IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 09:21

kerranki ku on tylsä viikko, eli 2 pv kouluu ja thanksgiving, ja jaksaisin kirjottaa päivist, ni ei mul ookaa mtn kerrottavaa.

olin tosin denveris, vierailtii colorado school of minesis, oli vähän tylsää. se kuulosti tosi vaikeelt, mut sinne pääsee 23-> ACT numeroil. et ei se nyt NIIN hyvä oo. ka on joku 28 ACT. mut silti, kuulosti vaikeelt mut.. blah. ei kiinnosta.

sit cee sai sen ACT:st 30. ainii, cee siis hyväksyttii early action hakemuksel tonne csm:nään. mä sain 23, vaikken ees lukenu! ja tiiän ihmisii jotka on saanu paljon huonompii act numeroit ku mä, ja ne on jenkkei. jepujee. ^^ otan kyl ne uudestaa. ei huolta. :) en haluu elämää tms. ja juliaki sai sen act:st 24 vaikka se on straight a's student. mut sil on sama ongelma ku mullaki: aika. ei osata tätä aikahommaa, musta älykkyys ei kyl oo kii mistää ajast. hei kelaa einsteiniiki, jotkut kelas et onpa dorka ku on noin hidas, mut ei se kyl hirveen dorka ollu. duh.

oiskoha jtn kiinnostavaa. vois tarkistaa mun arvosanat ku oon näin tylsistyny.

vaikka onhan mulla tekemistä. niiku matikka, "kertausläksyt" kokeesee, arvaa tienkö. no okei kyl mä oikeesti tein ne.. joku .. 5. jstn.. 50... :) se tkee.. 10%. no huhu, kestipä mulla. mä syytän ala-astetta, oli hidas opettaja. no okei, oon mä kyl vähän hidas. ehk mun pitää myöntää se ja tulla päivänvaloon.

ja siis, onhan mulla sellasiiki.. oi vittu. tekemisii kuten kirjottaa mailii suskulle, ib-opolle mun ainevalinnoist, joita siis vaihdoin.. heh lol äksdee argh. ei kiinnosta. hajottaa. tsi tsi tsi. ja .. sitku susku on vastanu ni sit amnesty. mä siis perustan amnesty-ryhmän ressuun, et kaikki kiinnostuneet tervetuloa, mutta jos edes yrität perustaa sellasen ennen ku mä perustan sen, ni haistakaa paska. tsi tsi tsi. vedän teitä turpaan, jenkeissäki tehään niin. rau rau rau. vedetään turpaa kaikkia, väkivalta on paras valta. ratkasee kaikki ongelmat just fiksusti, motataan naamaan. mäkin haluun. jeejee.

okei oon ehk vähän tylsistyny.. . ainii, nyt ne numerot, argh. venaas.... -->
okei, senate on A (mitä vittuu, viimeks oli viel a+, ah, äiti unohtanu verifyaa mun myöhästymiset ceen takii), english A- (oon oikeesti raatanu perseeni verille tän takii), robotics D- (haista paska, mul on oikeesti A- mutku tää jakso alko just, ja mr. gordon ei pygee laittaa meille --/10 gradei kosk se ei dorka vittu osaa ja täs quartetis on ollu vaa 2 assignmentii, okei 4, joista en ees tehny 2 kosk kami, mun ex-öpari oli vitun dorka lapsellinen horo pikkutyttö, saanu vähän liikaa noit futispalloi pärstäänsä, mut pääasias kosk mr. gordon ei osaa laittaa noit arvoi oikein, siis toi assignment oli due friday, mut se ei oo viel lukenu mun ja adamin paperii JA se aina laittaa kaikki hommat etukäteen, en tajuu kui vaikeet se on siltä tajuta, et oon honorsis, ja jos mun keskiarvo tippuu alle 3.75 ni meitsi on out!!), sit mul on gov't A (oon oikeesti raatanu tänki eteen), calculus B ja art/photography A+. rrau. summary:
senate A
english A-
robotics ei lasketa
gov't A
calculus B
art A+
eli jos robotics ois B viiva A+ ni mun ka ois joku 4.4. ehkä. en osaa laskee sitä, spekuloin täs vaa. nyt se on 3.7833. vittu mul on kyl dorkii opei välil. ARG.

huoh. ainii, sit piti kattoo et mitä colleget vaatii mult, huoh. ei jaksais. ehk käsken vaa akuu tarkistaa sen. en tosin haluis jäädä suomee opiskelee ku tuntisin itteni nin huonoks verrattuna muihin mun ib-luokkalaisiin. tai siis ex-luokkalaisiin. mut jos jäisin, ni opiskelisin tutaa tai menisin kauppiksee. mut en varsinaisesti tykkää suomen yliopisto tsydeemist.

lovee<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.