IRC-Galleria

Lyyli :(Lauantai 20.12.2008 18:17

On se elämä niin epäreilua...

Lyylillä vuotaa taas nenä ja sen lisäksi alkanut silmä vuotamaan. Saanut kerran jo antibioottikuurin nenän vuotoon kun kauhee räkämäärä nenässä.

Joutuu nyt rankkaa miettimään, että mitä tehdään. Äitin kanssa keskusteltiin viimeksi siitä että jos se nuha tulee uusiks niin ehkä se on parempi laittaa pois, koska kumminkin kun se saisi uuden antibioottikuurin niin taas alkaa nenä vuotamaan. Ei se kanillekaan oo kiva, että kokoajan piikitellään niskaan kaikkea että olo olisi parempi.

Melkein 3 vuotta ollaan Lyylin kanssa taipallettu yhdessä ja se on kyllä kova pala jos se nyt pahenee ja lähtee taivaaseen.

Maailman paras, itsepäisin ja ihanin pupu :) Luonnetta ja elämän todellisuutta on tässä kanissa. Ei tule montaa näin reipasta kania vastaan. Onhan mulla Lyylin 2 poikaa vielä kotona joista toinen jää. Mutta ei nekään vedä vertoja tälle rouvalle.

Mamma joka hoitaa aina poikasensa hyvin ja pitää mun mieleni virkeänä estehypyn parissa. Nyt ei olla edes kisoihin viittitty tulla kun nuhaa pukkaa.

Ärsyttää, vituttaa, suututtaa, ketuttaa, nakertaa, ahdistaa, itkettää ja raivostuttaa....
Vielä joudun miettimään tarkoin mitä teen. Päätös on mun käsissä ja millään en tietenkään haluis luopua, mutta emmä voi toisen antaa kärsiikää :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.