IRC-Galleria

järkytys!Torstai 21.02.2008 09:39

muistatteko viel GAGin? sen tanssin jonne cee + sen kaverit pukeutu "mafiallisesti" eli siis mustiin minishortseihin, mustiin bootseihin, mustaan liiviin joka oli vaan pitsii takaalta, joka oli kans tosi lyhyt. mut tällä kertaa niil oli sentää topit alla. well anyways. näin sit tänää äidin koneen TAUSTAKUVAN ja ARVATKAA mikä se oli. omg. jos mä oisin sellasis vaatteis niiku.. missä vaan, suomes tai täällä, ni oisinko vähän maksullinen JA halpa! :D ja teitä joita kiinnostaa, ni täs on linkki naamakirjast:

http://hs.facebook.com/photo.php?pid=647504&id=774507118#pid=647503

okei toi ei nyt oo niin paha mut voin taata et luonnos se oli paljon pahempaa nähä niin paljon paljast ihoo. niin vähän riepui? niin... siis okei, pääasia on, et ne muuten näytti paljon pahemmilt luonnos :D

synttärilahja!!Maanantai 18.02.2008 07:25

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!

MÄ KEKSIN VIHDOINKI MITÄ MÄ HALUUN SYNTTÄRILAHJAKS!! haluun laserIHONKARVApoiston! <33 ja sit heti HETI ku pääsen takaisn suomeen ni on PAKKO päästä HETI kasvohoitoon!! oon niin sen tarpees. :( ja haluun ripsipermiksen ja ripsipidennykset kans. :)

lisäyst!!Maanantai 18.02.2008 00:15

mut ei se mitää vaikka oli kakkaa aikaa kosk opin juttui PLUS näin parin panemassa takaapäi autoaan vasten, ja katoin niit bussin ikkunan läpi suu auki ihan WTF?! ja sit se mies näppäili kännyään ja hymyili mulle! :D:D:D:D:D:D:D tää oli siis hotellin parkkiksel.
oli upeet. menin tauoil vessaa itkee.

en saanu läksyi tehtyy.

mut siel oli ihku motivational speaker heather schultz. sil oli vaikee raskaus, joutu tekee emergency c-sectionin 6kk:lla. lääkärit sano, että sen tytär elää viel 2h. se oli sen kämmenen kokonen. beanie babyakin pienempi. sen tytär on kuitenki nyt joku 4v ja sen nimi on liberty. :)) itkin vittu koko sen puheen ajan. :D oon niin crybaby. :(

oli paskaa ruokaa. suomes leireil on aina ihkuu ruokaa, niiku protun koulutuksis on ihanii kasvismössöi. :) kuulemma viime vuonna tuol ei ees ollu kasvisruokaa, siis tuol tapaamises. olin ihan WTF :O

jenkit on niin kaksnaamasii. matkal sinne nähtii autokolari tai joku emt siin oli paloauto ja oli vilkut pääl. sitku meijän senates on tää yks.. poika jay joka on vähän.. vajaa. oikeesti. se on patologinen valehtelija, eli se ei oikeesti voi sille mtn. se siis .. päivisin käy kouluu mut öisin se lentää helikoptereit ja pelastaa ihmisten henkii ja on certified cpr tyyyppi ja on joku poliisi-palomies heppu kans. :D noh, kaikki on sit tietty sillee hei jay!! missä sun radio on! voisitsä soittaa sille sun palomies-bestikselle ja kysyy et mitä tapahtu?! hei tee sitä ja tätä ku sunha pit olla tätä ja tota. OMG. ne on niin ilkeit. sit se oli sillee et joo todellaki voisin mut mun radio ei oo messis ja mul ei oo kännykkää. sit loppuajan conventionist se selitti et sen isä oli autokolaris, eikä se sit halunnu hengata meijän kaa. sit mentii tänää lounaalle sweet tomatoesii ja jay tietty istuu siel yksin, sit nää on sillee omg se on niin tyhmä miks se angstaa tollee eikä hengaa meijän kaa. sit ne huutaa sille et tulee istuu meijän kaa ja se on sillee ei huvita, ja sit ne haukkuu sitä lisää. niiku oikeesti KATTOKAA ITTEÄNNE PEILIIN. sitäpaitsi, ekal kerral ku jay kerto niille sen "yöelämäst hengenpelastajana" ni ne KAIKKI usko! olin sillee omg täl pojal on kyl nyt joku vähän pieles... miten sä voit tosissas uskoo et joku 14v poika lentää helikoptereit ÖISIN?! ja et CIA on sen bestis? oikeesti. sit ne vaa haukku sitä 24/7 kuinka tyhmää on siltä eristää ittensä meistä kosk mehän ei sitä kiusata. sillonki ku heather piti sen puhetta ni se kysy, et kuinka moni meist tietää jonkun, jota kiusataan joka päivä jatkuvasti. Sit noil jenkeil oli viel varaa olla nostamatta kättään, kunnes jotkut toiset nosti kätensä ja sano niille et duh, jay. sit ne oli sillee duh, ei me sitä kiusata lol. sit ne toiset puolet senatest sano et ööh. kyllä me vaan ollaan aika ilkeit sille. sit ne nosti kätensä hetken pohdiskeltuaan. OMG. niiku oikeesti. miks nää vaa puhuu paskaa toisistaan 24/7. ELÄMÄ?!

haluun pois pois poispoispoispoispois.

synttäripäivä! Torstai 14.02.2008 07:31

täytin 18.

aku soitti aamul. oli hubaa.

liz lähetti aamul txtarin. oli hubaa.

cee oli kusipäämainen. ei ollu hubaa.

hengasin koulun jälkee jessican ja kevinin kaa. ostettiin tupakkaa ja dildo. sit ne päätti et ne laittaa sen dildon screechin reppuun enkun tunnil LOOOOOL. :D:D:D harmi etten voi olla siel ku mul ei oo enkkuu niiden kaa + meen huomen senaten state conferencee abq:n. :/ MUT OLI HUBAA!

sit kevin häippäs ja mentii illalliselle thai mestaa nicolen ja jessican kaa. OLI HUBAA!

