IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 04:22

Lyhyt normipäivä -kertomus tälle päivälle!!

Olin shoppaillu ankarasti 22 asti kunnes ostoskeskus meni kii. Oli ihan törkeeeeen kuuma ja mul oli niin kauhee jano et meinasin vähintäänki kuolla ja kurkku oli kuiva kun beduiinin sandaali. Sit muistin et mul oli laukussa yks smirnoff ja toinen pullo vodkaa (siis normaalistihan en kuljeta tollasia eväitä mukana mut olin menossa myöhemmin fiestaa).
Siinä icessä oli tietty sellanen metallinen korkki enkä mä omista pullonavaajaa saati taitoja avata sellasta ilman.
Jokapuolel oli ihan törkeesti porukkaa mut oli niin karsee jano et olin nolo ja yritin avata sitä huomaamattomasti sellasen betoniseinän kulmaan. No eihän sit tietty mitään tullu. Jano ja itku kurkussa yritin keksiä ratkaisua ja kokeilin jos jano lähtis 40%:sella vodkalla, ja sen enempää selittelemättä voin kertoa että ei lähteny.
Menin sit sellaseen puistoon istumaan ja miettimään ratkaisua. Olis voinu käydä kiskalta tai baarista ostaa juomista mut en halunnu hävitä yhdelle pullolle niin yritin avaa sitä puistonpenkkiin johon tuli aika nättei jälkiä "VOI ELÄMÄN KÄSI, jumalauta avaudu nyt saatana". Just kun meinas mennä viimesetkin kärsivällisyyden rippeet niin joku sano "señorita... can I help u...?" ja sitten se poika avas sen korkin <3333333333

01.06.2009 12:09 <annavee> tarinan opetus: vodka ei vie janoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.