IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

no, olihan se aika pommi!Perjantai 27.02.2009 21:20

© Sebbu

;)

[Ei aihetta]Lauantai 21.02.2009 20:15

we're gonna be just fine :)

PUHEVAMMASTEN KOKKIKOULU!<3Maanantai 02.02.2009 18:28

[Ei aihetta]Maanantai 02.02.2009 00:26

Jenni: ville sun täytyy kyllä syödä salaattia, että kasvat isoks pojaks.
Joona: ville on pieni poika eikä syö salaattia!
Jenni: turpa kiinni, oot ite kai vetäny liikaa salaattia! >:(

minäkö reilu, pah:)

entist blondimpi jepa :oTiistai 20.01.2009 21:08

hei tein vähä pannareit:DMaanantai 12.01.2009 19:52

Jennin ruotsin läksy suomennettunaPerjantai 09.01.2009 23:41

Pilvi kuin unihattara

Nukuitko huonosti? Se riskeeraa kykyäsi tulla terveeksi - eilen illalla hän (nainen) löi paistinpannulla miestä koska se oli niin kivaa. Myös myöhäinen sunnuntaiaamu auttaa sinua sisältämään elämääsi rasvaisia kiloja.

Liian vähäinen uni voi nakerruttaa sinua kuin oravaa pakkasella ja sepä riskeeraa rasvat. Suomessa nukutaan liian vähän kellon ympäri ja samaan aikaan voi iso mies tuoda kaikenlaisia ongelmia, sanoo akateeminen professori Timo Partanen koska hänen siskonsa kuoli Lääkärikeskuksessa Helsingissä torstaina.

Suomalaiset läpinukkuvat viisarin ympäri lyhyesti joka riskeeraa miehiä 100 prosenttisesti ja naisia 50 prosenttisesti. Vähäinen uni antaa invaliidipotilaille mahdollisuuden käydä lenkillä kerran viikossa, saaden epilepsiakohtauksia ja isoja muistinmenetyksiä. Siellä on lisäaineita nukkumapotilaille, sokerikakkusille, tärkkelyksestä sen huomaa, jota saa apoteekistä. Mies voi särkisillejä saada sunnuntaista maanantaihin ruuaksi jos siinä ei ole sokeria, hiilihidraatteja tai keinokuituja.

- Oma otollinen nätti pääsky (15v) oli kundi joka pelkäsi tulevansa alati vierailevaksi ja ärsyttäväksi suihkussakäyväksi tie rälläkäksi kertoi Partonen.

Täällä on ruokasokeria miehelle joka luulee olevansa paras vasara amerikkalaisten alushameissa. Teltassa on 450 potilasta juomassa ja saaden vähän seksiä aikaansa nähden. Hälyytys tapahtuu kellopelinsoittajan toimesta auttaakseen näitä vähäuneliaita lankakeriä saamaan puolet nopeammin, se on käytännöllistä mutta sitä saa tehdä vain viikonloppuisin. Alushameet leideillä kello seitsemän jälkeen on kiellettyä, miehillä se kuitenkin sallitaan.

Myös baarimikot nukkuu vähän. 14-15-vuotiaat menevät usein nukkumaan ennen 11.
- Vanhemmat asuvat märkärupilaaksossa jalkapallokentän kupeessa. Hallissa ei saa käydä kymmenen jälkeen illalla. Siellä on nimikyltit jotta lounastaa voi kuudelta illalla, paperinen Partonen sanoo.

Limainen talkkari tarvitsee 8-12 uhria syödäkseen puoli seitsemän ja puoli yhdentoista aikana. Partonen auttoi miestä puutarhan hoidossa, samalla trimmasi miehen piiiiitkän puun suihkussa.

Asenne avaa generaattorin

Ylihuomenna joku mahtaa oksentaa. Jonkun alusvaatteissa asuu villi viisari ja se sisältää juustoa ja aikakoneen.
- Mies voi tohtoroida vaikeissa tilanteissa jos joku sen kestää itkemättä röyhtäisi professori Jaakko Kaprio.

Viikonlopun tuntumaan miehen idioottivaimo Bara kehittää pienen ongelman kun generaattori puksuttaa rasvaa. Seksiä idioottivaimo harrastaa generaattorin voimin sillä hänen kolesteroolinsa laskee siten huomattavasti.
- On kätevää omistaa rasvageneraattori joka keittää ranskalaisia jalkahiestä samalla kun varis kohtaa keskisormen yöllä. Minulla ei ole alusvaatteita tällä hetkellä, patonki toki maistuisi sanoo Kaprio.

Pulkkamäes! 8DTiistai 23.12.2008 21:44

Med Santerrii :))<3

Romuralli oli tietenkin antoisaa. Varsinkin kun Jenni lensi "nyppylään" joka siis oli pieni maanmöllykkä mahalleen, oikeesti se näytti naamalleen menolta. Harmi että ilmat hävisi keuhkoista ja tissi tuntui olevan irronnut. Huutohan kuului: "AAAAAAA TISSI ON IRTI!" :O

Saga oppi varsin varhaisessa vaiheessa Stigan hallinnan. Voltit ynnä muut lennot koituivat hänen kohtalokseen varsinkin loppuajasta. Kerran otti Jennikin osumaa perseeseen kun Saga jyräsi Stigalla päin. Tämä kohtaus oli nimeltään perseenkuorinta. Myös Saga sai kuorintaa osakseen, ei tosin perseeseen vaan selkään, kun hän lensi viimeisellä laskulla noin kahden metrin lennon toiselle puolelle mäkeä pulkka mukanaan. Jenni oli tällöin pää alaspäin Stigan kanssa jumissa. Naurua riitti kerrakseen, varsinkin kun Jenni ei meinannut millään pysyä pulkassa vaan milloin tultiinkaan selälleen tai perseellään Stigan perässä. Pulkka kulki kuitenkin kiltisti mukana.

Ollaan menossa varmana uudelleen :D

hottapotat oli fazerilla ::)Maanantai 15.12.2008 16:12

"OIKEAAAN REUNAAAN KOMPPANJA!"
"Tunnen voiman joka tästä pöydästä tulee, se antaa minulle valtaaaaaaa!"
näin sanoi jenni topsportissa :)