IRC-Galleria

ainiin!Lauantai 27.10.2007 07:51

mentii officemaxii tänää ostaa kirjotustarvikkeit jne act:tä varten ja tanssikauppaan mun tanssikamoi varten, mul on maailman IHANIN leotard! mut se ei oo kovin.. sillee.. tiukka et se pitäis mun ryhdin suoras :( mut siin on maailman ihanin selkä!!!!!! <3<3<3<3<3<3 ja sitku yritin ettii kynän terotinta, ni löysin ihan uuden maailman näiden sellasest lilasest muovilaatikko-lipasto-tsydeemist. NÄIL ON NIIN PALJON ASKARTELUKAMAA JA PUUVÄRIKYNII et nythän mä voin piirtää ja antaa morganin blended zineen jotain julkaistavaa! www.myspace.com/blendedzine ^^

blargh°!1"€R#%Lauantai 27.10.2007 07:48

no ekaks.. mul on niin paljon kerrottavaa!! yritän tehä tän nopeesti!

cee ja tee meni lunchille ke, nyt ne on taas bestiksii. ja sä varmaan muistat kuin kiva tee oli mulle sillon ku se ja cee ei ollu kavereit, no nyt se on epäkiva. se on niin erilainen ceen kaa! siis c on oikeesti tosi sulonen ja kiva, mut se vaa esittää sellast tosi itsevarmaa kovanaamaa. :( aika surullist sinänsä, ei sen kotona ees oo rankkaa! hei pliis!

sit mul on act huomen, en oo opiskellu yhtää, en ees tiiä miltä koko koe näyttää! ja menin lunchille lizin kaa sen kotiin ja sit se anto mulle sen act-kirjan, vanhan kokeen + vastaukset. :O se on kiva. ^^

sit oon alottanu kasan uusii harratuksii! mullahan oli jo valmiiks hiphop advanced, nyt alotin ballet tech ja jazzin. ^^ eli oon tanssimas torstaisin 6-9pm. :O sit tänää mul oli tap, mutku mun pitää eka opetella ne perusaskeleet, ni oon siel 6:15-7:00 sellasten 9-wee tyttöjen kaa. ^^ mut morgan-mormoni opettaa niit, ja seki on tosi kiva, ni ei täs mtn. mul on hauskaa sen kaa :D:D

ainii, sit t muutti pois kotoaan kul sil on ongelmii sen isän kaa. sit tänää liz kerto et sen isä on amfetamiini-addikti! jes..... ei ihme et se varastaa kaupoist.. mut ei tietenkää silleen, että sen isän käytös mitenkään oikeuttais sen varasteluun. ja tiiän et sen äitipuoli muutti just pois kotoo niiden vauvan kaa. ja sil on pikkusisko, joka nyt asuu siel niiden isän kaa. :( tasha, joka on... sophmore. (freshman, sophmore, junior, senior)

ainii, sit mr. gordon päätti et saan vaihtaa roboticsin sit vuoden lopus, seuraavas semesteris. :( oikeesti haistakoot vittu ) mut se laitto mut nyt adamin pariks, et ehkä tää onnistuu sittenkin. kamikää ei halunnu olla mun pari, mut mä kyl syytän täysin sitä ku se oli vaa sellai lapsellinen paska. mut adam on just jees, olin alus sen ja heith ( ? ) :in pari. mut nyt heith ja yks toinen.. joku.. joku on pari. :D mut adam on sellai junior ja nörtti ja se vähän sössöttää ja on vähän .. pömppönen. :D:D mut se on just kiva!!!!!!!! jes. ainii, sit mun counselor sano mulle et mr. gordon ei anna mun vaihtaa classei kosk se kuulemma uskoo, et mä ihan oikeesti voisin JOHTAA meijän robotics-ryhmää (öhöm, siis hä??) ja et mä oon kuulemma tosi hyvä ja tosi tärkee ja plaa plaa plaa. salee valehteli, hirvee kääkkä.

ainii, sit täs on hyvä esimerkki, et mtn MIKÄÄN täällä EI pysy salaisuutena ja et nää on tosi draamanhakusii ja juoruilevii horoi!!!!! noh, yks toinen tiffany, ei ceen bestis tiffany, kuuli et cee oli lähteny futismatsist sen poikkiksen codyn kaa. sit cee sano, et yks .. vaikkapa ken halus ajaa ceen autoo, ja kosk kenillä ei ole autoa, ni cee sano et ken saa ajaa sen autoo, jos se saa ajaa codyn autoo. noin siinä kuulemma kävi, mut salee cee flirtti sille jonki verran ja joku oli nähny ku ne oli menny yhes codyn autoon ajelulle. :P mut en toisaalt kyl tajuu miks seurustella jonku kaa johon ei luota. :/ tää siis tapahtu futismatsin jälkeen. :)

ainii, ennen tota futismatsii cee sano et se menee sinne, ja se alkaa 15.00 ja koulu loppuu 15.15, ja kosk mä en ollu menos (ku oli tanssii) ni mun pitäis ettii kyyti kotiin. no kelasin et kysyn sen äidilt, joka ei siis paljoa tee, lähinnä kattoo tv:t kotona. tai siis on muuten vaan KOTONA ku sil oli se tapaturma. :( sit sen äiti, se on kyl vähän paranoidi, niiku mun äiti, soitti ceelle ja kysy et miksei se voi tuoda mua kotiin jne, sit c lähetti mulle tekstarin et ei sun ois TODELLAKAA tarvinnu kysyy mun äidilt, mä todellakin voin viedä sut kotiin. LOL. bitch.

