitään. Kierrettiin sitten Ivesin jokainen pubi ja baari läpi Jackin ja ystäviensä kanssa. Mutta juttuhan meni niin, että eihän Anna ollut oikein suostuvainen Jackin kosiskeluihin, joten poika päätti ottaa kohteekseen minut. Yritin ensin torjua herran suuteluyritykset hienotunteisesti, mutta kun tämä ei oikeen ottanut onkeensa, niin piti ottaa vähän kovemmat otteet käyttöön...
Perjantaina: jälleen music boxis... Tällä kertaa seurueessamme olivat myös Päivi ja Ed. Illan saldo: baarimikko pelkää minua kuollakseen... hmmmm... se on aika paha juttu ku kännisä tuppaa oleen liian rehellinen. noh, We don't eat babies for breakfast. Think about that.
Lauantai... Hävettää myöntää, mutta jälleen Music boxis. Tällä kertaa vain minä ja Anna. Paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Anna oli hirmuisessa humalatilassa. Taisi se puhua itsekseenkin loppuillasta... Aamuneljältä oltiin Annan portailla istumassa, ja tällöin Anna laukas ehkä illan parhaan kommentin: 12 hours till kick-off... jep... sillepä sitte käkätettiin varmaan puoli tuntia..
Sunnuntai.... herättiin neljä tuntia ennen kick-offia. Golden Lionis seurattiin peliä ja täytyy sanoa, että kyllä nämä englantilaiset on hulluja! Ja mulla on todisteina videokuvaa! Paska mäihä vaan, että en saa niihin ääntä.. se on just se juttu! Noh, ehkä Atti voi auttaa mua sen kanssa... Meitsi oli kännissä ku käki, arvatkaa vaan oliko kiva nousta seittemältä tänä aamuna?! Jälleen uusi tuttavuus: Steven. Tosin Anna sen oli jo tavannu torstaina, ja oli Anna ehtiny lyödä Stevenin kans vetoaki siitä, että Ruotsi voittais World Cupin. Heh, Anna ei ollu oikeen ilonen, ku poika tuli perimään rahoja. Mutta Jenna pelasti päivän. Tupla tai ei mitään! kaks tuntia se otti, mutta lopulta saatiin poika suostumaan. Nyt vetona on että Englanti ei voi voittaa World Cupia (siis Anna on tämän puolella). Jep, että semmosta tällä viikolla... Viikon sana: tipsy = vain vähän ottanut.

surullisissa merkeissä :(Perjantai 12.05.2006 23:29

Hannele ja Suomi-Anna on nyt sitte koto-Suomessa... vähän haikee mieli tuli ku Hannele ajettiin lentokentälle... ihan pikkiriikkisen teki mieli iteki hypätä Suomen koneeseen... No, mutta runsas kaksi viikkoa ja ma olen siellä :) Pitää varmaan aikatauluttaa se viikko, että kerkee nähä kaikki kaiffarit niin Lampilla, Kokkolassa kuin Jalasjärvelläki :) Tänään mennään Ruotsi-Annan kans joko St. Ivesiin tai St. Neotsiin, ei olla vielä päätetty.. Huomenna tehdään lyhyt road trip joko Leedsiin tai Nottinghamiin ( Piipahdetaan kurkistamassa myös Sherwoodin metsiin ) :) Sunnuntaina on se Annan Cup finals, jonka piti olla viime viikonloppuna :) Tästä muistuikin mieleeni hauska juttu viime viikonlopusta! Anna oli HIEMAN humalassa ku se veti Kobbarbergejä ku viimistä päivää. No, sen valmentaja laitto sille sitte illan aikana seuraavanlaisen viestin: " tulethan tiistaina harjoituksiin, koska haluan että pelaat sunnuntaina ". Meille tämä viestin sisältö ei oikein välittynyt, koska kuten sanoin, Anna oli kännissä, eikä puhunut enää aivan järkeviä muutenkaan ( lähinnä vain laulettiin ruotsalaisia juomalauluja ). No, Anna vastasi valmentajalleen vessassa jotain. Seuraavana aamuna Anna oli reippaana ja krapulaisena matkannut jaliskentälle vain huomatakseen että kukaan muu ei ollut siellä. (Anna oli poistanut KAIKKI viestinsä kännipäissään, eikä nyt tiennyt, että mitä se valmentaja oli lähettänyt, eikä sitä, mitä hän itse oli vastannut). Tiistaina Anna meni harjoituksiin, joissa valmentaja luki koko joukkueen kuullen Annan lähettämän viestin. Sisältö oli jotain tällaista: " tietenkin tulen huomenna, olen erittäin uskollinen pelaaja!!! " Olisinpa ollut kärpäsenä pukuhuoneen katossa kun tämä sattui! :)

viikonloppu..Tiistai 09.05.2006 03:22

Viikonloppuna oli hullu meno... Perjantai-ilta Golden Lionis, Music Boxis ja jatkoilla erään intialaisen hepun kotona... Lauantaina oli vuosisadan krapula, mutta illalla mentiin kuitenki Peterborough'uun. <pubista sai ruotsalaista siideriä. Ruotsi-Anna oli taivaassa :) Met Lounge oli ihan jees, mutta väsy oli kova, niin meno ei ollu aivan huipussaan (joillakin asiakkailla tosin oli järjettömän hauskaa..). Sunnuntai meni elokuvien parissa. Kingdom of heaven ja Linnunradan käsikirja liftareille, sekä Aladdin trilogia :)

