IRC-Galleria

kaksnaamaset paska.tTorstai 22.11.2007 22:02

okei, on ihan tarpeeks et tääl on kaksnaamasten paskojen ympäröimänä, mut toinen asia et mun kaverit suomeski alkaa sellasiks. tosin ei se nyt mikään yllätys ollut, sillä tiesinhän minä ja .. pitkän aikaa sitten että toiset nyt vaan on sellasia. :D

tänään on thanksgiving! päivä jolloin ollaan kiitollisia siitä että ... . mä en oikein tiedä mitä tehä tän juttelun kanssa. huoh. ku ei tänää ihan pygee. :S:S ku pitäis olla ilonen. mua masentaa. eikä tää oo mtn pyhä-masennust. argh. ehkä sanon vaan äidille etten oo ajatellu perheen vaihtamist, en todellakaan, mutta cee ei näytä haluavan mua niille enkä mä tiedä mitä tehdä sen kanssa, kosk musta mä en oo tehny mitään väärää, et ehkä cee haluis mielummin ottaa jonku toisen meksikoon jonka kaa sillä olis kivaa, kosk selvästi se ei kestää mua kert se yrittää tappaa mut katseellaan joka kerta ku puhun tai katon sinne päinki. mut tän pitää ehk odottaa perjantaihin. :/ ja mä joudun ehk sanoo tän paulin edes ku ei välttis tuu hyvää hetkee. ja cee tuskin lähtee tänää kotoo. huoh. elämä on perseest. mä toivon et olisin suomes. vaik kyllähän mä jtn opin. jatkuvasti. niiku analysointii. enkuks. pitäis tehä läksyi ja opiskella SATii varte, se on ens vk:n lauantai. huuooooooh.

oispa mulla jtn kivaa kerrottavaa. noh, jos mä meen meksikoon, caboon, mun perheen kaa ja vilja menee sinne myös, jos se menee, ni me päätettii et me tavataa sitte. oisko vähän mageet. :D:D en oo nähny sitä tyttöö pitkään aikaan! <3

en oo kyl hirveen optimistisel tuulel. meen angstaa ja pelaa tietokonepelei ->

aargh.Torstai 22.11.2007 08:47

okei, mä oon päättäny puhuu äidille mun ongelmist siskon kaa ENNEN ku mennää albuquerqueen perjantaina hakee mulle viisumii meksikoon. :S:S ja aattelin tehä sen tänää mut ei ehtiny ku en haluu tehä sitä sillon ku sisko on kotona kosk nää seinät on nii ohuet jne. se häiritsis. ja mun pitäis varmaa tehä lista mist kaikest haluun puhuu etten mee lukkoo mut toisaalt.. en haluu perustella itteeni liian hyvin kosk puhun kuitenki sen tyttärest. argh. miksei ne voi vaan kohdella meit samal taval! se aina raivoo ceelle ja kaikkee mut niiku, mult ei vaadita mitään! enkä oikeesti tiiä mikskä mun pitäis niit kutsuu ni kutsun niit vaa nimil, mut sit yks siskon kaveri kutsuu niit vanhemmikseen, äidiks ja isäks. huoh. mut toisaalt se on kyl vähän tyhmä, se siskon kaveri, siis kiva tyyppi, shamay, mut se on päättäny muuttaa hollywoodii lukion jälkee ja ryhtyy kuuluisaks näyttelijäks. ÖÖ ? aivot hohoi! eikä se ees ota draamaa meijän koulus kosk sen mielest se on kliseistä, niiden näytelmät jne. ainaki sil on asenne hei kohallaan! :D:D mut musta sil ei oo kyl hirveesti tilaa olla tollai nirppanokka.

sit mul piti olla tänää tanssii, mut unohin, ja sisko sit meni yksin. se ei oo puhunu mulle tänää kertaakaa vaik mä oon puhunu sille tosi paljon, se vaa tappaa mut katseellaan joka kerta. en tiiä mikä sil on ku ei oo ees SE aika kuusta!