mut liz sano et voin mennä niille yöks millon huvittaa, mut se ei voi ottaa mua niille, ei silleen et oisin kysyny, se kerto itte, kosk sil on työ ja sen vanhemmat on töis jne et niil ei silleen olis aikaa mulle. :P mut ei silleen et ceelläkää olis aikaa kert se hankki työnki, eikä se jaa sen menemisii sen perheen kaa tms ni aattelin et pitäis alkaa pyöräillä ihan varmuuden vuoks. jos joku päivä jäänki yksin kouluun enkä tiiä sitä. :( ois kamalaa.

ainii, huomen on act :( meen pesee kasvot, sit me syödää burgereit ja sit opiskelen act:hen.

ainii, cee meni eka sen työpaikan haastatteluun, sit sen äidin salonkii töihin, sit futispeliin ja sit saw 4:sta kattomaan. mun pitää kyl opiskella ku en oo opiskellu yhtää tätä koetta varten, otan sen varmaa 2-3 kertaa :P mut c sai täst 24 ja liz 36 (joka on kai paras) ja.. scott alex, jolla on bileet btw mut en oo menos, sai joku 18 ku se ei opiskellu. eli mä saan ehk.. 2? :P

omg.Torstai 25.10.2007 10:11

no tää yks pv mun counselor otti mut puhutteluun, tosin se halus vaan tietää et mtn mulla menee. :D ihan hyvin, siinähän se meni. sit kerroin et oon iha varma et mul oli kysymys sille mut en muistanu sitä just sillon, sit se sano et mä voin mennä tapaa sitä millon huvittaa ja kysyy sen kysymyksen. :P se on kiva, tosin en oo ihan selvil et .. mtn se nyt oikein menee. se on vähän ambiguous. sit seuraavana päivänä menin tapaa sitä, ja kerroin sille et haluun vaihtaa roboticsin pois. ARG. mä en kestä sitä enää!! eka mä olen johnin kanssa joka siis tekee kaiken + ei puhu, jtn mä en voi tietää mitä se tekee, ja sitku mä alan tekee jtn ni se menee ihan jäihin ja.. ihan ku se ois shokis. sit mr. gordon vaihtaa mun kamin pariks, sen toisen tytön, joka on ihan siiiiika vihanen mulle siit että otin sen pois "sen" pojilta, eli chrisilt ja nickilt ku se oli ennen niiden pari. sit se ei suostu istuu eri pöydäs niiden kaa, jtn me sit istutaa samas pöydäs niiden kaa. sit paljastuuki, et kami on vähän sellanen.. hidas. et ei se nyt ihan hogaa näit robotiikan saloi, eikä se tee mtn ja se dokaa ja bilettää ja on semihuora. noh, ei täs mtn, mutku ei se muuta osaa ku juoruilla chrisin ja nickin kaa tunneil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sit, me sovittii et tehään maanantaina meijän robottii kert me ollaan niin VITUSTI jäljessä muist ryhmist ja meil olis kisa tiistaina. sit meen sinne luokan ovelle ennen ku sen luokan vika tunti loppuu, ja on 3 muutakin poikaa jotka menee sinne meijän roboticsist. oon KOLME HIKISTÄ TUNTIA siellä ja yritän keksii tapoi mtn parantaa meijän robottii. kamia ei näkynyt, seuraavana päivänä koulussa se kertoo et se tuli sinne mut se ei nähny ketään luokas jtn se lähti! uskottavaa horo! sit tiistaina sovitaan et jäädään TAAS koulun jälkeen. noviisi kun en enää ole kamin kanssa, menin sinne tosin koulun jälkeen, odotin 30min ja totesin että tuskinpa se taaskaan tulee, jtn mä lähin. sit se lupas ite tulla sinne tänään, ihan itse ehdotti sitä, mut eipä tullu! no mä olin siel jokatapaukses science olympiadin takii. ^^ minä ja liz tehää forensics. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja nähtävästi ms. stone laitto mut oceanographyyn kanssa.. en tiedä miks.. ja mr gordon on mulle vihanen ku vaihan sen roboticsin pois human anatomy & physiologyyn. :P tulee enemmän läksyy :( mut joudun opettelee ne jokatapaukses iibeetä varten. ainii, sit se kysy mult et aionko mä aina lähtee lurkkiin jos tulee ongelmii, vittu se on kans dorka. vois mittää tätä välil MUNKI kannalta! mä oon odottanu NÄIN pitkään ja ollu kärsivällinen johnin jne kaa, mut hei, mun kärsivällisyydelki on raja!!!!! mä turhaudun HELPOSTI varsinki jos mul on tyhmii parei!! taino john oli tosi fiksu, se ei vaan puhunu. mut en mä haluu työskennellä sellasen kaa, joka ei haluu olla mun pari ja vihaa mua syistä jotka on aivan irrationaalisia ja täysin musta riippumattomia. ENKÄ mä halua vaihtaa paria TAAS KOLMATTA KERTAA. EI. mä sanoin siis EI. LOPPU.

