IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HYYYIII! DARRa!Sunnuntai 31.05.2009 19:39

hyi yök mikä olo. Oksettaa ja vittuttaa. Tuokaa mulle päänsärkylääke KIITOS!! en muute enää ikinä juo noin paljoo. lähti oikeesti muisti ja kaikkee. Kotimatkaki kesti 4 tuntia :DDD hyppäsin bussii joka meni kyl oikeesee paikkaa mut tää neiti nukahteli koko ajan, joten heräsin aina ku se tuli takas stadii xDD 4 kertaa kävi noin mut onneks viidennel mulle joku matkustaja tuli sanoo et nyt oot siltamäes et sun pitäs jäädä .. jep jep, kiitos hänen! ja mahtavan humalan :/ Olin siis jälkeen 10.00 vasta kotona.. ja puhelin soinu koko päivän taas..arq.. =)Ja jos käytökseni oli eilen jotenki huonoa niin pyydän anteeksi kaikilta, viina ei sovi vaa mulle. Taidan pysyä kalja linjalla vain.

Nyt tupakalle ja kauppaa, pakko saada bissee et olo helpottuu.. Mut rauhallisesti tänään. Huomen sit vaa nukun ja ti ja ke olen koko päivän lasten kanssa laajasalossa.

Soitelkaa mulle jos meette johki. tahtoo mukaa lähtee. Ei jaksa tylsistyy himassakaa, missä kaikki on ?? ei ainakaa koneella.

Aurinkoisin terkuin, Jenni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.