IRC-Galleria

vittuuuuu.Torstai 31.01.2008 07:51

okei. eka soitan terrylle ja se periaattees haukkuu mua tyhmäks, koulut ei ota enää tas vaihees uusii oppilait, ne ottaa nyt ens vuoden vaihtareita, ja ei oo mtn järkee "opetella" kaikki alusta. sit joka kerta ku olin sanomas jtn ni se vaa oli sillee NO!! yritin parikin kertaa mutta se aina keskeytti ja sano NO !!
oli ilkee ämmä. :'(

sit cee tulee ovelle ja koputtaa ihan VITUN lujaa, vähänkö säikähin.
c: R U COMING OR NOT?!?!?
me: to where ?
c: TO DAAANCE ??!!
me: umm.. I told u earlier that im not going today.
c: NO, you said that you think so!
me: No, i said i DONT think so.
c: NO YOU DIDNT!!
me: well.. i said no.
c: NO YOU DID NOT!!
me: well.. im really sorry. im not coming to dance today. i really am. HOnestly. I'm sorry.
c: BYE!!!!
me: have fun! bye!!

sit isi tulee ylös. ja ensinnäki, en oo IKINÄ nähny sitä vihasena. IKINÄ. mut tällä kertaa se oli ihan PISSED!! niiku .. siis.. omg. oli aika järkyttävää! :O se oli vaa sillee et sini!! why didnt u tell courtney that ur not going to dance?? ja olin sillee a-haa, todellaki kerroin. sit se oli sillee NO ETHÄN KERTONU! sit olin sillee no cee kysy mult aikasemmin päiväl ja vastasin kieltävästi. sit se oli sillee teijän pitää tulla toimeen, teijän pitää puhuu. mikset sä koskaan puhu. teijän pitää tulla toimee ja puhuu asioista. Sun pitää kertoo ceelle jos et oo tekemässä jotain koska muuten se myöhästyy tanssista ja se ei oo oikein sulta!

eli mun syytä jos cee ei muista? oon ihan varma, että syvällä sisimässään se tietää että sen tytär on horo, muttei vaa haluu myöntää. en oo puhumas ceen kanssa mistään, ei oo mun vika, että se unohtaa. ei oo mun vika, että se on kasvattanu tyttärestään valehtelijan. ei oo mun vika, että se haluaa leikkiä tyhmää ja hemmotella tyttärensä piloille. mä olen tässä vittu koko syksyn ja talven yrittäny parantaa asioita ceen kanssa mut tää ei oo yhden ihmisen homma. eikä koskaan tuu oleen. oon saanu tarpeekseni täst paskast. vittu. jos vermont ei toimi, ja terry haluaa edelleenki olla horo, ni oon tulos takaisin. en oo asumas lizin kaa jota kaikki vihaa. kosk mua vihataan jo tarpeeks. valmiiks. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.