ARGH.

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 05:40

okei, käytiin albuquerquessa, oli tosi nättii nähä kuumailmapallot lentämäs ja sit ilotulituksii illal ja oli tosi kylmä. sit cee oli tosi ilkee ja teki must vaa pilaa :( ja oli vähän kulttuurishokkii ehk. ja shoppailin paljon. mut kelatkaa, koko victoria's secretis ei ollu ku oikeen kokosii. aika kamalaa musta. hirveet syrjintää.

mut nyt kaikki on hyvin.

sit meijän golfis oli raffle-ticketien myyntii, ja voitin mountain biken. se oli niiku.. 3. palkinto tms. hehe.. no kyllä mun kuuluki voittaa kert ostin niist joku 8, ja meijän piti myydä 10. :P siis jokasen pelaajan, mut poikien koutsi ei koskaa jaksa jakaa niit arpoi pojille myytäväks. et tota.. kaipa mä alan pyöräileen?

valetta!!Perjantai 12.10.2007 05:56

okei, tää maa on .. pelkkää valetta. IHAN OIKEESTI. siis ensinnäki, evan jätti ceen sitku tee soitti sille ja kerto et cee on käyny vähän vierais. :D:D niiku.. se tapahtu.. ti illalla. sit ke koulus cee kuitenki sanoo kaikille et ne on yhes ku ihmiset kysyy et mtn menee. en sit tiiä tänpäiväsest ku en hengannu niin paljoo ceen kaa, mut silti. sit mun golfkäsine on hävinny, ja must tuntuu et cee kössi sen. mut en oo varma. välil se on tosi kiva, mut sit toisinaan se on niin .. valehtelevainen ja itserakas ja kaikkee. en ymmärrä missä tän maan ihmisten moraali on. tääl on välil niin .. outoo olla. kaikki on niin.. kaksnaamasii. ja siis juorut! draama! suhteet!. ei tajuu. :/ mut pitää vaa hyväksyy, et näin se tääl menee. eikä masentuu. mut tiiän et mul on kulttuurishokki tulos. mut en tiiä jos pitäis puhuu täst ceen kaa.. ku kahestaa se on ihan kiva, mut kodin ulkopuolel se on NIIN erilainen. yleensä, välil se on sielki kiva. :P noh, useimmiten.

sit mul on canker. se on sellai valkonen kolo mun kieles. ne voi tulla suuhunki, mut nyt se on mun kieles. yleensä mul on sellai punanen finni, mut tällä kertaa se on valkonen. KOLO. KUOPPA. sit käytii walgreensil ostaa kanka-voidetta, sen voi levittää niiku YSL:N valokynän (jokainen joka EI tiedä mistä mä puhun, tarkoittaen YSL:ää, pitäis hävetä syvästi ja ottaa asiasta selvää). ja sit mä en odottanu et se kama kuivuu mun kieleen ni nyt mun suun katto on vähän puutunu kans.. tuntuu hassult. ja tää maistu ihan niiku sellai keltanen mönjä mitä hammaslääkärit laittaa hoidon jälkee, se on kai fluoritahnaa. :) mut IHAN ekaks tää maistu kynnelilt, se on sellast kynsihommaa jota laitetaa kynsii ettei kynsii pureskella. :)

sit oon huomannu, et aina ku kirjotan tätä päivist, ni oon vähän ulapalla et mtn nää sijamuodot menee.. ja sitku mä mietin niit oikeen hartaasti, ni en kyl keksi et mtn ne menee.. mul ei niiku oo hajuukaa et kirjotanks mä minkälaist suomee. ja tää on hassuu. kosk mä kuitenkin mietin suomeks.. ainaki sillon ku mä kirjotan aineit enkuks :D:D

sit must otettii tänään kuva yearbookiin, enkä ollu laittanu meikkii, niiku yleensä en laita, ja olin ihan öljynen ja ällö, kosk aina ku joku haetaan pois kesken tunnin, niiku mulle kävi tänään, ni sillon on pulassa yleensä. :) ni tietty mä olin ihan punanen kans, huoh. oli rankkaa. :(

ja sit mul on enkun projekti huomiseks. siis oikeesti, en tajuu, vihasin enkkuu ylä-asteel, oli ihan jees lukios ja täällä mä rakastan enkkuu!! siis mä teen oikeesti kaikki mun enkun aineet ja projektit iha kybäl! <3 ne on niin hauskoi ja luovii (ja saan hyvii numeroit, yleensä). :) siis nytki mun projekti on sellanen, et pitää valita symboli kirjasta The Stranger by Albert Camus ;D ja sit kirjottaa et mitä se symbolisoi, ottaa kuva siit symbolist (esim. lehest, netist tai piirtää) ja sit mennä yhä syvemmälle ja syvemmälle analysoimaan sitä symbolii ja ihan lopuks thematic statement, mtn se liittyy meijän yhteiskuntaan, elämään silleen.. yleisesti. :) oon iha kikseis, mä oikeesti NAUTIN analysoimisest ku suomes olin ihan kujal, en ees tienny mtn analysoida.

