IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

hei heiSunnuntai 14.03.2010 00:34

TAALLA EGYPTISSA ON KIVAA JA KUUMA JA KUUMIA MIEHIA (????) JA YKSI KAMELI.

<3Sunnuntai 28.02.2010 21:02

HenryErdley2929@hotmail.com sanoo: (18.58.14)
looking for a Long term relationship   

ööMaanantai 22.02.2010 20:26

New gospel, homey, take six
And take this, haterss


I can make your bed rockMaanantai 08.02.2010 11:16

Mulla on intuitio että lähiaikoina tapahtuu jotakin MULLISTAVAA!! En tiiä onko se hyvää vai pahaa mutta todnäk sillee että eka pahaa mutta loppujelopuksi hyvä juttu !

Ps. Oon aamupalalla. Ihan yksin!1!1!1!

Tank0000Torstai 04.02.2010 11:41

Ai mikä tank nollanollanolla -,-

siittaina jeimä nattsihyrm lutlut nomta uutta. Tisse roona lavment naso että me sääptaääpt natts nojku sumiikkidiv. Tumma naav siiv sääpee. HehZZ. Tumma kaikki sääp tsudiovukvuk. =))

en tiiä miks kirjotin nui. Säki numnum soj jatujatu. Ja naso PEH!
Nii sillo joskus kirjotettii niitä että mitä haluais sanua kavereille tai tuttuille mutta ei KEHTAA tai voi tai oo saanu aikaseksi. Niin taas.

1. Oot maailman ihanin tyttö. Tiiät jo kaiken mitä sunsta aattelen.

2. Mua ärsyttää ko sotket kokoajan etkä koskaan siivoa. Lisäksi oot kokoajan vailla ruokaa ja välillä käyt väkivaltasekikin. Toisaalta oot maailman kivoin ku nukahat mun sylliin ja sanot "kurr". En voisi enää olla ilman sinua.

3. Sinä oot tosi kiva, mutta miks sun pittää yrittää olla niin _cooooooool_ ja tehä tyhmiä asioita kun se ei oo ollenkaan siistiä ja munsta ainaki näytät vaan tyhmältä ?!

4. Eiss. En tajua sua ollenkaan. Mutta välillä on kiva jutella sulleKIN.

5. En usko, että oot oikeasti sitä mieltä, mitä sanot. Ja tiiän että jos asiat olis toisin niin ne ois samallai ku ennen. Vähä aikaa. Sinä se et sitte koskaan muutu.

6. Sunssa on ärsyttävää se, ettet lopeta, ennenku meet liian pitkälle. Muuttuukoha asiat koskaan semmoseksi mitä ne oli ennen?

7. Mitähän neidille kuuluu? ..3 viikkoa.

8. Te muutamat henkilöt olette perseestä, koska soitatte multa aina vaan kyytiä.

9. Oon iloinen, että mulla on sinut. Sun ansioista oon paljon rohkeampi ja tiiän että oot aina mun puolella. Lisäksi olit yksi niistä harvoista, joka piti muhun yhteyttä ku olin jenkeissä.

10. Olisit paljon _nätimpi_ jos oisit kiva.
<3: mej

JEESunnuntai 31.01.2010 14:11

Kävin perjantaina ekaa kertaa 45:ssa : D Jenni pakotti sen ja Essin kans ku juhlittiin Essin 21v juhlia. Mutta oli kyllä oikiasti kivvaa, join kahvia siellä ku muut kisko siideriä. Sitte tapasin Jyrkin, joka on minua 6v vanhempi, mutta luulin sitä korkeintaan mun ikäseksi. Jyrki muistutti paljon LG:tä, mutta oli paljon paremmannäköinen ja mukavampi. Se pyysi mua kahville, mutta sanoin etten juo kahvia. :s Essikin löysi jonku lääkismiehen sieltä ja niillä on tännään treffit!! wooo wooow oooo!!1 HAHA mutta parasta oli, ku mulla ei ollu sielä 45:ssa mukana puhelinta nii kasperi oli yrittäny soittaa monesti ja laittanu viestiä että se menee mun kämpille niin se oli joutunu siellä oottaan m ua puolitoistatuntia! Ihan oikeen sille.


Nyt meen kauppaan ostamaan kissalle taikahiekkaa.

eis.Maanantai 25.01.2010 16:49

Mulla alkaa mennä yli HILSEEN tämä homma, että löyän kaikesta mitä syön nii karvoja. Viime viikolla mun viiliksessä ja juustokastikkeessa, ja näin heti maanantaina alkoi hyvin kun hain kiinalaista ja sieltä löytyi ihana musta pitkä karva karvanen. Ainiin ja pari viikkoa sitten yksi löytyi mehupurkista. =(

Nyt voisin lukkee niihi pääsykokeisiin, ennenkuin _MATTI_ (?!?!?!?!) tulee kotiin.


Tänään on muutenkin ollut erityisen hupainen päivä.

:DDDDDDDDDDDDDDMaanantai 25.01.2010 16:15

TERVEISET NIKOLLE POHJIKSEEN!! <33<33
t. jenDY (?!?!!!?!!!!?)
Them other chicks ain't even worth my time to talk about
Been had dollars boy
Go-on get ur money up
Know u ain't the only homie on me lined up


'CAUSE U R TURNIN' ME OFFFF
Ensi viikosta tulee jotain. FJDSKLGJDFKLGJDLS½
« Uudemmat -