IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 08.12.2008 19:35

Jooo elikkä. Lauantaina olimme Viivin luona, Palmulla ja Aqussa. Meit oli siin minä Viivi Veera Hantta ja Essi. Tanssittii vaihteeks Viivin kans pöydil. Räisäne tykkäs ;) haha. Hantta ja Essi lähti Palmult nukkumaan päin mut me jatkettii muitte kans Aquu, sit mukaan liitty Saku Kemi ja Janita. Näin pitkäst aikaa kaikkii ihmisiii. Oli tosi kivaa koko ilta. Mult kysyttiin mielenkiintosii asioit Aqus :AD:d Lopult sit selvisin nukkuu ja voi huhhuh ! Oli viel tänää aamullaki krapula :D kerrankos sitä.

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 22:52

Ihanaa kun saa pitkästä aikaa olla rauhassa yksin kotona. Lievittää stressii kummasti. En oo suonu ajatustakaan tekemättömille koulujutuille, nautin vaan. Tekis niin mieli ottaa ens viikko omaalomaa ja tehdä kaikki rästit pois ja vaan palloilla ympäriinsä. Joululoma tulee kyl tosiaan tarpeeseen. Tänään on ollu taas ihan sekava päivä ja kauhee kiire. En oo ikin vihannu mitään työpaikkaa niin. Tarviin jonkun stressittömän työn kiitos. Oi että. Tahtoisin jo valmistuu täst koulust ja jatkaa seuraavaan niin pääsis muuttamaan Poriin. Tykkään siitä paikasta :) Voisin kuvitella asuvani siellä loppuelämäni. Viel kun tuntee jonkun verran porukkaa sieltä. Ja voi vitsi, näin sellasta unta et mul oli vauva. Sit vaa hoidin sitä ja olin onnellinen. Ku heräsin aamul ni hymyilin, sen jälkee alko pelottaa : D oon ilmeisesti vähän hölmö. Hassuu kun ei näe kaikkii kavereita yhtä paljon kun ennen kun on töissä niin myöhään ettei sen jälkeen jaksa enää mitään. Mut nyt jatkan tätä yksinäisyydestä nauttimista niin kauan kun tätä kestää. Ja btw, jos joku viel syö mun sipsit ni se kuolee !

[Ei aihetta]Tiistai 02.12.2008 20:05

Tahdon vaihtaa työpaikkaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 21:35

Oltiin tossa perjantaina Emmillä Turussa. Eka mentii Suskin kans jonnee random paikkoihin kunnes lopulta sit löydettiin Emmille. Siel sit jonkun aikaa riehuttii ja mentii the Clubii. Oli ihan jees ilta, Suski taas katos jonnekki ja joku kumma tyyppi tuli mein mukan Emmille :: D ja Suski on erittäin vaatimaton nainen ;) haha. Lauantaina sit vaa pötkötin. Tänään oltiin Jenskun ja Maken kans joulukadun avajaisis keräilee karkkii. Äske koitin tehä jotain koulujuttui mut ei niist oikein tuu mitää. Et semmosta :D

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 23:15

Menen nyt katsomaan kultani kanssa elokuvaa. Kiitos hei.

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 22:33

Oivoi. Ei must oo pankkineidiks ;E onneks on joululoma tos välillä. Keksikää nyt joku jotain piristävää mulle :s

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 23:01

En oo ollu koneel varmaan viiteen päivään. :o Aina ku tulee töistä kotii ni on ihan kuollu. Tänäänki jatkoin suoraan toisiin töihin ja tulin tossa seittemän aikaan. jee. -__- väsy painaa päälle.

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 18:39

Ollu nii rankka päivä et huh. : D käytii tekee joku matikkakisa juttu. Sit mentii Veeran kans mestarii yheeel eikä sit jaksettu palailla kouluun enää. En tie miten ikin totun pankin työaikoihin ku tällasii päivii vaa kokoajan ollu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.11.2008 22:48

Tänään on koulus laulettu koko päivä, ihan kaikki : D tullu jotai nii mahtavii biisei mielee. I'm a hockey player, I'm soooo hot :DA: runoilimme Essin kans sitte jooo.. Oli joku koeki, meni tosi hyvin. Sit koulun jälkee Tuulian kans kierreltiin ettimäs kämppiä ku kummanki pitäis muuttaa. Ei kyl löytyny mitää hyvää. Sit touhuttii vaa kaikennäköstä. Täs illal oltiin Raumalla ja sit oon vaa siivoillu. Huome vast 12 kouluu ni saa nukkuakki. Loistopäivä =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 19:47

Eilen Viivin ja poikie kans aloteltii ja siit sit mentii Palmul ja siel vietinki loppuillan. Siin 12 jälkee alko meno latistuu ku melkei kaikki lähti Aquu enkä itte jaksanu. Lähdin sit jo ennen kahta ja vietiin siinä samalla väsähtänyt Jenina kotiin ; D sit eräs erittäin humalainen herra soitteli mulle kymmenen minuutin välein ku olin päässy himaa. \,,/ Mutsi tuli kans siin yöl himaa lieväs tinis ja otettii siin sit viel yhet ja jottai ja mentii nukkuu. Oli kyl taas sellane ilta et voivoi. Olin aika humalasa. Mut ihan kivaa oli aluks ainaki. : D