enkä ees tehny tänää mun gov't research paperii joka on 10 sivuu. :/ huoh. oon laiska paska.

sit tekstailin lizin kaa ja se käski mun muuttaa niille. :S:S mut kaikki vihaa lizii, en tajuu!! tai siis tajuun mut .. mul olis kyl paljon kivempaa sen kaa. tiedän sen. ja kaikki vihaa tääl toisiaan, tuskin tuun löytää ketään joka ei vihais jtn ja jota ei vihattais. siis ihan oikeesti vihaa, ei sellast epäpitämist niiku me ei tykätty "tiejyräst" lukios mut ihan oikeet vihaa. sellast vihaa et tapellaan ja kuristetaa ja haukutaa ja kaadetaa kastikkeit toisten autojen päälle.

huoh. kaikki ihmiset jotka vihaa ceetä (puolet koulusta) vihaa mua kosk asun sen kaa, ja kaikki jotka on ceen kavereit ei tykkää must kosk asun sen kaa. kosk se puhuu must pahaa mun selän takana.

miks mun kaverit on vaa epätoivosii vihattui ? mut mietin, et ei must oo kyl niin paha et mul on epäcoolei kavereit kosk ne on oikeestaa paljon fiksumpii JA kivempii ku coolit kaverit. ihan oikeesti, niiku erinki, vaik sil on tosi vahvat mielipiteet ja se loukkaa mun tunteit enkus ni tavallaan kyl ymmärrän, et se nyt vaan on sellanen, se ei kuitenkaa tarkota loukata mun tunteit, tai kenenkää muunkaa, mut se on tosi fiksu ja me tullaan hyvin toimeen sillon kun ei olla enkuntunnil ja meil on "jutellaan"-tunti. yleensä se onki kaksinpuheluu erinin ja open välil, erin sanoo et se on oikees ja ope on vääräs ja ope yrittää opettaa erinille mtn keskustellaan sivistyneesti keskeyttämättä muita ja antamalla toisten puhuu. toistaseks ei oo viel toiminu, erin on edelleen sitä mieltä että se on oikeessa ja runous on shittii. mut joo, oon oikeesti miettiny et coolius on tääl ihan eri homma ku suomes, kelaa nyt jos ressus joku on 5 eri klubis (shakkiklubii ei lasketa) ja oppilaskunnas ja 4 hl ainetta ja 7 ibainetta tai muuten vaa tosi arvostettu ja harrastaa kaikkee jne. sil ois kavereit mut tääl se on epäcoolii jtn sillä ei voi olla kavereita. :( ja jos se ei vihaa ketää ja haluu maailmanrauhaa myöskin. se on tosi epäcoolia. on epäcoolia olla kaikkien kaveri ja nähdä asiat monista eri näkökulmista, senki mä oon huomannu. täällä on 1 näkökulma ja se on useimmiten toisten vihaaminen/haukkuminen/Se, et ne on vääräs. ei oo sellast kultasta keskitietä. :/

huoh. mä en edelleenkää ymmärrä mitä siin mun kirjas tapahtuu vaik luin tänää 10 sivuu lisää. viel 70 sivuu ni sit oon lukenu 9 chapterin läpi, ja se on meijän minimivaatimus.

mietin et ois kiva vaihtaa perhettä vaik joulun jälkee. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 08:26

mä mietin, että jos musta tulis psykologi, ni mun pitäis olla jatkuvasti surullinen niin että mä voisin purkaa negatiivisen energiani ongelmien pohtimiseen. mutta mä varmaan olisin surullinen psykologina, kosk mun potilail olis ongelmii, ja se tuntuis pahalt. :/

