IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

^.^Sunnuntai 19.02.2006 21:45

Vähä oli joo kivaa eilen. :DD Menin joskus illalla Inan kaa Reetalle, ku sil oli synttärit. Ekaks siin kahviteltii ja katottii Lehmäjengii. Nii ja syötii Piritan ja Reetan tekemää ööö, mustikkapiirakkaa? Oli aika oudon makusta. :DDDD

Sit joskus myöhemmi ruvettii leikkii poneil Reetan, Jennikan ja Jennin kaa. Inaki leikki vähä aikaa ennen ku se lähti. Pojat katto lätkää olkkaris ja me leikittii keittiös poneilla. Oli estekisat. Tulokset:

1. Ville Valo-Herkules
2. Paris Hilton-Pepsi + taustatuki-Tauski
2. Nicky Hilton-Brutus

Sillee meni ne. Oli ihan hauskaa jooo :D:DD "Ota kuva sit ku tää ponnistaa!"
Tuomarina meijän kisois toimi sellai sammakko mikä piti aika kivaa ääntä :D Joo ja sit siel oli semmoi gigolo kans. Oli joo vähän luomee :DDDDDDDDDDD

Sit ku oltii leikitty ni mentii Jennin ja Jennikan ja Reetan kans ylös syömää keishakuulii. Vähä oli hyvii. Sit katottii valokuvii ja sit lähin kotii.

Nyt pitäs lukee fysiikan kokeisii. Mut en jaksa. Moi.

.Maanantai 13.02.2006 14:52

So Live and Let Die.

nojoopajoo.Maanantai 06.02.2006 12:48

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.
- Vanhemmat »