sit oon miettiny, et robotics ei mee just nyt hirveen hyvin, mut en mä nyt pygee vaihtaa sitä classiikaa ku just eilen oli science olympiad meeting ja sit mr. gordon piti mulle yksityistunnin et mtn me voidaan rakentaa johnin kaa hyvä motor vehicle sinne kisoihin. argh. john ei ees enää puhu mulle, mun kysymykset ei kuulu sen korviin asti, se mumisee jos se sattuu huomaa et sille puhutaan ja ideat, se tyrmää ne HETI. viime kisas meil oli toinen ryhmä parina, ja siis, YKSKÄÄN niiden ideoist ei menny sille läpi. ei kyl munkaa menny. sit suutuin sille, ja se oli iha normi. sit aloin toteuttaa mun ideaa ihan omis maailmoissani niiku se, ja se meni IHAN hiljaseks. niiku hiljasemmaks ku yleensä. ja sillee.. se JÄÄTY. ihan niiku se ois kohdannu elämänsä suurimman shokin, ei sillee etteikö mun idea ollu hyvä, kosk se oli!! mä oon vitun smart!! no joo.. mut aattelin kysyy mr. gordonilt jos voisin vaihtaa parii.. niiku mun puolest voin olla science olympiadis johnin pari, mut en TODELLAKAAN voi rakentaa sen kaa mtn! ja just nyt, mä en ees opi mtn, ku ei siel ees puhuta!! ja muutenki. huoh. :( tultii vikoiks siin kisas, oltais kyl voitettu jos john olis vähä.. tsempannu. et jos mr. gordon kysyy meijän ryhmält et mikä meni pieleen ni kaikki meist sanoo et ei me tiedetä, kosk john teki koko homman yksin. eikä se ees oo LUOVA. se vaan osaa nää ku se oli viime vuonna kans science olympiadis. eikä se ees kirjota high schoolist tänä vuonna, vaik sen pitäis kert se on senior, mut se aikoo olla SUPERsenior, kert se failaa joku.. 3 kurssii just parhaillaan. että tällästä.

golf. en osaa enää lyödä palloo. en tiedä miks. :( asento on kai väärä. mua rasittaa. haluun oppituntei!!

en nää enää beetäkää niin paljoo koulus, mikä on aika jees. :) enkä nähny sitä tänään golfis, mikä on kans jees. ja matikka on vaikeet, huoh.

no hohoKeskiviikko 10.10.2007 03:56

jo on ollu pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoitin. ehkä teen pikalistan et mitä on tapahtunu :)

noh, ihan ekaks megan värjäs sen hiuksiin raidan pinkkii, josta tuli aivan karsee issue kosk meijän koulus ei saa olla "unnatural colored hair", johon kuuluu pinkki. Syy on se, että se häiritsee opiskelua, distracting!! noh, sitte paikallinen lehti teki meganista jutun, ja meijän reksiiki haastateltii, ja sit se vähän huijas siinä, kuten sano et megan ei eka puhunu sen pinkin raidan värjäämisestä sen kaa, vaikkahan se puhu siitä sen kaa. ainii, aika hassuu et meganin äiti opettaa meille gov't ja jenkeissähän on niin upee perustuslaki että siitä käydään jatkuvasti kiistaa supreme courtissa. :) noh, sit megan yks aamu tapas school boardin ja ne äänesti, ja megan hävis. :( mut se saa pitää pinkin raitansa koska se on kestäväri, ja jos se värjäis päälle ni se pääliväri lähtis ennen ku se pinkki kuluis pois. :( et aika surullist, voi vitsit!! sun pinkki t-paita häiritsee mun opiskeluu!!! siis duh, t-paita on paljon isompi ku joku raita sun hiuksis, ei tajuu. :(

sitte, chelsea keksi et perustanpa Gay Straight Alliancen, täst meijän reksi vast ilahtuki, sitä haastateltiin TAAS lehteen. :D:D ja meijän koulus jopa pidettiin "keskustelutuokio" tarkoittaen auditoriumissa pidettyä.. jotain yli 200 ihmisen kokousta, joka alko 6 ja päätty 9 jälkeen.. ILLALLA. siellä siis kaikki vanhemmat ja kristityt sai mennä valittaan kui GSA, ainii, se on siis koulun jälkeinen klubi, on pelkkää seksii, ja se perustetaan pelkästään sen takii et lesbot voi eroo ja ettii ittelleen uuden lesbotyttöystävän, ja harrastaa seksii keskenään. KAIKKI keskenään. siis niiku. SEKSII. pelkkää SEKSII. kuinka meijän koulust valmistuis vaan PORNOTÄHTII. ja sit ne harrastais SEKSII. hmm.. noh, jos meijän koulu haluaa rahotusta valtiolta, ni sen on joko sallittava KAIKKI klubit tai ei mitään. siis meijän koulus National Christian Athletes lunch ja en kyl tajuu, ihan sama juttuhan se on, mut vaa uskonnost. mut joo.. school board ei oo siis VIELÄKÄÄN päätttänyt asiasta, vaikka täst on kulunu jo joku yli kk... et ne tuskin ikinä päättää, ni ne saa tälleen pidettyy kaikki nykyset klubinsa kuten JUMALANPALVONTAklubin ja kieltää GSA:n olemassaolon. ainii, mä jopa kävin NCA:n lunchil pari kertaa, siis eka kerta oli iha jees, ei oikee tehty mtn. sit.. tais olla toka kerta, ni puhuttii GSA:sta ku se tapaaminen oli just ollu, ja siis, love the sinner but hate the sin on niiden motto. Ne ei hyväksy MINKÄÄNLAISTA homoutta. siis en ihan oikeesti tajuu mtn joku voi uskoo niin sokeesti raamattuun. sen lunchin jälkeen mä olin ihan varma, että mä menen helvettiin. :D nähkäämme siellä!

