IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

Kyl mä osaan!Tiistai 26.08.2008 22:53

Täähän tapahtu siis viime viikolla koulussa, mut ny si vaivauduin kirjottaan tänne täst hauskasta asiasta. Elikkä joo, olin menossa vessaan, yrtitin pikaisesti avata vessan ovee ja se ei auennut, rupesin siinä tanjalle valittaa että taas tää on varattu. Venattii tanjan kans siin joku kymmenen minuuttiii , ja totesin että joku siä vessassa on jääny vessanpönttöön kiinni, ajateltii mennä tanjan kans potkii sitä ovee, ku ei sieltä kukaan ulos tullu... sit lopulta mulla meni hermot ja menin avaan voimalla sen oven ja ja ja... vessa olikin tyhjä.. siitä syntyi vuoden naurut! Ootettiin iha turhaa melkei vartti et pääsisin vessaa että näin... et kyl mää nää hommat osaan! :D Mää vaan oon niin paras.

Ensimmäinen hoitoheppa vihdoin!Tiistai 19.08.2008 01:28

Jeejee, sain tänää oman hoitohevosen, se on iso kokoinen musta hevonen ja sen nimi on Arvo! <3
Käyn joka päivä hoitamassa tätä muruani. Oon heppatyttö forever 8-DD

Kotona ollaan!Lauantai 09.08.2008 16:55

huhhuh, oli melkosen hupaisa reissu! En voi sanoin ees kuvailla kuinka kivaa mulla oli. Ehdottomasti parhain kesä ikinä! Kauhee ikävä sinne jo. En osaa olla enää suomessa, en osaa puhua enää ees kunnolla suomee ku siä puhuin arabiaa ja englantia. Ei vitsi en kestä, haluun takas sinneee! Kauhee ikävä kaikkia uusia ihmisiä keihi tutustuin siä, varsinki sitä yhtä!<3 ja tietysti mu rakkaita serkkuja! Kiitos kaikille, teitte musta maailman onnellisemman ihmisen! En jaksa oikei kirjottaa et mitä kaikkee jännää tapahtu, mut pakko mainita se että pelasin ainoona tyttönä poikien kaa futista aina rannalla, jei! Kyllä siä yks tosi kurjakin juttu kävi josta en halua puhua, tulee muute pahamieli. mut joo muuten oli iha huippua! Ei täs muuta, nii joo huamenna synttärittttt ja maanantaina muutto!!

LEBES <3

Huamennaaa!Maanantai 21.07.2008 16:37

Huame tosiaan sit lähen sinne Marokkoon, hiuka jännittää ko meen iha yksi sinne, joudun vaihtaan konettaki pariisissa, toivottavasti kaikki sujuu hyvi, etten lennä vahingossa jonnekki muualle :D No sitte ku oo perillä ni siä oottaa ihanat ihmiset. <3 Mut mua ei näy si huomise jälkee tääl yli kahteen viikkoon, näkyillää joskus moi!

Viälki iha sokissa!Lauantai 19.07.2008 18:41

Oltii eile yöllä Riikan kans pihalla vähä joittekin jätkie kans... Yhtääkkiä ne alko aukoo päätään ja huuteleen kaikkee yhelle kuopiolaiselle miehelle joka oli iha naamat... Se mies sit uhkas tulla lyömää niitä poikia, mut se vaa uhkas.. ja sit sinne tuli kaks miestä joille ne pojat sano että toi mies löi meitä, että aika säälittävää hakata alaikäsiä.. Ja sit ne kaks miestä suuttu ja lähti sen kuopiolaisen miehe perää ja se mies jätti kengänsä ja reppunsa maahan ja juoksi karkuun, mut ne miehet sai sen kii, ne hakkas sitä vitu huolella ja potki selkään ja mahaa ja siltä tuli verta suusta, me oltii riikankans siinä iha niitte vieressä ja oltii niin järkyttyneitä ettei tajuttu soittaa poliiseja, mä vaan tärisin ja porasin ja en oikei tajunnu näkemääni... Sillä välillä kun sitä miestä hakattii ne pojat otti sen repun ja juoksi iha hanaa jonnekki... Sit ne miehet lopuks ku ne oli hakannu sen kuopiolaisen ni ne sylkäs sen päälle.. ja sit se mies nousi ojasta iha huonossa kunnossa ja lähti hakee kamojaa mut ne oliki viety.. sitten myöhemmi siihe tuli poliisit ja ne kyseli multa ja riikalta kaikkee, ja me kerrottii kaikki mitä oltii nähty... Se oli KAUHEINTA MITÄ OLIN IKINÄ NÄHNY!! en kauheen hyvin saanu nukuttua viime yötä koska näin painajaisia ja vieläki oon iha järkyttyny tästä!

Milan runoKeskiviikko 16.07.2008 03:38

23.06.08 00:00 <m-ila> hei
olen jasemin karagülle ,
voit sä kulta tarjota aina
munaa mulle ! mulla on
tottakai panoaikaa sulle ,
myin itteeni serkulle??:
DDDDDDDDDDD


23.06.08 00:02 <m-ila> oon
hyvää runoilee mut oon
myös taitava sääriäni
seivailee , jassu aina
antin peräs haahuilee ,
joka paiikas vakoilee,
nimmareita ja yhtiksiä
aina ´siltä pyytelee, sen
alla aina makoilee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 04:07

Näinpäs sitte ihanan bussikuskimme Markun tänää, ja arvakkaa vaan kuinka säikähdin!

jjees ja eiku vastailee!Tiistai 24.06.2008 19:44

Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi KAIKKIIN kysymyksiin kommentteina blogistani (olisin kerrankin suosittu). Mukavaa ja helppoa, right? Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D Comprende? Eikun toimiin sitten vain. :)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Reilu meininkiSunnuntai 15.06.2008 04:14

Oltiin vähä yhillä pihoilla ja si jokku känniläiset tuli vähä jutskaa..
''hei tulkaa ny avaan toi ovi''
''Ei meil oo avaimia''
''Asutteko te ees täällä?''
''Ei''
''No painukaa si vittuun täältä''
''okei, avaa haaras ni tullaan''

Reilupeli :DD Ei me toki revetty!

[Ei aihetta]Torstai 22.05.2008 17:10

Reseppa ja sekaisin Helsingin yöelämässä. ''Mitä vittua työ täällä teette!!?''
joo moi.