IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

Blogi

- Vanhemmat »

Tämmöstä sitte tällä kertaa. Tiistai 13.11.2007 21:16

Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi KAIKKIIN kysymyksiin kommentteina blogistani (olisin kerrankin suosittu). Mukavaa ja helppoa, right? Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D Comprende? Eikun toimiin sitten vain. :)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Vikingline Isabella 03.11.07-04.11.07Tiistai 06.11.2007 16:57

Mentiinpä Pauliinankans yöllä 12 jonottamaan sinne satamaan meitä ennen oli Janna & Maria. Oli joku tunti et laivaan pääsi , oltii Pautsunkans valmistauduttu keikkaa varten oltii meikattu ja kaikkee ja sit meille tullaanki kertoo että joo keikka onki vasta huomenna , kaikki oli tosi vittuuntuneit siit tiedost. Luultiin jo että jonotus oli turhaa , mmutta onneks ei ollu ! kaikki pääs melkein oikeille paikoille minä ja Pautsu ainaki päästii niille paikoille mille kuulluttiinki. Keikka oli ihan huippu. :) Kiitos Antille + bändille , oli ihana nähä teitäkin ja kiitos vielä Pauliinalle , Jannalle , Marialle , Irrelle , Jennille , Teealle , Ennille ja Niinalle hyvästä seurasta , oli kivaa ainakin vähän aikaa , otetaan joskus uusiks<3 . KAIKKI OLI LAIVALLA SELVINPÄIN KYLLÄ :D !

M/S Mariella 19.10.07-21.10.07Keskiviikko 24.10.2007 20:56

Elikkä mentiin minä , Riikka , Jelda ja Mirka jo 18 päivä jonottamaan aamusta ja oltiin siellä ekat. Seuraavat tuli vasta 10 tuntia meijän jälkeen. Seuraavana päivänä alkoi porukkaa lisääntyä satamalle. Pian oltiinkin jo laivassa , päästiin tietenkin ensimmäisinä lavan eteen rauhassa kun olimme ekoja jonossa , menimme sitten väärälle puolelle lavaa kun ei tiedetty ettei Antti esiinny siellä puolella vaan toisella. Keikka meni ihan suoraansanottuna perseelleen. Itkettii koko keikka melkein , mmutta sitte kun Antti huomas meijät siel poraamas niin tämä ihana tuli laulaan meille ja heti tuli parempi mieli. Loppujen lopuksi keikka olikin ihan ookoo vaikka oltii aika huonoilla paikoilla. K-18 keikka menikin sitten toodella hyvin , se oli ensimmäinen k-keikka mulle , meno oli aivan mieletön ja eturivissä oli toooosi ahdasta. Ja pompittiin sitten lasin sirujen päällä ja Riikkakin sai kaljat päällensä , mukavaa. Noo mut tosi hyvä keikka. Anttia nähtiin seuraavana päivänä , se tuli juttelemaan ja otettii kuvat ja silleen. Ja sitten illalla vähä diskossa anan kans tanssimas ja sellast ;) Kaiken kaikkiaan koko laivareissu oli aivan mahtava ! Kiitos hyvästä seurasta: Jannalle , Marialle Lauralle ja Tietenkin Riikalle :) !

<3 Upein kesä ikinä.Torstai 09.08.2007 16:33

Tää kesä oli mitä mahtavin. Kerettiin kiertää Riikankans noin. 9 keikkaa , Tuiskun siis (; Kiitos Antille ja bändille + tanssijoille tästä upeasta kesästä , teitä on ikävä jo nyt ;<
Kesän kiertue oli aivan mieletön ! Oli myös ihana nähä kaikkia keikoilla ja jonotus seura oli parasta mitä voi vaan toivoa :) Todella mukavaa loppu kesää kaikille ja ottakaa kaikki ilo irti näistä viimeisistä aurinkoisista kesäpäivistä , vaikka onhan kesää vielä jonkin verran jäljellä !

Väsyttää .Lauantai 03.03.2007 02:32

Tänään klo: 10.30 oltiin Riikankans Tampereella . Tultiin meinaan Savonlinnasta asti . Ku Antilla oli eilen keikka Savonlinna salilla , niin lähettiin torstai aamuna Tampereelta klo 8.05 Lahteen sitte mentiin Lahdesta Mikkeliin ja Mikkelistä Savonlinnaan . Oltiin Savonlinnassa klo:14.00 Eli me matkustettiin noin. 6 tuntia . Ja sit kysyttiin yhdeltä vanhalta rouvalta että missä päin Savonlinna sali ? Ja et millä bussilla sinne pääsee ? Niin mentiin sit siihen bussiin mihin se käski meijän mennä . Sitte kysyttiin siltä kuskilta että mmissä meijän kannattais jäädä ku haluttiin Savonlinna saliin . Ja sit jäätiin jossain ja kysyttiin vastaantulijoilta että minne päin meidän pitäsi mennä . Sit loppujen lopuks löydettiin sinne . Mentiin Savonlinnan salin oven eteen , siel oli Noora ja sen kaveri , neki oli tullu oottaan Anttia . Ja si siinä pari tuntia ooteltiin ja oltiin ihann jäässä , sit Antin keikkabussi tuli ja me sit mentiin siihe sen bussin viereen , siis me kaikki neljä . Meillä kaikilla oli Antille lahjat . Sitte Antti tuli sielt konkaten ku sen oli vaikee kävellä kus sil oli murtuma jossain varpaan lähellä . Sit halattiin kaikki Anttii ja kyseltiin et miten sen jalka voi ja sit annettiin lahjat Antille ja se sano hymy suin kiitos kaikille ja meni sisälle harjottelemaan . Sit me mentiin Riikankans vessaan meikkaan ja laittaan hiuksia . Sit päästiin sisään sinne Savonlinna saliin ja vietiin takit narikkaan . meil oli paikat kakkos riviltä . Sit keikka alko , se oli ihaninta . Antti katto meitä monta kertaa ja hymyili ja osotteli , ku me vaan siinä seottiin :'DD . Ja sit keikka loppu ja me juostiin ulos oottaan Anttii , aluks siinä ei olluku mä ja Riikka ja sit kaks jtn muuta tyttöö , sit sinne tuli aikas paljo porukkaa . me päätettiin mennä vähä kauemmas oottaan Anttia ja sit se tuli ja se halaili niit joitain ja sit se tuli meijän kohalle ja Olli otti musta ja Riikasta ja Antista kuvan< 3 . Kiitos Olli ja Antti . Ja sit myöhemmin Antti meni syömään johonki ravintolaan ja sit ku se tuli niin se jutteli meille kaikkee ja si päästiin taas kuviin antinkanssa ja juteltiin kaikkee siinä Antinkanssa . Se oli ihana päivä . Kiitos Antti . jouduttiin sit oottaa yöllä pihalla bussia ku bussi lähti 4.20 ja ny väsyttäää . Antin ilmeet oli ihania ku se kuunteli mitä mä ja riikka puhuttiiin sille<3 .
- Vanhemmat »