sit, oli just viime vkl HOMECOMING! <3 mä näytin nätilt ja menin screechin kaa, seki näytti nätilt. ^^ mut toisin ku kevin, joka näytti homolta italialaiselta gigololta, se näytti ihan hyväl taval nätilt. :D:D huoh, siel oli tosi kivaa. ihan oikeesti. kaikki ihmiset bilettää RÄPIN tahtiin SEMIFORMAL asuissa. mikä oli mulle vähän outoo, kosk duh, vanhois on valssii. ja täällä pojat ja tytöt ei tanssi vaan hitaisiin, vaan ne tanssii jopa nopeisiin kappaleisiin. sillee ällöstä, et se poika on takana, ja tyttö eessä, sit niiden lantiot on ku liimattu yhteen ja sit niil on polvet koukus ja ne heiluu puolelt toiselle. se näyttää tosi skanky hoelta. :( sit sain jopa tanssipalkinnon, mut mr. moore heitti sen mun päähän ja se osu siihen ja tippu ja mariah nappas sen. mut ei se mitään ku olin saanu toisen aiemmin. :D:D i did not see it coming! ainii, sit ennen homecomingii lauantaina 7. kouluun koristelee. aamulla. :S:Sväsytti, ku oltii just tultu bileist. ja mä nukuin siel sohval. vaatteet päällä. farkuis ja hupparis. ja siin nukku kans joku footballin pelaaja ja domi. oli ahasta. ja epämukavaa, varsinki ku kaikki pelas beerpunktii ja mä nukuin siin vieres. kert en voinu nukkuu averyn huonees ku siel hais pissa! sillä oli NIIN pieni kämppä. ja sen vessan hanast ei ees tullu lämmint vettä. hui vitsit, mäkin haluisin sellasen poikaystävän. kosk se niiku oli tiffanyn poikkis. mut sit ... siin kävi vähän huonosti tiffanylle. tää maa on pelkkää valetta. IHAN OIKEESTI. varsinki cee. mä tavallaan nyt tajuun, et se ei ehk oo niin hyväks seuraks mulle, mut sillon ku se ei oo vihanen tms ni se on kyl ihan kiva. siis a. se ja tiffany varasti kaupast huivin, olin IHAN järkyttyny, ei ne tietenkää kertonu mut sit huomasin autos ku etin tiffayn laukust purkkaa ja sielt tuli huivi. ja täällä ku käy kaupas ni KAIKKI pakataan muovikasseihin VALMIIKS ettei sun ite tarvii pakata. :) sit cee huijas viime vuonna state golf turnaukses. ja nyt, vaikka se seurustelee, se hyökkäs averyn kimppuu. ja tiffany on ollu VUODEN sinkkuna kosk viimeks ku se seurusteli, sen poikaystävä petti sitä sen TODELLA TODELLA hyvän ystävän, sen serkun, kaa! ja cee ja tiffany on BESTIKSII yli KAIKEN. mut mä sanoisin et tää olis esimerkillinen tapaus ainoon-lapsen (huomionkipeys) ja omistushalusen ihmisen teost. cee on riippuvainen tiffanyn huomiost, ja yhtäkkii tiffany, vuoden jälkeen, on kiinnostunu jostakin, joku jonka kaa sil on juttuu, ja sit sille käy näin. :( mul oli yläasteel samanlaisii tyttöi, siis 2, jotka olivat myös bestiksia. :( musta se on niin väärin, vaikka olis kuinka kännis, ni kyl silti tietää mitä tekee. ja sitku cee ei ees kertonu tiffanylle vaan avery. ja cee ei oo kertonu mullekaa, se on ihan täysin normaali. ja tuskin se on kertonu evanillekaa, mut tiffany soitti sille eilen. evan on siis ceen poikaystävä, ja cee kohtelee sitä ku paskaa, mut evan kohtelee ceetä ku prinsessaa. ja evan ihan ihan oikeesti tykkää ceestä. huoh. musta ceen pitäis luovuttaa bestiksien suhteen ja turvautuu miehiin. :)

että tällästä draamaa tällä kertaa. :)

ps. en varmaan mee enää ikinä näiden bileisiin, ne on ihan surkkui. ja yheski paikas, se oli siis NIIN nätti paikka ja hienosti sisustettu, talo IHAN täynnä savuu ja kaikki polttamas bongii. sit joku 50 intiaani siel. MIES. se kuulemma asu samalla kadulla ja tykkäs bilettää paikan omistajien poikien kaa, et se oli ihan niiku tapa. :)

[Ei aihetta]Perjantai 14.09.2007 06:06

no hoho, kelasin jatkaa listaa mut mul on nii vitust läksyy et jää toiseen kertaan. :(

luin just national honor societyn säännöt, meijän pitää osallistuu tai järjestää ainakin 1 roskiekeräys, veritesti ja sit komitea, mä olen lapsille lukemisessa.

