IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

jesjes!Sunnuntai 25.04.2010 13:37

''kapa näytäks sä miten se yks asento meni, mä tiedän että täällä myös yks jassuki haluu nähdä sen'' jare heitti kesken keikan. vähä hajotti sen jälkeen :DD
joo tuli ilmi myös kaikkee kivaa mitä muut ei tierä ;) ja kutsutki saatiin inkan kans yhtee juttuu ;D et sellane jämsän reissu!
5 kuukautta vanhan Brianna Lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. Viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia. Muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
Brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna Memorial Medical Center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi Ed Miranda.
Perjantai iltana poliisi pidätti Briannan vanhemmat, Stephanie Lopezin 19v., Andy Waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan Stephen Lopezin (äidin kaksosveli). Heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. Waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
Poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa Briannan kanssa. Sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. Ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
Maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa Briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. Myös Briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. Tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
Oikeuden papereissa mainitaan että Walters on myöntänyt purreensa Briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "Purrut irti palaa tytöstä". Waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa.
Lisäksi Stephanie Lopezin väitetään purreen ja nipistäneen Briannaa turhautuessaan tähän.
Sheriffi kertoo että Walters ja Stephen Lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät Briannaa ilmaan.
Lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miehet epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. Stephen Lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka Walters oli ostanut. Stephanie Lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. Aamulla äiti oli löytänyt Briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. Kysyttäessä mitä on tapahtunut, Walters kertoi Lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...
... oikeudessa Andy Walters sanoo Briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. Walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä Brianna tuolloin oli. Kolmelta aamulla Walters heräsi ja löysi Briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. Seitsemän aikaan Briannan vaippa piti vaihtaa ja Stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin Walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. Walters vaihtoi Briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
Walters myöntää purreensa Briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. Walters kertoi Stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. Lapsen eno, Stephen Lopez tunnusti heittäneensä Briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. Kuulustelun aikana Stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. Sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä Briannaan.
Klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta Stephanie huomasi ettei Brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
Klo 11:10 Brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.
Luettuasi tämän voit teeskennellä, ettei se liikuta sinua mitenkään, tai sitten voit lisätä sen päiväkirjaasi niin kaikki tietävät, että välität

A.TLauantai 27.03.2010 13:32

02.04. Jämsä, Himos Areena
26.06. Kalajoki, Kalajoen Juhannus?
30.07. Hyvinkää, Olutfestivaalit
31.07. Valkeakoski, Työväen musiikkitapahtuma

17.60Torstai 18.03.2010 12:38

täysikäsyys lähestyy pikkuhiljaa!
Seuraavat kaks päivää laivalla, jeje!

POW!

YES!Tiistai 23.02.2010 13:22

Mitä äijät, mikä boogie? Hyvältä näyttää niinku kuuluuki,
nyt on kunnossa puitteet ja muuvssit, ja mul on tasku täyn käteist!
Mitä äijät, mikä boogie? Mä oon messis mitä ikin tapahtuuki,
se on varma et tänää lähtee, ne ei pysty pystäyttää meit!

...Perjantai 19.02.2010 12:28

kyllä tietää juoneensa... en oo syöny parii päivää mitää jei (:

Cheek.Lauantai 13.02.2010 15:02

27.02.10 Jämsä
02.03.10 Silja Europa
03.03.10 Silja Europa
05.03.10 Seinäjoki
27.04.10 Oulu
06.05.10 Lahti

noilla nähdään (:

hahaha.Sunnuntai 07.02.2010 01:02

Alaks olee ? Emmä ku et näytä CHEEKiltä <--- kaikki ny tonne, läpällä :D

VIIHDYTTÄJÄ.Lauantai 06.02.2010 15:53

http://www.youtube.com/watch?v=UsuPmbtoOkAcheek- viihdyttäjä

Iha mahti video !