maanpetturi....Perjantai 05.05.2006 14:47

en muista ( enkä jaksa selata näitä merkintöjä ) oonko kertonu, että Ruotsi-Anna on ihan oikeen futari... (mennään sunnuntaina kattoon sen peliä Godmanchesteriin..) no, kesäkuussa teeveestä tulee Jalkapallon World Cup- ottelu Ruotsi vastaan Englanti ja me meinataan Annan kans mennä kattoon se johonki pubiin tänne Englantiin :) ( ennen tätä Anna opettaa mulle ruottalaasia juomalauluja, ja mun täytyy opiskella kaikki Ruotsin pelaajat, niitten numerot, nimet ja paikat ja pelihistoriat....) eilen Anna myös sano että se hankkii ittelleen ja mulle Ruotsin pelipaidat... Älkää hei kaiffarit tappako mua siitä edestä, ettehän? No, saa nähä mitä tuosta reissusta tulee.. luultavasti saadaan selkäsauna jo etuovella... Ja sitte en ees uskalla tulla Suomeen, ku oon vehkeilly vihollisen kanssa... :) Asiasta toiseen, täällä ei näytetä jääkiekon maailmanmestaruuskisoja!!!!!!!! YHYYYYYY!!!!! Rakkaat ystäväni, nauhottakaa ne mulle ja lähettäkää tänne! (mielellään dvd:lle niin voin kattoo niitä valkokankaalta (= ) Sitten vielä loppuun tämmönen ilmoitusluontoinen asia, täällä on kohta 27 astetta lämmintä, eikä kello ole vielä ees kymmentä! kuolema tulee.... Ai niin, illalla mennään Lääpereille syömään kaiffareitten kans ja sitte loppuillasta Golden Lioniin St. Ivesiin :)

ma sulan!!!!Perjantai 05.05.2006 00:04

Maanantaina lämpötila oli +3 astetta... tänään parhaimmillaan +28 astetta ja mun ruumiini ei oikeen oo vielä sopeutunu tähän muutokseen... Siivoa siinä sitte ku tuntuu että sulaa... alan epäillä että oon sitteki tehty sokerista :) Pesin tänään auton ja imuroinki sen ( niinkuin rakkaat ystäväni tietävät, mulla on pienen pieni pakkomielle siivota autoa koko ajan ) mutta tämä Englannin kalkkipitoinen vesi sai ulkokuoren näyttään pahemmalta ku se oli ku alotin... kaikki vesi kuivu semmosina pisarankuvioina peltiin kiinni... että sillee... vitutus oli huipussaan... Käytiin Päivin ja sen muksujen kans syömäs mäkkärisä... Axa (vanhempi muksu, 10wee) sai hirveitä kohtauksia koko ajan ... sille ku on vissiin tuo murrosikä jo tulos... ku sen helium-ilmapallo lensi taivaan tuulii, se kirku niinku syötävä... oli pikkusen pokasa pitelemistä... aika heikkoa tekoitkuaki se väänsi... :) illalla luultavasti St Ivesiin pubiin :) kaiffarit ois halunnu pelata futista, mutta meitsi ku sulaa jo pelkästä olemassaolosta.... toivottavasti saan niitten päät käännettyä.. kävin jo suihkusaki :)

loma HaagissaKeskiviikko 03.05.2006 02:44

Koko matka Harwickin satamaan kuunneltiin Dire Stritesia... Kun sitten vihdoin päästiin Hollannin puolelle, rohkaisin itteni aj sanoin että heittäkää mua ennemmin vaikka pienillä kivillä, ku laitatte kuunteleen tätä paskaa.. No, vaihettiin Robbie Williamsiin.. :) parannusta, vaikkakin pientä :) Hotelli oli aika jees, tosin remontti vähän häiritsi krapulaisia aamuja :) Työmiehet oli kylläkin komeita, että ei siinä mitään. Ekana iltana syötiin kalaravintolasa. Kolemn ruokalajin illallinen, ei valittamista. Palvelu oli loistavaa, kyllä silmä lepäs tarjoilijoissa :) Loppuillasta käytiin kattoon ilotulituksia, jotka ammuttiin kuningattaren synttäreitten kunniaks. Ei ne kyllä Kokkolan uuden vuoden tulituksia voittanu, mutta ihan jees. Lauantai meni Haagin keskustassa shoppaillessa. Halpaa oli, ja ensimmäistä kertaa sorruin automaatilta hankkiin omalta tililtä rahaa :) Mutta ne kengät, jotka noilla varoilla hankin, on kyllä aikas mageet :) Illalla mentiin japanilaiseen ravintolaan, jossa meillä oli oma kokki päydässä valmistamassa ateriat... en osaa sanoa, montako ruokalajia syötiin, lopetin laskemisen viidennen jälkeen... :) Sushiki tuli nyt sitte kokeiltua, eikä se mitenkään huonoa ollu :) Sunnuntaina oltiin jäähallilla kattomassa jääveistoksia, joista muutamia kuvia oon tänneki laittanu... portilla jaettiin toppaliivejä, koska hallissa oli -10 astetta pakkasta. Enhän minä semmosia tarvinu, onhan sitä lampin keskustasa haahuiltu 40 asteenki pakkasessa eräänä uutena vuotena salmiakkikossun ja äitin kotiviinin voimin. Eräs hollantilaisnainen kommentoi mun vähäpukeisuutta, mutta ku sille selvis että oon Suomesta niin seki ymmärsi :) Loppumatkasta oltiin Päivin kans elokuvissa laivalla, mikä oli kokemus sinänsä, ku ottaa huomioon, että seilattiin jonkin sortin myrskyssä :) V for Vendetta oli elokuvan nimi ( en suosittele ), ja äänentoisto oli perseestä :)
« Uudemmat -