huoh, olin tänää golfis, sit näin norjaa, argh se on tyhmä paska. ja sitku olin siel jo 15.30 ja aloin puttailee 15.45 ni soitin paulille, isille, et tulee hakee 16.15 et pelaan just sillee 30min. sit eikös norja saavukin JUST sillon ku nään tahoen ajavan siihen eteen, sit oon sillee et moikka lähen nyt ku tahoe tuli, sit norja on sillee ai lähet? ai miks? siis lähetsä? ai siis .. häh? miks sä lähet? siis.. ootsä .. ootsä.. menos dddddd--ddddd-dddd-........ *miettii* DURANGOON vkl? sit olin et joo, tahoe tuli, oon menos durangoon (vittu se on dorka, kaikki menee durangoon niiku joka vkl ja sit se ei osaa ees sen paikan nimee, seki on ollu siel ainaski 2x). sit se oli ai courtneyn kaa?? durangoo?? siis ootsä menos durangoo?? "no ihan oikeesti näin just tahoen tulevan, oon edelleenki menos durangoo ceen kaa." ai siis.. mut siis miks sä meet sinne?? siis durangoon. siis hä? niiku ostaa homecoming mekkoo vai? ku ainaki niin courtney kerto mulle. siis ootsä menos? "joo olen menossa." siis lähetsä nyt niiku miks??

ei oikeesti voi olla yht vajukkii. aika paha jos courtney pyys sen meijän kaa durangoo, vittu se on hidas ja sit sil kestäääää ja kestääääää ja kestääääää!!!!!!! ainii, liz ei kyl tehny kovinkaa kristillist tekoo sillon maanantaina ku mentii powerlunchii kosk tavattii norja siin matkal ja se halus messii ja liz totes et sen auto on täynnä, se oli tosi pahoillaa. sen autos oli minä, ali ja liz. et hmm.. :/ mut oon edelleen sitä mieltä et liz on kiva. <3

ja puttailu meni ihan huonosti >__< huomen meen lyömää. sit on koulun jälkee.. oon ihan varma et mul on jtn, me kai mennää courtneyn kaa dunesille dokaa.. ja sit jotkut menee kai polttaa pilvee.. ja sit meen domin kaa kattoo tappeluu yyllä. :D:D näil on TAPPELUITA!!!!! oli eilen ja tänään, ja sit norja oli eilen kattomas, sit se sano mulle just sillee ainiin sini muistinko mä kertoo et olinki eilen kattomas tappeluu? et hei kerroinks mä jo siitä?? "öö et en nähny sua eilen (onneks)?" mut domi on ihan .. villi. :D:D se tietää aina kaikist tappeluist. :D ja sil on kamalasti kakshaarasii.

ainii, sit se aihe mist mun piti alunperin kertoo, sitku paul tuli hakee mua golfist ni käytii "nopee" pistäytymäs sen toimistol, vähintää 30min, ja sit mentii salon deshayesiin!! :D:D VITTU näil on JÄTTIMÄINEN salonki, siel on 3 solariumii, lasereit, kampaajii, hierojii ja kasvohoitoi. siis se oli niiku.. omakotitalon kokonen salonki! ja sit megan oli siel töis, mul on sen kaa gov't. ja ainii, kynsihoitoi kans. :D:D oli muute niiku VÄHÄN mageet. ja sit paul on niike vice president of business banking, sillee et .. iha jees. :D:D ja courtney saa uuden auton valmistujaisiks. se haluu sellasen nopeen urheiluauton jos ei oo kattoo tai sit ison auton jonne mahtuu paljon ihmisii, niiku näiden chevrolet tahoe. :D jes, et tälläst.. sit meen kans candacen synttäreille lauantaina, jolloin me mennään durangoo ostaa homecoming pukui. ainii mut kerroinki jo siit. ah, pääsen shoppailee. ainii, piti pyykätä.. :/ mut löysin lisää vaatteit ni ehken tee iha viel.. :D:D nähkäämme! <3