okei, oikeesti mä vaan halusin päivittää, et en kyl oikeesti tiiä haluunko vaihtaa perhettä. ku sillee.. vanhemmat on kivoi, mut ne ei oo kuitenkaa kaikki kaikes. mun sisko, cee, on paljon isompi osa mun elämää. tai pitäis olla. mut ei se oikeesti oo, niiku tänäänki se alko vaa itkee yhtäkkii, ja duh, näin kyynelii, sit olin et onks kaikki hyvin, ja se vastas et joo tietty, miksei kaikki olis hyvin. öö?? sit se vaan itki ja itki autos ku ajettii been luokka hakee se syömää (ja sit mentii kaa the bee movie joka oli tosi hyvä). sit mä tekstasin tiffanylle et mikä ceellä on, onks se okei; tiffany vaa vastas et se on shamay, itkeekö cee. mä tykkään kuinka välinpitämättömii ihmiset tääl on, kukaa ei koskaa vastaa mun kysymyksii, siis tekstareis, mut jos mä en vastaa jonkun kysymyksee ni ne pommittaa joku 20 tekstarii sitä samaa kysymyst. ihan mieletöntä. musta se on röyhkeää, enkä näe sellaiseen oikeutusta. mä en aio sanoa sori nyt vaan, koska mä olen päättänyt ryhtyä itsekkääksi jenkiksi. lol. i wish... :D sit saavuttii chilisii ja istuskellaa siin ja katellaa menuta ja cee itkee. sit tiffany, shamay ja jessica (kiva jessica jolla oli keskenmeno) saapu sinne ja heti cee alkaa itkee yhä enemmän ja kuiskii niille jtn ja minä ja norja katellaa menuta. sit ne häippäsee jonnekki cee itkien ja minä ja norja katellaa menuta. emt kauan siin meni mut kyl se sit lopult palas mut kaikki tarjoilijatki chilis, vittu joku sen arkkivihollinenki ties mikä sen suruna oli ja kysy jos se haluu et se hakkaa jonku (jep, nyt mä ymmärrän miks irakin sota tapahtu, niiku oikeesti), ja plaa plaa plaa. SIIS KAIKKI VITTU TIES PAITSI ME. ja sit me viel oltii sille TOSI kivoi ja kysyttii jos se haluis puhuu siitä tai tukee tms, mut ei, kaikkihan on hyvin.

emt. aattelin puhuu äidille, mut cee kiels mua sanomasta täst tapahtumast, mut eipä täs mtn, näit on ollu jo joku.. 500 ? ni voin vaa puhuu niist yleisesti. hei must tulis kyl upee juristi. lol. i wish... argh. en oikeesti tiiä, ois kyl kiva, tosi kiva, nauttii täst vuodest. olla tyytyväinen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.11.2007 03:09

mä en vaa ymmärrä jenkkilapsien moraalia, tai siis sen puutetta.

muistaks lizin? niiku melkee mun bestis (täällä kosk täällä mul ei oo sellasii kavereit ku suomes), joka sano et voin mennä niille asuu jos ceen kaa asiat menee liian huonosti. noh, sehän vihaa ceetä, tietty. kosk cee huijaa kokeis ja sil on tosi hyvät numerot jotka on ansaittu huijaamal ja ceehän ei ansaitse niin hyvii numeroit kosk se ei oo tehny töit sen eteen. sit tänää matikas ku jotkut ei ollu tehny matskun kokeit ja tylerin piti lainata lizin laskint, ni liz näytti sille et tadaa (sil TI-84), sen kannen alla olikin lunttilappu! ja musta toisen avittaminen lunttaamises ei oo kyl ihan yht paha homma ku ite luntata, kosk aina ei voi olla auttamatta kosk sit se toinen vois vihata sua ja tehä sun elämäst helvettii, mut on se silti väärin. ku taas lunttaaminen itsessään on must tosi väärin, jos et osaa ni sit et osaa, oma vikas.

mä en kyl ymmärrä mitä mun isompi aluevalvoja terry kelas ku laitto meijät tänne, vai miettikö se ylipäätänsä mitään. ei varmaankaa.

