IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 16:33

Noniiiiin.
Torstaina Ari tuli meille. Se lähti sitte sunnuntaina. Otettii siin pari kaljaa ja katottii leffaa.

Perjantaina oli koulun päätösjuhla. Sen jälkeen suunnattiin tyttöjen kanssa terassille jossa hiukan paloin haha. Myös Vallimäellä makailtiin ja muuta sellasta. Lopulta jäljelle jäin vaan mä ja Veera joten lähdettiin Lokalahdelle Eetun mökille. Siellä sitte jonkin verran juotiin ja grillattiin. Oli kyl tosi hauskaa, loppuillasta ei lähteny ääntä ollenkaan ku oltiin hiukan laulettu.

Lauantaina oli mun valmistujaisjuhlat, onneks ei ollu aamulla paljoo krapulaa :D Siellä sitte kaikkee touhuttiin ja juotiin ja suunnattiin Kalantiin pelaa mölkkyy. Illalla tultiin takas kaupunkiin ja pari kaljaa taas uppos.

Sunnuntaina oli Tinon valmistujaisjuhlat ja siel sit palloilin. Illemmalla mentii biitsille ja juoman voimin kattelin siinä ku pojat pelas.

Nyt on väsy. Pitäis mennä asioille mutten jaksa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.