lista.Torstai 13.09.2007 10:55

mä oon päättäny tehä listan kaikest .. sellasest et mua voi sit ymmärtää paremmin. :)
tänään: mä olin science olympiad meetingis, ja oli just mageet, on forenscicsis, robotrave, motor vehicle, circuit lab ja sit varmaa viel jossain. tiedän et olisin astronomias tosi hyvä, mut esim. furmi questioneis tosi huono ku niis pitää periaattees vaan arvailla, kuten kui monta vesipisaraa on lake eriessa. :(
mä tykkään: käydä hip hop advanced kursseilla vaikken mä näkiskää mitä opettaja tekee ja tekisin ihan väärin, kosk siel on aina hauskaa ja se on just kiva ope, se on ollu musavideoiden backup tanssija
mä en tykkää: siitä ku c unohtaa et mun pitää tavata kuudelt kirjastos jared ja julia government esityst varten ja pelaa liikaa golfii, mitä se ei IKINÄ tee, joten se salee meni sonicii domin kaa.
mä tykkään 2.: kun oon tanssis norjan kaa eikä se pääse kysyy mult tyhmii kysymyksii
mä tykkään 3.: käydä national honors societyn meetingeis lunchil kosk siel on pizzaa, tosin tänään jared kusi ja sen pizzahomma ei toiminu ja sain vaa 1/8 pizzaa, vaikka näil onki isoi pizzoi ni silti.
mä tykkään 4: olla morganin committeessa, jossa me mennää lukee satuja lapsille joka ke ku on early out
i find intimidating: when some1 my ex liked while he was with me spyes on me in galtsu. :S like totally dude, i never NEVER spy ppl in galtsu. NEVER!!!!
mun lempiväri: on punanen, edelleen. kaikkina sävyinä.
mun lempiaine: on nykyään art ja enkku. siis ihan oikeesti photography jonka on tarkotus olla valokuvaust mut meil on thanksgivingii saakka fine artii. vaikka se ope onki vähän.. sellai ni se tarkottaa vaan hyvää, ja mä tykkään siitä. :) se on hyvä ihminen! ja siis enkkuki.. ennen mä vihasin enkkuu ku en mä oppinu siel mitää ja byrne vaa haukku mua aina. :( mut ms. kerley on tosi kiva, ihan oikeesti opin siel ja se on pieni luokka ja mul on ideoit ja oon jopa oikees!! (välil) mut se on kivaa. mä tykkään analysoida juttui. :) ehkä mä kehityn!!
mun epälempiaine: on calculus ab -AP. arvatkaa miks. se ope on niiku täys dorka. siis eka se antaa meille läksyy uudest aiheest, sit seuraaval tunnil se opettaa meille ei-mitään, ja sit se kelaa et hei, meil voiski olla pistari täst alueest niiku HUOMEN!!!!!! eli no more math for me. siis gov'tkaa ei oo nii paha ku ms. mcmillen on kiva, se on täynnä tatskoi ja se näyttää sen makeit korkkareit, tosin välil se heittää ne nurkkaa ja tsuppailee paljain varpain ku kaikil ja kaikkial on kokolattiamatot, ja meganki on kiva, se on sen tytär. megan on kans mun enkus. sil on hassu ääni. sellai korkee pissisääni. aksun pikkusiskol pitäis olla sellanen ääni, lisäis sen pissisuskovuutta. :D:D
vkl: mä tykkään siitäki ku mennää ceen ja varmaa tiffanyn ja joidenki muiden kaa durangoo shoppailee homecoming dressii, kengät ja korut. sit tiffanyn äiti leikkaa mun hiukset, ku sil on salonki, jossa voi niiku tehä periaattees kaikkee, niiku spa. ja sit meijän kynnet maalataa ja kaikkee sellast kivaa mageet ja sit se meikkaa meijät kans homecomingii ja laittaa meille kampaukset. tosin homecoming on parin kuukauden tai kuukauden kuluttuu.. oon pr-committees. nate on meijän chair, mut se on vähän hukas, sit tänää vahingos heitin mustaa maalii koulun kokolattiamatolle, mut otin sen kans pois. ainaki osan. nii joo, sit chelsea kerto mulle et durangos on kaikkii merkkikamoi. et jeejee, pääsen shoppailee, nytki totesin, et eipä mul oo enää yläosii, on vaa alaosii ktn farkkui ja hameit. no, laitan huomen sen mun oranssin mekon ja legginssit. aivoipaskat. mul on golftreenit ja siin on ihan turha golfata. oi paska! hyi. nyt on vähän tenkkapoo et mitäköhä sitä laittais päälleen.. :S:S ku oon kadottanu yhet topit, ehk löydän ne huomen.. tosin noi oikeet golffarit qualifyaa taas ni no.. ehken mee treeneihin! hihi! :D:D

öitä pupuset<3

mut onneks pääsen shoppailee, se rauhottaa mua mielettömästi. uusii vaatteit. ois pitäny ottaa enemmän tavaraa suomest. mä kaipaan mun vaatteit. :( i miss babes!

jeejeeTiistai 11.09.2007 09:22

no oikeesti se puistoreissu oli vaa sillee et c pääsee treffaan ky:ta, sen uusinta poikkista, ja minä ja dommy voidaa juoruilla... täs on selvä homma, dominic on pojan nimi mut dominiiic on tytön nimi. olkaamme selvillä.
ainii!!

sit tänään lunchil törmäsin lizii ja se kysy et haluisinko mennä sen kaa syömää, sit olin tietty, duh, liz on cool, sit matkal sen autolle, mulle selviskin että kyseessä on, taddadadaa! powerlunch!!!!! eli toisin sanoen, uskovaiset kokoontuvat syömään lounasta maanantaisin yhdessä! :D oli tortilloja ja tacoja ja jälkkärii ja limuu ja vettä. ilmasta kaikki. sit yks tyyppi piti puheen, siitä, kuinka jokaisella meistä on tarkotus, merkitys. tärkeä sellainen. vaikka me oltaiski kaikki vahinkolapsii, ei toivottuja, tai adoptoituja tms, ni meillä kaikilla on tärkeä tehtävä, ehkei me tiedetä sitä vielä, mutta jumalalla on suunnitelma jokaiselle. jokainen meistä merkitsee jotain. me ei olla merkityksettömiä, me ollaan tärkeitä, ja jokainen meistä on tärkeä jumalalle. jumala ei käännä selkäänsä, eikä mikään yllätä sitä, sillä se on suunnitellu kaiken etukäteen, kuten vahinkolapset ei oo vahinkoja jumalalle, ja se välittää meistä. meistä kaikista. ihan jokaikisestä, jopa susta. jopa NORJASTA. niino.. mä sit mietin tätä vähän aikaa.. sit se tyyppi luki pätkän raamatust, ja se oli tosi vakuuttavaa. niino.. must nyt tuntuu, et oon kääntyny uskovaiseks. se ruokaki oli niin hyvää. niil oli sellast hyytelökuorrutettuu kakkuu, jossa oli mansikoita ja suklaakakkuu ja kaikkee sai ottaa lisää. jumala ilmiselvästi välittää meistä kaikista, varsinkin musta. <3 :) mä rakastan jumalaa, ja mä myöskin välitän siitä, tiedättehän, sillä välittämisen täytyy olla molemminpuolista. ja mä tiedän, että sillä on suunnitelma mulle, vaikka mä tuntisin itteni kuinka hukassa olevaks, tai kuinka surulliseks tms, ni mä tiedän, et aina on olemassa jumala, ja se rakastaa mua<3.

