IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.12.2007 05:21

juttelin sitte aamul ceen kaa, ksyin et mtn sillä ja averylla menee, hyvin kuulemma. sit kerroin sille et tiffany tekstas mulle. sit se hogas tän kuvion. sit se oli sillee et tiffany varmaa valehtelee sulle ihan sikana paskaa musta plaa plaa ei kande uskoo jne. ja kaikkee muut, niiku cee muka ajattelis mun parasta, ei kato haluu et oon niiden riitojen keskel. lol

sit olin tänää tiffanyn kaa koulun jälkee, seon kyl tosi kiva, en oikee välitä vaikka se onki ceelle vihanen enemmän siitä että cee raivos sille et se raivos ceelle averysta. i just dont care anymore! kuha ne on kivoi mulle, ni miks välittäisin. enkä kyllä jaksa ees välittää ceelle tiffanyn sanoi, et tiffany aikoo aina olla ceen kaveri. no matter what. mut tiffanyn mielest se ei kyl ansaitse sellast paskaa ceeltä, sen bestikseltä. hei eimustakaa ansaitse, mut cee ei muutu. se tulee aina olemaan itserakas ainoo lapsi syndroomainen kusipää. siitä ei nyt pääse ympäri eikä ämpäri. :)

ei täs mitää, tiffany on kyl ehk vähän draamanhakunen mut whatever. :P mentii sen kaa opiskelee andrea & christina's kahvilaan, oli ihan SIKA ihana!! <3 se on ehdottomasti mun lemppari!! sit ostin sellasen kirjan ku the daring book for girls!! siin on kaikkee makeet kuten robert'r rules of order, miten pukeudutaan sariin, jotain historiahommeleit, ketkä naiset on keksiny elementtei kemias jnejne. seo li niin MAGEE!!!!!! <3 vähäks must tulee feministi isona. ^^ ja fiksu. (mut mun pitää tunnustaa, et en osaa vielkää sitoo kravattii, ehkä toi kirja opettaa ;))

rakastan teitä<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.