IRC-Galleria

Valitse 5 ihmistä ja kerro mitä haluaisit sanoa heille. Älä paljasta heidän nimiään.

1.Me ollaan koettu paljon kaikenlaista, mut siltikin ollaan vielä nyt ja tässä ystävinä, eikä tulla eroo koskaan. Sun kanssas voi puhua ihan mistä vaan!! Sussa on toosi monta erilaista persoonaa, mut silti vaan yksinkertaisesti rakastan sua. En vois koskaan elää ilman sua!

2. Ah, mulla on ollut ihan hirveä ikävä sua! Et ymmärräkkään kuinka oon kaivannu sua loman aikana varsinkin, mut toivon et nyt tullaan taas näkee useammin, kun palataan arkeen, peipi.♥

3. Mistä alottaisin? En oo kenenkään kanssa koskaan kokenut tommosessa ajassa mitään sellaista mitä me koettiin. Tuun aina muistamaan sut, ja kaikki ne meijän yhteiset hetket, jutut ja ilon että surun kyynelee ja tunteet. Mut toivottavasti silti tullaan pysymään aina kavereina. :)

4. Mua niin harmittaa, että oot pari kertaa jo riskeeranu meijän ystävyys suhteen turhien asioiden takia, mut toivon hartaasti ettet enään tuu tekemään niin. Välillä sun kanssas on oikeesti niin kiva vaan olla ja puhua, niin turha heittää hyviä hetkiä hukkaan. Mut kyllä musta tuntuu, että tää suhde tulee vaan nyt paranee ja paranee tästä näin. :)

5. Tää on niin uskomaton fiilis, jonka oon saanu sun kanssas. Ollaan tunnettu vasta vähän aikaa, mut silti tuntuu et oltais tunnettu jo kauemminki. Sun kanssa voi tosi hyvin esim. puhua, hengailla ja pitää hauskaa ;) Saa nähä mitä tästä tulee, mut mulla on ainakin positiiviset fiilikset tästä asiasta, ja toivon ja uskoisin et niin myös sulla. Jeesjees, mulla on sua hirmuinen ikävä jo nyt! :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.