IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

Huamennaaa!Maanantai 21.07.2008 16:37

Huame tosiaan sit lähen sinne Marokkoon, hiuka jännittää ko meen iha yksi sinne, joudun vaihtaan konettaki pariisissa, toivottavasti kaikki sujuu hyvi, etten lennä vahingossa jonnekki muualle :D No sitte ku oo perillä ni siä oottaa ihanat ihmiset. <3 Mut mua ei näy si huomise jälkee tääl yli kahteen viikkoon, näkyillää joskus moi!

Viälki iha sokissa!Lauantai 19.07.2008 18:41

Oltii eile yöllä Riikan kans pihalla vähä joittekin jätkie kans... Yhtääkkiä ne alko aukoo päätään ja huuteleen kaikkee yhelle kuopiolaiselle miehelle joka oli iha naamat... Se mies sit uhkas tulla lyömää niitä poikia, mut se vaa uhkas.. ja sit sinne tuli kaks miestä joille ne pojat sano että toi mies löi meitä, että aika säälittävää hakata alaikäsiä.. Ja sit ne kaks miestä suuttu ja lähti sen kuopiolaisen miehe perää ja se mies jätti kengänsä ja reppunsa maahan ja juoksi karkuun, mut ne miehet sai sen kii, ne hakkas sitä vitu huolella ja potki selkään ja mahaa ja siltä tuli verta suusta, me oltii riikankans siinä iha niitte vieressä ja oltii niin järkyttyneitä ettei tajuttu soittaa poliiseja, mä vaan tärisin ja porasin ja en oikei tajunnu näkemääni... Sillä välillä kun sitä miestä hakattii ne pojat otti sen repun ja juoksi iha hanaa jonnekki... Sit ne miehet lopuks ku ne oli hakannu sen kuopiolaisen ni ne sylkäs sen päälle.. ja sit se mies nousi ojasta iha huonossa kunnossa ja lähti hakee kamojaa mut ne oliki viety.. sitten myöhemmi siihe tuli poliisit ja ne kyseli multa ja riikalta kaikkee, ja me kerrottii kaikki mitä oltii nähty... Se oli KAUHEINTA MITÄ OLIN IKINÄ NÄHNY!! en kauheen hyvin saanu nukuttua viime yötä koska näin painajaisia ja vieläki oon iha järkyttyny tästä!

Milan runoKeskiviikko 16.07.2008 03:38

23.06.08 00:00 <m-ila> hei
olen jasemin karagülle ,
voit sä kulta tarjota aina
munaa mulle ! mulla on
tottakai panoaikaa sulle ,
myin itteeni serkulle??:
DDDDDDDDDDD


23.06.08 00:02 <m-ila> oon
hyvää runoilee mut oon
myös taitava sääriäni
seivailee , jassu aina
antin peräs haahuilee ,
joka paiikas vakoilee,
nimmareita ja yhtiksiä
aina ´siltä pyytelee, sen
alla aina makoilee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 04:07

Näinpäs sitte ihanan bussikuskimme Markun tänää, ja arvakkaa vaan kuinka säikähdin!

jjees ja eiku vastailee!Tiistai 24.06.2008 19:44

Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi KAIKKIIN kysymyksiin kommentteina blogistani (olisin kerrankin suosittu). Mukavaa ja helppoa, right? Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D Comprende? Eikun toimiin sitten vain. :)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Reilu meininkiSunnuntai 15.06.2008 04:14

Oltiin vähä yhillä pihoilla ja si jokku känniläiset tuli vähä jutskaa..
''hei tulkaa ny avaan toi ovi''
''Ei meil oo avaimia''
''Asutteko te ees täällä?''
''Ei''
''No painukaa si vittuun täältä''
''okei, avaa haaras ni tullaan''

Reilupeli :DD Ei me toki revetty!

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 17:10

Reseppa ja sekaisin Helsingin yöelämässä. ''Mitä vittua työ täällä teette!!?''
joo moi.

Altar BoyzTorstai 17.04.2008 02:42

Olipas taas oikein mukava reissu jälleen kerran. Helsinkiin saavuin joskus puoli kolmen maissa ja Rebe olikin siellä mua vastassa. No päätimme sitten mennä teatterille. Siellä me istuttii ja juteltii henkeviä. Laura tulee sitten siinä joskus neljän maissa paikalle ja myöhemmin sitten Emmi ja Vilmakin. No Matthew saapui teatterille. ''MOOOOOOOI , mitäs tyttäreeet ? + rutistus. Jeah laura ja mä ollaan antin lapsia kyllä :'D Noo siihen että teatterin sisälle pääsi oli muutama tunti aikaa. Odottelimme reben kanssa siinä sitten ja tanssimme balettia ja teimme kaikkea muuta kivaa teatterilla. Siitten sisälle pääsi ja me menimme suoraan vessaan , laitoimme make upit naamaan ja eikun istumaan paikoillemme eturivin keskimmäisille paikoille. Ja sitteen ME OLLAAN ALTAR BOYZ helsinki cityyn tulimme.... Ehkä nauroimme hieman rebekan kanssa moi. Noo taas oltii alttarit pojat nähty ja pihalle sitten kykkimään. No Antti tullee hallaan ja tällei.''mooi tytööt'' ''Vittu mulla on nälkä'' -A ''Mikä tippu''-R ''Hups ;D''-A ''Ei saa kirjoilla''-J ''Anteeks'' :( -A ''Antti ja Turkkilaiset'' ja sitten otetaan kuvat. Ekan kuvan jälkeen antti tokaisee ''Mitä te siinä tuhisette , pussatkaa kunnolla'' joo pusss mo. Huulikiillot antin poskessa. Thänks Youu Altar boyz aannd kiitoos erittäin paljon ihanalle rebelleni , oli tosi kiva nähä<3 !

KIITOS RAIPE !Lauantai 22.03.2008 01:20

&lt;sydän&gt; Kiitos ilves... hienosti taisteltu ! JA kiitos erittäin paljon raipelle ja nikelle. Ootte aina parhaita &lt;sydän&gt;

rrrraipeeee <3Torstai 07.02.2008 23:00

Viimenen peli Raipelle leijonienpaidassa on nyt pelattu... Ja todella upeesti herra pelaskin. Voitto tuli 6-1. Oli enää 4 sekuntia peli aikaa ja kukas se syöttääkään hienosti ja Zekin maali heilahtaa ! Hyvä rrrraipeee ! Raipe oot kuningas <3 Sua ei tulla unohtaa koskaa. Kaikki oomme ylpeitä susta ! ON VAIN YKSI RAIMO HELMINEN <3 !

Raipella on jäätävät kädet ja vedot on hyviä... - Janne Ojanen