IRC-Galleria

jjons

jjons

siirrän sokeriastiaa.

voisentään.Maanantai 15.10.2007 21:12

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Listaan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun pitää ruveta pakkaamaan, jos on esmes lähössä johonkin pitemmäksi ajaksi ja vähän pidemmälle, niin mun täytyy purkaa ja pakata mun laukku/laukut muutaman kerran (kyllä jopa 5 kertaa) ennenko olen tyytyväinen niitten sisältöön. ja se pakkaamis-spektaakkeli täytyy alottaa ainaki viikkoo ennen.

2. Aamulla kon herään ja valmistaudun kouluun omassa huoneessa, ni jossain vaiheessa huomaan, että saatan kiertää mun huoneessa ympyrää kahen sellasen nojatuolin ympäri. Ja sitte jossain tapauksissa saattaa kestää hetki ennenko tajuun et mitä teen.

3. Kun ajan pyörällä ja jos satun ajamaan yksin, niin mun on pakko puhua pälpättää yksinäni tai sitten laulaa sitä biisiä mitä sattuu mp3 tulemaan. Mutta aika usein puhun yksinäni. saattaa näyttää vähän oudolta.

4. Kun katon telkkaria, ja kun mulla on omassa huoneessa sellaset nojatuolit, niin aika usein jos niissä jommassa kummassa tuolissa istun, niin päädyn sellaseen ihme asentoon. Jalat on koukussa ja sitte makaan puoliks selälläni ja pää on sen toisen käsinojan päällä. ja siinä on oltava just tossa asennossa ja puoliks sivuttain. ette varmaan ymmärtäny, oikeestaa vaan hyvä.

5. Aamusin on pakko herätä aikasin ja sitte tehdä kaikki aamutoimet sun muut siinä samassa järjestyksessä missä ne on aina tehny. siitä ei luisteta, muuten menee koko aamu ihan pilalle ja mikään ei toimi. että jos nyt sattuu vahingossa pistää hiukset ennenko on meikannu ni sit menee pasmat ihan sekasin ja sit ei enää osaa tehä mitään.

en ole outo.


haastan:
laksi
Avina
Käisss
A\
mminnna--

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.