mä luen just nyt Sandra Benitezin a place where the sea remembers, en oo viel ihan hogannu et mikä sen idea on, mut ehk se johtuu siit et oon sivul 28. siin on eri ihmisii ja sit kerrotaa niiden elämäst, sijoittuu.. meksikoo tai jonneki mis on merta ja puhutaa espanjaa. kunpa mä osaisin espanjaa. tavallaan toivon, et oisin menny sveitsiin usan sijaan. mut toisaalt, ehkä mä opin jtn kuten että mä en halua mennä bisnesalalle, mutku en mä haluu lääkärikskää kosk a. oisin plastiikkakirurgi ja se työ on ällöö, näyttää ällölt vaik siit tienaaki hyvin mut joutuisin varmaa jäädä suomee asuu, tai siis opiskelee jne, eikä siin työs matkustella b. mä valmistuisin vast vuonna nakki, jota ennen mun ois pitäny mennä naimisiin + saada kaksoset, enkä mä haluu olla opiskelijaäiti, vähäks kamalaa. >_< mut toisaalt en mä haluu bisnekseenkää ku ne on kaikki kuitenki sellasii juonittelvii horoi kuten tääl jenkeis ja sit niiden kaa ois tosi vaikee tehä mtn. enkä mä haluu asianajajaks ku siinäki valmistuisin vast vuonna nakki. ja siin pitää lukee ihan sikana sellast tylsää hommaa, hei ketä kiinnostaa. enkä mä haluu politiikkaankaa ku se on ihan tyhmä homma kans. tänäänki nukuin matikan tunnil, mtn mä pysyn hereil politiikas?? en siis tarkota että se on tylsää, niiku ei matikkakaa oo tylsää, mut sillee junou. enkä mä haluu psykologiks kosk siin pitää opetella ihan sikana kaikkkee ja mun äiti sano et mun potilaat tappaa mut jtn se ei ihan niiku oo ees vaihtis. >_<

jos mä voisin opiskella mitä vaan, ni emt. ehk bilsaa. kosk se on kiinnostavaa. geeniteknologiaa. mut toisaalt, en ihan kyl tajuu et mtn geeniteknologia auttaa ihmiskuntaa.. tai siis oho, no keksinhä, niiku sillee et vois kloonata hyvii solui ja sit ei tarttis tavallaan niiku kuolla tai haavottaa mut maapallo on ihan ylikansotettu, miks mä haluisin tehä meist kuolemattomii ku en mä halua. mä voisin kloonata puita ja sademetsii. se ois ihan hyvä homma. :) en kyl oikee tajuu mtn se tapahtuu.. ku en oikee sitä dolly-lammastakaa hogannu, syntyks se putkest vai tuliks se ulos toisest lampaast? biologiafriikiks mä oon aika tietämätön.

enkä mä haluu insinöörikskää ku en oikee tiiä mitä ne tekee ja ne vaikuttaa tekevän tosi tylsii hommii. ja akselist päätellen, en mä kyl ehk insinööriks välttis haluu. se ei pääse melkee mistää kurssistaan läpi, eikä se ees oo hirveen fiksu ku ei se ees osaa derivoida mun matikkatehtävii, ja mun pitäis osata. ja mä osaanki. mut se ei. en tajuu kyl ehk mitä järkee on seurustella vanhemmat pojan kanssa jos siit ei oo mitää hyötyy. varsinki jos se ei osaa mun matikkaläksyi vaik se on insinööri!!!!!!! :P

mennää tänää ulos dinnerille, sit kattoo bee movie. toivon et se on hyvä. ^^ siin on sellai amppari joka rakastuu ihmistyttöön mut nyt snackille, mun masu kurisee. :(

<3

[Ei aihetta]Maanantai 19.11.2007 09:21

kerranki ku on tylsä viikko, eli 2 pv kouluu ja thanksgiving, ja jaksaisin kirjottaa päivist, ni ei mul ookaa mtn kerrottavaa.

olin tosin denveris, vierailtii colorado school of minesis, oli vähän tylsää. se kuulosti tosi vaikeelt, mut sinne pääsee 23-> ACT numeroil. et ei se nyt NIIN hyvä oo. ka on joku 28 ACT. mut silti, kuulosti vaikeelt mut.. blah. ei kiinnosta.

