IRC-Galleria

Nii sillo joskus kirjotettii niitä että mitä haluais sanua kavereille tai tuttuille mutta ei KEHTAA tai voi tai oo saanu aikaseksi. Niin taas.

1. Oot maailman ihanin tyttö. Tiiät jo kaiken mitä sunsta aattelen.

2. Mua ärsyttää ko sotket kokoajan etkä koskaan siivoa. Lisäksi oot kokoajan vailla ruokaa ja välillä käyt väkivaltasekikin. Toisaalta oot maailman kivoin ku nukahat mun sylliin ja sanot "kurr". En voisi enää olla ilman sinua.

3. Sinä oot tosi kiva, mutta miks sun pittää yrittää olla niin _cooooooool_ ja tehä tyhmiä asioita kun se ei oo ollenkaan siistiä ja munsta ainaki näytät vaan tyhmältä ?!

4. Eiss. En tajua sua ollenkaan. Mutta välillä on kiva jutella sulleKIN.

5. En usko, että oot oikeasti sitä mieltä, mitä sanot. Ja tiiän että jos asiat olis toisin niin ne ois samallai ku ennen. Vähä aikaa. Sinä se et sitte koskaan muutu.

6. Sunssa on ärsyttävää se, ettet lopeta, ennenku meet liian pitkälle. Muuttuukoha asiat koskaan semmoseksi mitä ne oli ennen?

7. Mitähän neidille kuuluu? ..3 viikkoa.

8. Te muutamat henkilöt olette perseestä, koska soitatte multa aina vaan kyytiä.

9. Oon iloinen, että mulla on sinut. Sun ansioista oon paljon rohkeampi ja tiiän että oot aina mun puolella. Lisäksi olit yksi niistä harvoista, joka piti muhun yhteyttä ku olin jenkeissä.

10. Olisit paljon _nätimpi_ jos oisit kiva.
<3: mej

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.