<3 oli ihan hubaa. ^^

P.S. Poltin ensimmäisen kerran TUPAKKAA. (1. sikari 2. tupakka)

18!!Perjantai 08.02.2008 08:28

OON KOHT 18 18 18 18 18 18 18181818181818188181818181818181818!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINE AIKUINEN AUIKEUEJKAFUPRJLNKEAWUHIBJR4BJKDFJK AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KELAAAAAAA!!!!!!

mitä mä haluisin ??

ceeki on koht aikuinen... (?!) trivial. :S

longchampTorstai 07.02.2008 09:55

ihmiset ilmeselvästi osaa nää merkit tääl :D

hollie: whos GRANDMA bag is THAT?!?!?!
holly: oh.. it's probably ms. calvert's.

sini <3 longchamp
vaikka muut oiski sitä mieltä että se on grandma. :D

vittuuuuu.Torstai 31.01.2008 07:51

okei. eka soitan terrylle ja se periaattees haukkuu mua tyhmäks, koulut ei ota enää tas vaihees uusii oppilait, ne ottaa nyt ens vuoden vaihtareita, ja ei oo mtn järkee "opetella" kaikki alusta. sit joka kerta ku olin sanomas jtn ni se vaa oli sillee NO!! yritin parikin kertaa mutta se aina keskeytti ja sano NO !!
oli ilkee ämmä. :'(

sit cee tulee ovelle ja koputtaa ihan VITUN lujaa, vähänkö säikähin.
c: R U COMING OR NOT?!?!?
me: to where ?
c: TO DAAANCE ??!!
me: umm.. I told u earlier that im not going today.
c: NO, you said that you think so!
me: No, i said i DONT think so.
c: NO YOU DIDNT!!
me: well.. i said no.
c: NO YOU DID NOT!!
me: well.. im really sorry. im not coming to dance today. i really am. HOnestly. I'm sorry.
c: BYE!!!!
me: have fun! bye!!

sit isi tulee ylös. ja ensinnäki, en oo IKINÄ nähny sitä vihasena. IKINÄ. mut tällä kertaa se oli ihan PISSED!! niiku .. siis.. omg. oli aika järkyttävää! :O se oli vaa sillee et sini!! why didnt u tell courtney that ur not going to dance?? ja olin sillee a-haa, todellaki kerroin. sit se oli sillee NO ETHÄN KERTONU! sit olin sillee no cee kysy mult aikasemmin päiväl ja vastasin kieltävästi. sit se oli sillee teijän pitää tulla toimeen, teijän pitää puhuu. mikset sä koskaan puhu. teijän pitää tulla toimee ja puhuu asioista. Sun pitää kertoo ceelle jos et oo tekemässä jotain koska muuten se myöhästyy tanssista ja se ei oo oikein sulta!

eli mun syytä jos cee ei muista? oon ihan varma, että syvällä sisimässään se tietää että sen tytär on horo, muttei vaa haluu myöntää. en oo puhumas ceen kanssa mistään, ei oo mun vika, että se unohtaa. ei oo mun vika, että se on kasvattanu tyttärestään valehtelijan. ei oo mun vika, että se haluaa leikkiä tyhmää ja hemmotella tyttärensä piloille. mä olen tässä vittu koko syksyn ja talven yrittäny parantaa asioita ceen kanssa mut tää ei oo yhden ihmisen homma. eikä koskaan tuu oleen. oon saanu tarpeekseni täst paskast. vittu. jos vermont ei toimi, ja terry haluaa edelleenki olla horo, ni oon tulos takaisin. en oo asumas lizin kaa jota kaikki vihaa. kosk mua vihataan jo tarpeeks. valmiiks. :)
ja mun lempitvkanava on BRAVOTV. sielt tulee project runway, make me a supermodel, the real housewives of orange county JA nyt siel sit alkaa the real housewives of new york city PLUS sielt tulee the millionaire matchmaker <3 LOVE PATTY STANGER.

kujattaa ?Keskiviikko 30.01.2008 02:43

:S liz kysyy tänää morganilt espanjantunnil et miks screech puhuu kaikkee paskaa sinist, sit morgan oli sillee no ei todellakaa puhu, kuka muka sano noin?! sit liz oli: sini sano ihan ite. sit morgan oli sillee et no ei todellakaa puhu, siis nehän teki niiku kaikkee PAITSI harrasti seksii! sit liz oli sillee omg ei todellakaa tehny, ei ne ees koskaa istunu vierekkäi jos ne teki jtn ylipäätänsä. sit morgan oli et noin ainaki screech kerto mulle.

wtf ?

täl jätkäl on ongelmii. seriously. siis tän takii, en oo uskovainen, koska ne on niin vitun puuttees tääl et ei pysy ees selväjärkisinä. suomes ne on ihan normei :P mut tääl kaikki uskovaiset on ihan hormonaalisesti sekasin, oikeesti. morgan ja screech on bestiksii. niil on joka vitun class yhes. omg. mut morgan on tosi tosi tosi ilkee mormoni, se oikeesti luulee olevansa niin parempi ku kaikki muut ihan vaan sen takii että se on mormoni PLUS se vihaa meit kosk mennää helvettii, must tuntuu että mua varsinkin. screechin ois kyl pitäny sanoo et harrastettii seksii ni sit morgan ei olis enää sen kaveri. :) LOL!

vittu hajoo pää. >_<