IRC-Galleria

aargh.Torstai 22.11.2007 08:47

okei, mä oon päättäny puhuu äidille mun ongelmist siskon kaa ENNEN ku mennää albuquerqueen perjantaina hakee mulle viisumii meksikoon. :S:S ja aattelin tehä sen tänää mut ei ehtiny ku en haluu tehä sitä sillon ku sisko on kotona kosk nää seinät on nii ohuet jne. se häiritsis. ja mun pitäis varmaa tehä lista mist kaikest haluun puhuu etten mee lukkoo mut toisaalt.. en haluu perustella itteeni liian hyvin kosk puhun kuitenki sen tyttärest. argh. miksei ne voi vaan kohdella meit samal taval! se aina raivoo ceelle ja kaikkee mut niiku, mult ei vaadita mitään! enkä oikeesti tiiä mikskä mun pitäis niit kutsuu ni kutsun niit vaa nimil, mut sit yks siskon kaveri kutsuu niit vanhemmikseen, äidiks ja isäks. huoh. mut toisaalt se on kyl vähän tyhmä, se siskon kaveri, siis kiva tyyppi, shamay, mut se on päättäny muuttaa hollywoodii lukion jälkee ja ryhtyy kuuluisaks näyttelijäks. ÖÖ ? aivot hohoi! eikä se ees ota draamaa meijän koulus kosk sen mielest se on kliseistä, niiden näytelmät jne. ainaki sil on asenne hei kohallaan! :D:D mut musta sil ei oo kyl hirveesti tilaa olla tollai nirppanokka.

sit mul piti olla tänää tanssii, mut unohin, ja sisko sit meni yksin. se ei oo puhunu mulle tänää kertaakaa vaik mä oon puhunu sille tosi paljon, se vaa tappaa mut katseellaan joka kerta. en tiiä mikä sil on ku ei oo ees SE aika kuusta!

enkä ees tehny tänää mun gov't research paperii joka on 10 sivuu. :/ huoh. oon laiska paska.

sit tekstailin lizin kaa ja se käski mun muuttaa niille. :S:S mut kaikki vihaa lizii, en tajuu!! tai siis tajuun mut .. mul olis kyl paljon kivempaa sen kaa. tiedän sen. ja kaikki vihaa tääl toisiaan, tuskin tuun löytää ketään joka ei vihais jtn ja jota ei vihattais. siis ihan oikeesti vihaa, ei sellast epäpitämist niiku me ei tykätty "tiejyräst" lukios mut ihan oikeet vihaa. sellast vihaa et tapellaan ja kuristetaa ja haukutaa ja kaadetaa kastikkeit toisten autojen päälle.

huoh. kaikki ihmiset jotka vihaa ceetä (puolet koulusta) vihaa mua kosk asun sen kaa, ja kaikki jotka on ceen kavereit ei tykkää must kosk asun sen kaa. kosk se puhuu must pahaa mun selän takana.

miks mun kaverit on vaa epätoivosii vihattui ? mut mietin, et ei must oo kyl niin paha et mul on epäcoolei kavereit kosk ne on oikeestaa paljon fiksumpii JA kivempii ku coolit kaverit. ihan oikeesti, niiku erinki, vaik sil on tosi vahvat mielipiteet ja se loukkaa mun tunteit enkus ni tavallaan kyl ymmärrän, et se nyt vaan on sellanen, se ei kuitenkaa tarkota loukata mun tunteit, tai kenenkää muunkaa, mut se on tosi fiksu ja me tullaan hyvin toimeen sillon kun ei olla enkuntunnil ja meil on "jutellaan"-tunti. yleensä se onki kaksinpuheluu erinin ja open välil, erin sanoo et se on oikees ja ope on vääräs ja ope yrittää opettaa erinille mtn keskustellaan sivistyneesti keskeyttämättä muita ja antamalla toisten puhuu. toistaseks ei oo viel toiminu, erin on edelleen sitä mieltä että se on oikeessa ja runous on shittii. mut joo, oon oikeesti miettiny et coolius on tääl ihan eri homma ku suomes, kelaa nyt jos ressus joku on 5 eri klubis (shakkiklubii ei lasketa) ja oppilaskunnas ja 4 hl ainetta ja 7 ibainetta tai muuten vaa tosi arvostettu ja harrastaa kaikkee jne. sil ois kavereit mut tääl se on epäcoolii jtn sillä ei voi olla kavereita. :( ja jos se ei vihaa ketää ja haluu maailmanrauhaa myöskin. se on tosi epäcoolia. on epäcoolia olla kaikkien kaveri ja nähdä asiat monista eri näkökulmista, senki mä oon huomannu. täällä on 1 näkökulma ja se on useimmiten toisten vihaaminen/haukkuminen/Se, et ne on vääräs. ei oo sellast kultasta keskitietä. :/

huoh. mä en edelleenkää ymmärrä mitä siin mun kirjas tapahtuu vaik luin tänää 10 sivuu lisää. viel 70 sivuu ni sit oon lukenu 9 chapterin läpi, ja se on meijän minimivaatimus.

mietin et ois kiva vaihtaa perhettä vaik joulun jälkee. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.