IRC-Galleria

LaksatiiviTiistai 06.12.2005 19:38

Yleensähän ihmisilla on tapana jutella toisilleen ihan vaan jutellakseen, eli nk. smalltalkkia (smooltoolk). Sinäänsä ihan kaunis ajatus ja sillai, mutta eipä siinä mitään suurempaa järkeä ole. "Joo tosi hyvä sää nyt." "Niin on eilen sato vettä, mutta nyt ei sada."

Oujea. Sää puhut säistä.

Why do they allways send the poor, laulaa Systemi tossa.

Köyhillä ei vissiin ole mitään muutakaan tekemistä kun mennä sotiin. Niinhän se on tuolla Irakissa ja Ghanistanissa jenkeillä. Suurin osa niistä on tietääkseni semmosia rednekkejä jostain Teksasin peräkylästä. Mut hei, ne halus päästä ampuu ihmisii ja siin samalla saa mashia ja olla tosi mies (real man, joujou).

Mäkin voisin mennä ampuu kyl ihmisii jos siit sais rahaa. Kuoleehan ne kummiski joskus lopulta. Turha niiden tuskaa tässä pidentämään. Niinku joku on joskus sanonut tai kirjoittanut "Elämä on tauti, joka päättyy kuolemaan." Elämä on. Ce'st la vive baby. Kirjotetaankohan se noin. Lukiossani käydyt ranskan opinnot eivät pahemmin näy päälle päin (miinus päähän liimattu baskeri ja patonki, jota kannan mukanani kaikkialle).

Onneks muuten mun ien on tulehtunut tai jotain semmosta. Tuolta takaa vasemmalta päin. Aamulla se oli ihan jumissa kun pesin yöllä hampaat ja sitten vissiin se sai vähän damagee siinä lomassa. Toisaalt se voi olla mäsänä myös ton hammashuollon laiminlyönnin seurauksena. En varmaan ollut pessyt hampaita sitten... öö... sitten [TOSI PITKÄ AIKA].

Onneks on olemassa kaiken maailman proteeseja, jos nuo leegot onkin joku aamu herättyäni löystyneet ja pudonneet tyynylle. Saa niistä sitten ainakin hienon kaulakorun.

Nyt on aika...

Np: Verjnuarmu - Laolavat Jouset. Savometallia. Metallia parhaimmillaan. Tjsp. Housuja parhaimmillan, eli palavia housuja. Housut palaa ja kissat syö kalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.