IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

[Ei aihetta]Maanantai 21.12.2009 17:50

yks juttu multa jäi epäselväks, eksä tiedä kuka mä luulen olevani mut kuka sä oot ;)))))))))

Oli kyl taas iha huippu keikka jätkillä toissapäivänä kouvolas, vaikka se lava kusiki aika pahasti eikä porukka ollu mitenkää erikoisen hyvin mukana, mut me eturiviläiset + samomicks ja toni oltii si muittenki edest mukana!
ja varsinki se lämmittää taas mieltä että täällä on näkyy muutamia sellasia tyttöjä jokka on kiertäny meidä keikoil varmaan parikymmentä kertaa ainaki tänä vuonna, kiitos kaikille tukioille siitä mut sitte ne tytöt jokka on kiertäny niin tietää tän... kiitos JHT ku mainitsit meidät tollai ihanasti, se lämmitti myös meidän mieltä.
Kiitos jätkille mahtavasta keikast ja ei muuta ku ens vuotee!

Nooo, sit viel keika jälkee ku oltii menos hotlalle samin ja tonin kanssa nii törmättii kapaa ja jaree siin aulas ja siin sit heitettii jotai paskaa läppää ja onnittelin jiihooteet etukätee ja näin.. si jätkät oli siin sillee et kasvakaa ny nopeesti et pääsette k-keikoillekki. si ne ehdotti et oltas koitettu k18 keikalle ja olin sit sillee et joo vois koittaa ja et oon kerra päässykki nii jare sano nii tampereel love hotellis si olin sillee et nii ja si revettii :D sit kaikki toivotteli toisillee hyviä jouluja ja jne =)

Ja si viä myöhemmi nolasin itteni käytäväl ku puhui äiten kans puhelimes nii huutelin siin et halooooo ja en huomannu et jätkät oli myös siin ja ne huuteli takas kaikki sielt et halooo haloo : DD

ja äää, en ees muista mitä kaikkee kivaa sinä päivänä tapahtu ja en jaksa enempää kirjotella, mut kiitos kaikille keide kans hilluin keikal ja suurimmat kiitokset tonille ja ihanalle salmonella simoselle :>

- jassu the manse girl kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.