IRC-Galleria

30.11-5.12.08 Lappi-muoniLauantai 06.12.2008 23:13

Kiva leiri/reissu oli. Käytiin ajelee koiravaljakoilla ja laskettelee. (uskalluin mennä kakskertaa metsään laskee mut sieltä tultiin pujotellen ja syöksyllä alas.) Koira valjakko ajelu oli ihan mahtava kokemus sitä kannattaa mennä koitaa jos menee lappiin!
Yhten päivänä käveltiin kodalle ja krillattiin makkaraa ja kerran oltiin siin lähel oleval kodalla minne tuli sit shamaani kertoo tarinan, oli aika jänskä tarina ja kuulemma tosi. :P
Vapaa ajalla käytiin kerran pulkkamäess ja muuten sit pyörittiin poikien mökiss tai yhteisis tilois. Satutin nilkanki yhesvaihees ku riehuttiin vähän liikaa milman ja poikienkans niitten mökissä, mut onneks se on jo parantunu.
Savusaunaaki sai käydä kokeilemassa ja siel olis kaikkien kannattanu käydä, oli hieno kokemuss.
Lensin muutamiakymmeniä kertoja lumihankeen ja sain muutaman lumipesun ! (Kiitoss siit teille ketä nyt mua oli sinne viskomassa <3 )
Ei me siel pelkästään huviteltu, joka aamu oli muutamatunti ns "opiskeluu", niissä kyl suurinosa porukasta nukku. :PP
Bussi matkat meni ihan hyvinn. Lappiin mentäessä tuntu et dösämatka kestää ikuisuuden, ku ketään ei ollu viel oikeen tutustunu toisiinsa. Takas tulomatka meniki sitten nopeesti liian nopeesti, lähinnä nukkuessa, ku tuli valvottuu edellinen yö kokonaan.
Mahtava leiri oli eikä ois paljoo paremmaks voinu mennä. Kiitos siitä teille kaikille, OOTTE MAHTAVII TYYPPEJÄ, VOITTEKSTE NAURAA MULLE?
Jos jtn on unohtunu kirjottaa sanokaa nii mä lisää sen jonneki väliin. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.