no okei, en mä oikeesti usko jumalaan, oon agnostikko. musta on aivan yhtä.. no ei tyhmää, mut epäjärkevää uskoo siihen ku kieltää se ihan kokonaan. sikspä mä olen agnostikko, jos mulle ihan oikeesti todistetaan jumalan olemassaolo tieteellisin keinoin, ni tietty mä nyt siihen uskoisin. se ois ihan järkevää. mut musta on niidenki puolesta epäeettistä tarjota ilmasta ruokaa, ja ei siis herrajumala ne mainosti iha kybäl tätä powerlunchii siel powerlunchil et hei pliis, tuokaa kaikki kaverinne tänne, et eihän täs mitään, ilmasta ruokaa hei, kuka vois vastustaa. niiku ilmasta ruokaa, tuokaa kaikki kaverinne tänne, ilmasta ruokaa, kuka haluis kieltäytyy vapaaehtosesti ilmasesta ruoasta?? siis.. musta on väärin käännyttää ihmisii ilmasen ruoan avulla, mut sit kelasin, et hei, ei nää mun kaveritkaa vaikuta niin uskovaisilta, ei ne ees aina kuunnellu ku se tyyppi puhu.. et tavallaan aika epäeettistä niiltäki tuoda mut ja sit viel ite nauttii ilmasest ruoast jne.. et niiku.. joku täs nyt mättää. :/ en tiiä mitä teen ens ma, kosk mä en oikeesti haluis mennä sinne eettisist syist, ja sitku viel tiiän, et olinpa mä siellä kerran tai joka maanantaina koko tän vuoden aikana, ni pysyisin silti agnostikkona. en IKINÄ antais ittelleni anteeks jos kääntyisin uskovaiseks. ellei se todistettais tieteellisesti. mut toisaalt, ilmast ruokaa. joka oli HYVÄÄ. niiku TOSI TOSI hyvää. :/ ehkä mä yritän hivuttautuu courtneyn luo tms, kosk jos jään ruokalaan, ni siel on pahaa ruokaa + saatan törmätä liziin.. tosin liz on kyl kiva mut.. se on vaan väärin. :(

eipä täs mtn, ceellä oli tänää golf turnaus, jtn meil ei ollu treenei. se sai kai 91. en tiedä kui mont lyöntii on max.. ei oo sit huomenkaa treenei ni ne pääsee tekee kaikki kotiläksynsä ku golffaajat ei ollu ees koulus. :) ei täs mtn, tänää oli matikan quiz, meni kai iha jees. siin oli JUST sellai kysymys ku kirjan kotitehtävis, ja johon totesin etten osaa, mut me käydää se varmaa tunnil, mut sit ei oltukaa käytä sitä tunnil ja olin unohtanu tarkistaa sen vapaa-ajallani opettajan kirjast ni.. :/ vitutti.

luv ya! <3

uhuu!!Tiistai 11.09.2007 04:38

ASUN nyt courtneylla!! :D:D näil on........:
- 3 koiraa, duke bobo ja jake? emt.. joku kolmas. 2 sellast isoo jotka hyppii ja yrittää tulla sylii, ne on niiku pitkäkarvasii kultasii noutajii ja duke on sellai pikkunen.. pinseri?
- ULKOporeallas!!!!!! olin siel eilen, olin ihan sika makeet!! siin on vesiputois, 4 hieromis-istumapaikkaa ja erivärisii valoi jotka voi muuttuu!! oli jsut ihanaa siin tähtitaivaan alla juoruilla ceen kaa.. :D:D
- 3 tv:t, tai 4. 2 yleises käytös ja 3. on ceen oma, ne ehk hankkii mulleki............ tosin en kyl tarvii ja tuntisin pahaa mieltä. :( luonto
- en tiiä vielä missä näiden ruoka on, kuten leivänpäälliset, joten en oo vielä saanu välipalaa.. ei oo hirveen kiva olo, mut toisaalt tänään ei ollu golftreenei, joten mulla ei oo niin nälkä, kosk ceellä oli golf turnaus, ne kai oli aika hyvii. :)

oivoi cee soitti se hakee mut puistoon 2 min aikaa moikka!! (jatkuu...)