sit cee sai sen ACT:st 30. ainii, cee siis hyväksyttii early action hakemuksel tonne csm:nään. mä sain 23, vaikken ees lukenu! ja tiiän ihmisii jotka on saanu paljon huonompii act numeroit ku mä, ja ne on jenkkei. jepujee. ^^ otan kyl ne uudestaa. ei huolta. :) en haluu elämää tms. ja juliaki sai sen act:st 24 vaikka se on straight a's student. mut sil on sama ongelma ku mullaki: aika. ei osata tätä aikahommaa, musta älykkyys ei kyl oo kii mistää ajast. hei kelaa einsteiniiki, jotkut kelas et onpa dorka ku on noin hidas, mut ei se kyl hirveen dorka ollu. duh.

oiskoha jtn kiinnostavaa. vois tarkistaa mun arvosanat ku oon näin tylsistyny.

vaikka onhan mulla tekemistä. niiku matikka, "kertausläksyt" kokeesee, arvaa tienkö. no okei kyl mä oikeesti tein ne.. joku .. 5. jstn.. 50... :) se tkee.. 10%. no huhu, kestipä mulla. mä syytän ala-astetta, oli hidas opettaja. no okei, oon mä kyl vähän hidas. ehk mun pitää myöntää se ja tulla päivänvaloon.

ja siis, onhan mulla sellasiiki.. oi vittu. tekemisii kuten kirjottaa mailii suskulle, ib-opolle mun ainevalinnoist, joita siis vaihdoin.. heh lol äksdee argh. ei kiinnosta. hajottaa. tsi tsi tsi. ja .. sitku susku on vastanu ni sit amnesty. mä siis perustan amnesty-ryhmän ressuun, et kaikki kiinnostuneet tervetuloa, mutta jos edes yrität perustaa sellasen ennen ku mä perustan sen, ni haistakaa paska. tsi tsi tsi. vedän teitä turpaan, jenkeissäki tehään niin. rau rau rau. vedetään turpaa kaikkia, väkivalta on paras valta. ratkasee kaikki ongelmat just fiksusti, motataan naamaan. mäkin haluun. jeejee.

okei oon ehk vähän tylsistyny.. . ainii, nyt ne numerot, argh. venaas.... -->
okei, senate on A (mitä vittuu, viimeks oli viel a+, ah, äiti unohtanu verifyaa mun myöhästymiset ceen takii), english A- (oon oikeesti raatanu perseeni verille tän takii), robotics D- (haista paska, mul on oikeesti A- mutku tää jakso alko just, ja mr. gordon ei pygee laittaa meille --/10 gradei kosk se ei dorka vittu osaa ja täs quartetis on ollu vaa 2 assignmentii, okei 4, joista en ees tehny 2 kosk kami, mun ex-öpari oli vitun dorka lapsellinen horo pikkutyttö, saanu vähän liikaa noit futispalloi pärstäänsä, mut pääasias kosk mr. gordon ei osaa laittaa noit arvoi oikein, siis toi assignment oli due friday, mut se ei oo viel lukenu mun ja adamin paperii JA se aina laittaa kaikki hommat etukäteen, en tajuu kui vaikeet se on siltä tajuta, et oon honorsis, ja jos mun keskiarvo tippuu alle 3.75 ni meitsi on out!!), sit mul on gov't A (oon oikeesti raatanu tänki eteen), calculus B ja art/photography A+. rrau. summary:
senate A
english A-
robotics ei lasketa
gov't A
calculus B
art A+
eli jos robotics ois B viiva A+ ni mun ka ois joku 4.4. ehkä. en osaa laskee sitä, spekuloin täs vaa. nyt se on 3.7833. vittu mul on kyl dorkii opei välil. ARG.

huoh. ainii, sit piti kattoo et mitä colleget vaatii mult, huoh. ei jaksais. ehk käsken vaa akuu tarkistaa sen. en tosin haluis jäädä suomee opiskelee ku tuntisin itteni nin huonoks verrattuna muihin mun ib-luokkalaisiin. tai siis ex-luokkalaisiin. mut jos jäisin, ni opiskelisin tutaa tai menisin kauppiksee. mut en varsinaisesti tykkää suomen yliopisto tsydeemist.

