IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 19:33

hmm. Juhannuksena oltiin siis siellä Yyterissä. Ei puhettakaa, ei ollenkaa ! : D mukana kulkivat Emmi, Henkka, Jan, Jonna, Jenni, Setä, Miikka, Jami, Jules, Ari, Anni jne kaikkia muitakiiiiin kuten Dollari!

Torstaina lähdettiin sinne ja vedettiin kännit. Kaikkea hassua tapahtui ja aamulla mentiin kai joskus seitsemän aikoihin nukkumaan. Siinä sitte tunti kaks nukuttiin ja alettiin taas juomaan.

Perjantaina tuli sitte loputkin ihmiset sinne ja uuteen nousuun. Kaikki ei kylläkään päässy sinne ku Yyteri oli täynnä ni ne meni Rmj, Jules tosin ovelana pääsi sisään : D

Lauantaina sitte noin puolen tunnin yöunien jälkeen olin tosi väsyny ja aloin juomaa vast joskus kolmelta. Sit taisin nukahtaa siin kymmenen aikaa ja muutaman tunnin nukuin. Sitte taas keittoa.

Sunnuntaina kukaan ei ollu ajokunnossa. Kuskimme Kleeber puhalsi 1,2 promillea joten mä jouduin ajaa kotiin. En kyllä sinäkään iltana päässyt aikasin nukkumaan.

Maanantaina sitten Hantan kanssa mentiin yhdelle mut Hantan juhannus meni päin helvettiä joten se halus ryypätä ja minä kilttinä tyttönä suostuin seuraksi. Lopulta oltiin Jenskun ja Maken luona ja meinasin nukahtaa. Pääsin sitte taas neljän jälkeen nukkumaan ja herätys oli tosiaan kahdeksalta.

Eilen nukuin kauan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.