IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

Altar BoyzTorstai 17.04.2008 02:42

Olipas taas oikein mukava reissu jälleen kerran. Helsinkiin saavuin joskus puoli kolmen maissa ja Rebe olikin siellä mua vastassa. No päätimme sitten mennä teatterille. Siellä me istuttii ja juteltii henkeviä. Laura tulee sitten siinä joskus neljän maissa paikalle ja myöhemmin sitten Emmi ja Vilmakin. No Matthew saapui teatterille. ''MOOOOOOOI , mitäs tyttäreeet ? + rutistus. Jeah laura ja mä ollaan antin lapsia kyllä :'D Noo siihen että teatterin sisälle pääsi oli muutama tunti aikaa. Odottelimme reben kanssa siinä sitten ja tanssimme balettia ja teimme kaikkea muuta kivaa teatterilla. Siitten sisälle pääsi ja me menimme suoraan vessaan , laitoimme make upit naamaan ja eikun istumaan paikoillemme eturivin keskimmäisille paikoille. Ja sitteen ME OLLAAN ALTAR BOYZ helsinki cityyn tulimme.... Ehkä nauroimme hieman rebekan kanssa moi. Noo taas oltii alttarit pojat nähty ja pihalle sitten kykkimään. No Antti tullee hallaan ja tällei.''mooi tytööt'' ''Vittu mulla on nälkä'' -A ''Mikä tippu''-R ''Hups ;D''-A ''Ei saa kirjoilla''-J ''Anteeks'' :( -A ''Antti ja Turkkilaiset'' ja sitten otetaan kuvat. Ekan kuvan jälkeen antti tokaisee ''Mitä te siinä tuhisette , pussatkaa kunnolla'' joo pusss mo. Huulikiillot antin poskessa. Thänks Youu Altar boyz aannd kiitoos erittäin paljon ihanalle rebelleni , oli tosi kiva nähä<3 !

KIITOS RAIPE !Lauantai 22.03.2008 01:20

&lt;sydän&gt; Kiitos ilves... hienosti taisteltu ! JA kiitos erittäin paljon raipelle ja nikelle. Ootte aina parhaita &lt;sydän&gt;

rrrraipeeee <3Torstai 07.02.2008 23:00

Viimenen peli Raipelle leijonienpaidassa on nyt pelattu... Ja todella upeesti herra pelaskin. Voitto tuli 6-1. Oli enää 4 sekuntia peli aikaa ja kukas se syöttääkään hienosti ja Zekin maali heilahtaa ! Hyvä rrrraipeee ! Raipe oot kuningas <3 Sua ei tulla unohtaa koskaa. Kaikki oomme ylpeitä susta ! ON VAIN YKSI RAIMO HELMINEN <3 !

Raipella on jäätävät kädet ja vedot on hyviä... - Janne Ojanen

Matt Nickerson <3Tiistai 05.02.2008 16:57

Jees , elikkä olinpas oikeudessa tänään sellaset 6 tuntia , että sellasta kivaa tänään. Syytetyn asianajalla oli tosi pelottava ääni :s Ja syytetty puhui pelkkää totta , eikä sen jutut poikennu aiheesta yhtään , ei toki. Vankilaan se mulkku kuuluis.

SupertähtiLauantai 26.01.2008 02:18

// Bändimme on brianja eeo eeo eoo sitä kantsii kuunnella eeo eeo eeo , kaiken pistämme parhaiksi kunnes pääsemme tähdiksi // en tiedä mitä haluan , haluan vain olla supertähti , tähti meistä tulee aika nopeesti //

Altar Boyz ! Keskiviikko 23.01.2008 22:12

Hyvvää uuttavuotta kaikille !Maanantai 31.12.2007 22:04

Oiken mahtavaa ja hupaisaa uuttavuotta kaikille. Ja oli kiva nähä Enni , Tea , Iida , Anu , Piia , Pauliina ja Riikka tietenki , otetaa joskus uusiks ! Ei onneks yllättäny ollenkaa kellää ''PISI HÄTÄ'' :D

Hyvää joulua kaikille !Tiistai 25.12.2007 00:26

On se vaan niin ihanaa ku voi vaan olla kotona eikä tarvi ressata koulusta tai mistään muusta. Ja nyt on hei joulu , mukavaa joulua kaikille !

Iisalmi 15.12.07-16.12.07Keskiviikko 19.12.2007 01:13

Oijoi , oli kiva reissu taas kerran ! Lähdettiin junalla 09.05 kohti Iisalmee , vaihto oli Pieksämäellä ja oltiin perillä Iisalmessa 13.45. Ku oltiin perillä nii kyseltii kaikilta että missä on kulttuuritalo ja loppeuje lopuksi löydettiin sinne. Ooteltii sitte siä kylmässä että Antti tulis , nooo joskus neljän aikaan se sitte tulikin. Juteltiin siinä sitten kaikkee ja otetittii kuvat ja silleen. Sitte lähettii ettii sitä hostellia josta meille oli varattu huone. Mentii eka sokos hotellii ja ketkäs ne siellä oli. Sit löydettii se hostelli. Meijänkans samassa hostelissa oli Laura , Mira , Lotta ja toinen Lotta , sekä päivi. Se hostelli ei ollu ku paska. Huoneessa haisi , lakanat ja tyynyt oli kusessa ja siellä oli tosi kylymä. Mentiin sitte keikkapaikalle ku oltii meikattu ja silleen. Nähtii Janna ja Maria , hengailtiin niittenkans vähä aikaa ja Maria haki mulle jtn :D . Noo mentii sitte taas keikkapaikalle ku oltii käyty kaupassa , Antti tuli meitä vastaan se juoksi meitä kohti ja kysy että eikö teijän oo kylmä , me sanottii että eeei. ja sit se katto ihan ihmeessään et mikä mulla oli kädessä :D . Noo keikkaan oli enää vartti , mentii omille paikoille eturiviin reunaan. Keikka alko , saatiin paljon katseita antilta , tuli sitten vähä itkettyä ja kaikkee sellasta. Sitte oli viimenen keikka loppu. Mentii takasi hostelille , ja sitte alkoi partyt vaikka olikin vähä haikee fiilis keikan jälkeen. Noo ei siinä midist , pikkasen oltii pauliinankanssa hyvässä kunnossa ;> Riikka joutu pitää meistä huolta. No mentii sokos hotelille ku mulla oli pissahätä. ja kukas meitä tulikaan vastaan , sitte tapahtu jtn ja kaaduin siihen jonku eteen ja si siittä ei sen enempää ja ny nolottaa. Noo mentii sitte nukkumaan jouduin nukkuu takki päällä ku oli niin kylmä siellä räkälässä. Lähettii si aamulla kattoo et näkyiskö anttia. Nähtii antin keikkabussi kuljettaja ja se sano että antti oli menny aamujunalla jolla meijänki piti mennä , harmitti sitte siinä ku ei mentykkää sil , oltas oltu samas junas antinkans yli 5 tuntia että semmosta. No mentii si 13.15 junalla takasi Tampereelle , olin kotona joskus illalla seittemältä. Että semmonen reissu tällä kertaa. Kiitos hei kaikille keidenkanssa heiluttiin siellä , oli kivaa , teitä tulee ikävä , toivottavasti nähään pian ! Ja niin kiitos myös ihanalle Antille + muulle jengille ! Ootta parast.