lovee<3

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.11.2007 10:56

hitto mua ei kyl huvita päivittää mun päivist mut kerroin äidille et mul on kulttuurishokki kert cee on välil ilkee mut se sano et cee on ilkee silleki. :) jes. sit tajusin, et se oikeesti uskoo et cee on sen ikioma täydellinen pikku enkeli ja sillee "good kid" mut .. must vaa tuntu niin pahalt nähä et se ei oikeesti tunne sen tytärtä YHTÄÄN. ensinnäki, cee huijaa, rosvoo kauppoi ja dokaa ja sekoilee kännis jnejne. siis se kirjaimellisesti dokaa joka vkl jos me ei mennä minnekää, kuten denverii ens vkl. mut joo, se on niin ylpeeki ceestä kert se on nii hyvä koulus, öö, se on saanu ne numerot kopioimal. musta niin teki mieli kertoo sille totuus, mutta toisaalt, eihä se mun asia ole. :/ enkä mä vois murskata sen äidin kuvitelmii ceest, kert äiti on just jees. :)

cee pääs colorado school of minesii. se on kuulemma kova nörttikoulu, mennää sitä tsekkailee ens vkl ku mennää denverii. en sit tiiä jos cee sinne menee kert sil on sellai.. vähä niiku sen ex, mut se tykkää siit yhä, mut siis täällähän ei oo mitenkää tavatont tykätä 20 eri jätkäst ja deittailla niit kaikkii samaan aikaan, ni se haluis liamin kouluu. siis liam sen ex. joka on.. new mexico state. :)

oon miettiny et oikeestaa cee on mulle ilkee kerran kuusta, ja se menee tosi .. bipolarisesti. bipolar on tääl sana, niiku "okei" on meillä sana. sitä siis käytetään tosi usein. hmm.. kaipa mä yritin todistaa sen mut. joo.

sit..... ainii, taas tälläst hirveesti draamaa niiku tiffany ja sen sisko tappeli ku sen pikkusisko (16v) tuli raskaaks ja karkas kotoo, ja tuli seuraavana päivänä kouluu. lol. sit ne tappeli tos.. eilen, ja tiffany sai tietää et se tuli raskaaks.. joku viikko sit. ja tiffany sano et se olis oikeesti potkinu sen siskon persuksille jos se ei olis ollu raskaana, sen sijaan tiffany hyvin.. aikuismaisesti isosiskon oloisesti läpsäs sen pikkusiskoo poskelle, mut sen pikkusisko tasha antoki takasin samalla mitalla. mä tykkään kuinka ihmiset vaan tappelee koko ajan tääl. :/ sit yks jessica, jonka kaa tiffany nyt asuu & työskentelee, sai miscarriagen. pari pv sit. ku sen veri on ab- ja sen poikkiksen veri ilmeisesti ei oo ab-, ni se lapsi ei saanu verta ja sit se delas. se oli 15vk vanha. siis ollu sen vatsas. mut joo.. jessica on.. 20. enkä oikee tiiä kenen lapsi toi nyt oli..

sit mentii tänää applebeesii syömää, minä jessica cee ja shamay ja sen kamu karley tai casly tms. no sitku casly meni ulos emt tupakalle tms soittaa jolleki, ni jessica kerto meille et tos vuos sitte ku oli tälläi "tapaturma" et yks jose garcia oli .. doped (emt, oli polttanu?) ja casly on/oli sen tyttöystävä, ja casly oli vahtimas vuoden vanhaa vauvaa, joka itki, ni jose menetti hermonsa, kääri vauvan vilttiin ja liiskas sen kuoliaaks. eikä casly tehny mtn. ja jessica sano sillon caslylle, et jos koskaan näkee sen uudestaa ni se vittu tappaa caslyn. hakkaa sen kuoliaaks. lol. mutta tälläst.

sit me puhuttii applebeessä kaikist ammuskeluist ja kuinka ihmiset murhaa toisiaan et ne pääsee huumejengeihin ja kuinka yks tyyppi tappo jessican bestiksen et se pääs huumejengiin sisään ja se sai vaa 4kk vankilaa + yhdyskuntapalveluu, ja kuinka yks tyyppi ryösti pankin ja sai 14 vuotta vankeutta. jes.

