IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.05.2011 17:31

en oo nukkunu koko yönä koska liikaa paskoja ajatuksia pyöri päässä ja miten sain itteni pysymään poissa niistä ajatuksista oli tietenki lukea tapa minut äiti kirjaa ja luin sitä sitte vittu koko aamun kunnes en enää jaksanu ja yritin nukkua mutta eihän siitä tullu yhtään mitään ja taas kirja kouraan.
sitte tajusin että kello on jo yheksän ja voin soittaa terveyskeskukseen ja jätin soittipyynnön vanhalle kunnon kristinalle. toivottavasti se huomena soittaa että pääsen sinne käymään niin nopeeta ku mahollista.
sitte ku taru lähti töihin, keitin kahvia ja join kaks kupposta ja aloin tiskaamaan niitten astioita ja siivosin niitten koko keittiön koska piti pitää itteni kiireisenä ja sitte jätin lapun marialle ja lähin mummulle ja olin siellä ja kävin panttaamassa pulloja ja join lisää kahvia ja sitte kävelin kotiin. en soittanu fammua ja faffaa hakemaan vaan kävelin kotiin.
käyn ihan täysiä ylikierroksilla. sydän jyskyttää tuhatta ja sataa ja tekis mieli vaan siivota koko kämppä ja tehä jotain koko ajan etten vahingossakaan eksy miettimään mitään kakkaa.
no ainaki on tupakkaa.
haluaisin nukkua koko viikon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.