karseesti läksyy, pitää lukee frankenstein, kattoo joe vs. volcano ja tehä molemmist projektit. sit on matikan koe ens viikolla. ehkä jätän vähän tanssii väliin :S:S ja kuolen. sit mä alotin quiltingin äidin kaa, tehää tilkkutäkkei. ^^ leikkelin niit kankait joku 2h ja tuli ihan sikana virheit. vittu mul meni hermot.

vääryys.Tiistai 30.10.2007 02:58

ja musta on kans tosi väärin, et meille nimenomaan taottiin päähän et kaikki jenkkilapset, jotka harrastaa urheiluu on kivoi ja hyvii lapsii, kosk ne osaa säätää niiden ajan oikein, niiku tehä läksyt + urheilla. VÄÄRIN. täällä kaikki atleetit on vittu pilvenpolttajii, dokui ja horoi. ainii, ne saa kans paljon äffii koulust.

varsinki nyt ku on halloween. täällä halloween on pelkkää huorimist. tos la mentii bileisii ceen kaa, mul oli paskaa aikaa, en halunnu ees jäädä yöks sinne, ja sit se viel paljastu poikamiesboksiks. siel ei ollu ketää meijän koulust, paitsi pari. ja kaikki on jtn 20v jätkii. jätkät bilettää tääl kyl enemmän ku tytöt. ehkä se on vaa se, et oon niin tottunu ressun 1/2 poika-tyttö-suhteeseen. mut silti. yhet cheerleaderit noelle ja holly, jotka on kans senates mun kaa, tuli sinne. noellella oli stringit + mustat sukkikset ja se oli bunnygirl (varmaan oli vaikee arvata..) ja sit hollylla oli poliisiasu, hyvä ku se peitti sen perseen. sil on iso. perse siis. sit mentii päiväl kattoo ceen kaa halloweenasui kaupast, mut ne oli kaikki jtn horomaisii toogii, bunnygirl, vampyyri, noita, poliisi, SAIRAANHOITAJA, jne. sit miehille oli jsut coolei asui kuten viikatemies. se mä haluisin olla, mut se oli kokoo xxxxxxL. :(

missä näiden moraali on?

ja sit viel lisäys, et niiden ois pitäny leiril sanoo et meijän pitäis kaikkien kääntyy uskovaisiks ja ryhtyy käymään kirkos, kosk siellä ne kiltit lapset on. EI URHEILUSSA.

[Ei aihetta]Tiistai 30.10.2007 02:45

mulla on aivan ehdottomasti kulttuurishokki, ja se on aivan kamalaa. :(

sit mulle paljastu et kaks muuta mun kaverii VARASTAA KAIKEN kaupoist. kaikki mitä niil on päällä, kaikki mitä ne käyttää, VARASTETTUA. ui vitsit mä tunnen itteni niin onnekkaaks. kaikki vaan kössii kaiken tääl. :( elämä on perseest.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.10.2007 05:06

näil on drive-thru apteekki. ja sit mä kans ihmettelin jtn muut mut en muista just nyt mitä...

ainiin!Lauantai 27.10.2007 07:51

mentii officemaxii tänää ostaa kirjotustarvikkeit jne act:tä varten ja tanssikauppaan mun tanssikamoi varten, mul on maailman IHANIN leotard! mut se ei oo kovin.. sillee.. tiukka et se pitäis mun ryhdin suoras :( mut siin on maailman ihanin selkä!!!!!! <3<3<3<3<3<3 ja sitku yritin ettii kynän terotinta, ni löysin ihan uuden maailman näiden sellasest lilasest muovilaatikko-lipasto-tsydeemist. NÄIL ON NIIN PALJON ASKARTELUKAMAA JA PUUVÄRIKYNII et nythän mä voin piirtää ja antaa morganin blended zineen jotain julkaistavaa! www.myspace.com/blendedzine ^^